Új Aranykor, avagy egy új korszak hajnalán

Az Aranykorral elindult a lehetőség, hogy az isteni tiszta jót megtapasztaljuk. Lelki napsütéses áldást! ujaranykor kukacgmail.com

 

 

Az isteni teremtés művészete

Az Ibolyaláng lelki önépítő csoport első találkozója után.
Varázslat volt? Vagy teremtés? Bármi is. Egy igaz. Ez nem volt, hanem van.
A napsütés megtalált bennünket. És este a béke talált meg bennünket. Isten lehozta számunkra az Ibolyaláng Atlantiszon gyönyörűen élő energiáját. Vagy netán mi magunk, isteni belsőnkkel. Mindegy. Az igaz így is igaz.
Írni valamiről ami van, ám emberi szavak csak a fizikai kivetülésének hatásáról beszélhetnek. Mint a Földön oly jól ismert szél. Csak azt tudod elmondani, mit okozott a vihar. S talán a meteorológusok megmondják műszerekkel mekkora volt. De nem tudsz a szélről írni. Az Ibolyaláng sok ezer földi évig titokban nyugvó vagy csak nagyon kiváltságos mesterek által lehozott energia. A szélnél mérhetetlen mértékben nagyobb a hatása és az ereje. Csak olyan tiszta helyen lehet alkalmazni ahol a személyek és a helyiség is fel van készítve rá. Isten kiválasztja őket és a helyet, s megadja nekik azt az élményt, amelyet addig nem éreztek. Ez nem kalandpark élmény! Leírhatatlan. Valami belső megtapasztalás, megfigyelés, változás.

Az első Ibolyaláng találkozó után elmesélem mi történt. Kívül. A belső mi történtről mindenki maga tudna mesélni. A középen lévő gyertyától az égbe mutató függőleges volt a szeme, a forgó Ibolyaláng  energia közepének. S amint a szertartás során dobáltuk a mindenkit elérő sodrásba a rossz gondolatainkat, beidegződéseinket, szokásainkat, félelmeinket, kapcsolati problémáinkat, úgy tisztultunk. S az előre általunk meghatározott, felvenni kívánt jót kaptuk helyette. Mintegy kicserélve bennünket kívül és belül. Az eleinte sűrű kellemetlen energiákat alig tudta keverni az Ibolyaláng. S aztán a végére körülnéztem és először azt gondoltam már nem kever, jobban odafigyelve kiderült, hogy annyira tiszta volt minden, átlátszó lett, hogy természetesen élveztük jelen létét. Vagyis ami rosszat odavittünk az eltűnt, s lett belőle jó. Itt mindenki hozta a maga baját és hazavitt egy isteni örömöt. A test a lélek és az isteni szellem harmóniába került. S utána az egyik kitisztított kapcsolatom este boldogan beszélt velem, miközben előtte egész nap nem vette fel nekem a telefont.

2013 február 25.

Gyarmati Gábor

 

Kiút a négyszögletű vagy kerek erdőből

A négyszögletű vagy kerek erdőből csak egy kijárat van, az egyenes. Bármilyen sötét vagy félelmetes, menni kell az úton tovább. Tartani az irányt. Nem hagyni hogy bárki vagy bármi letérítsen. Ha elcsatangolsz az.ösvényről akkor plusz köröket teszel be az amúgy is kellemetlen helyen. Örök pozitív hittel és tartással menj egyenesen az úton!

Tudva haladni

A bizonytalanság a kérdezősködés, a visszanyúlás a múltba, lelassít, leállít, letérít az útról. A szeretetteljes istenben való hittel haladás dobja elém a mentőöveket ami lehetséges hogy felfelé kiemel az erdőből . Vagy lehet az is, hogy végig kell járnod az utad. Bármelyik is lenne, akkor is szeretettel csináljuk. Elvárás nélkül kell haladni a sima úton és nem letérni semmi kedvéért sem. S kiderül, hogy a zajt amit félelmed adott a pomogácsok és Óz adták. Olyanok, akik amik nem is léteznek. Ők csak a félelmeink.
Csak Isten van és mi. Ez így pedig nagyon rendben van.

Gyarmati Gábor

2013 01 18

Annyi a dolgunk, hogy energetikailag megerősödjünk

Annyi a dolgunk, hogy energetikailag megerősödjünk. Felálljunk, hogy elérjük Isten ablakát. S azon keresztül nézve jól látjuk a Mennyországot. De nehogy azt gondold, hogy messze kell menni ezért. Csupán amikor a lelki gödörből kinézünk, látjuk a zöld természetet, a kék tengereket, a sárga napocskát, a levegőben a fehér felhő pamacsokat, a jó embereket, a gyönyörű állatokat. Isten ablaka a Föld. A Mennyország a Földön van. S látjuk belül magunkban a békét, kívül a szeretetet terjesztve szét. Ez itt a világ amit teremtettünk. Ez itt az élet amit élhetünk. Szeretjük. Aranykorban minden könnyebb, hisz a fénylények folyamatosan segítenek gyönyörű világot építeni, világosságot teremteni. Fény. Fény fény, áldott fény. A legjobb ami lehet. Életünk világossága. A megvilágosodás.

Gyarmati Gábor

2013 január 10.

Lépj ki a problémából!

Elkezdődött hát a szeretet központú élet. Innentől nem lesz szükségünk a bajra. S ha valaki bajt hoz oda eléd, csak egyszerűen küldd tovább a rossz energiát az arkangyalokkal. Vagy gyűjtsd valahol össze és használd ezt "üzemanyagként" olyan élethelyzetedhez, amelyre sokkal hasznosabb, ha töltöd mint ha arra az emberre töltenéd (viszont bántással) aki mondjuk megbántott. Hiszen ő nem biztos hogy fejlett eléggé ahhoz, hogy a kettőtök között kialakult konfliktus helyzetet másként oldja meg. Te pedig azzal, hogy kilépsz a konfliktusból egyből eltörlöd a problémát, hisz nem adsz bele energiát. S tudod hogy a konfliktusok tüze csak attól és akkor él, ha Te is táplálod bajod fájával. Ha  már a másik egy gyufával meggyújtotta. De sose feledd. Mindig kettőn áll a konfliktus s egyen áll az hogy a konfliktust elmulaszd. Hisz ha kilépsz abból akkor őneki már nem lesz kivel veszekednie. S Ha benned felmerülne hogy nekiugorj valakinek valamiért amiben ő hibázott csak arra gondolj, hogy ezt kár elindítanod, hiszen ő nem biztos hogy elég érett ahhoz hogy azt a dolgot megoldja vagy hirtelen másképp kommunikálja, s te többet vársz tőle mint amire ő alkalmas. Türelem és ő is megérik rá.

Gyarmati Gábor 2013. január 9.

copyright: Istené

17.jpg

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 55
Tegnapi: 16
Heti: 356
Havi: 1 507
Össz.: 142 227

Látogatottság növelés
Oldal: Jobbá válik minden 2013 február
Új Aranykor, avagy egy új korszak hajnalán - © 2008 - 2018 - ujaranykor.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: ujaranykor.hupont.hu - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »