Új Aranykor, avagy egy új korszak hajnalán

Az Aranykorral elindult a lehetőség, hogy az isteni tiszta jót megtapasztaljuk. Lelki napsütéses áldást! ujaranykor kukacgmail.com

A sors kit hova vezet? I. rész – Életünk forgatókönyve

Szerző: Gyarmati Gábor  |  2013.09.02. Lexi.hu

Életünk útjának főbb fizikai, de leginkább lelki állomásait születésünk előtt határozta meg a Földre leszülető lelkünk és szellemünk. Ezt a lelki állomásokkal teli útvonalat, a főbb eseményeket, cselekedeteket, melyeket életünkben meg kell tennünk, életünk forgatókönyvének nevezzük. Sorsunk útja a születésünk által vállalt feladatok összessége. A horoszkóp például az egyik ilyen életforgatókönyv-mutató.

Életünk forgatókönyve természetesen csak a legfőbb útmutatásokat tartalmazza. Hisz az emberi szabad akarat a mindennapi életben sok szabadságot ad. Ha valahol feladatod lesz valakivel, akit esetleg még nem is ismersz – de szerepel az élettervedben –, akkor hozzá el is fogsz jutni, bármily kalandos utakon és élethelyzeteken is át kell haladnod… Az is megtörténhet, hogy előre nem tudod, vele fogsz találkozni, és lehet, hogy csak „véletlenül” összefuttok a reptéren vagy egy buszállomás büféjében. Akármilyen nagy változásokat is kell végrehajtanod akár magadon vagy környezeteden, hogy élettervedet teljesítsd, bizonyára megteszed majd, hisz ha nem az utadat járnád, megbetegednél, vagy csupa rossz esemény történne veled…

Az események közben a szabad akaratod dönt, hogy az adott városba vonattal jutsz-e el vagy autóval, illetve repülővel, netán gyalog. Majd úgyis ott futsz össze azzal, akivel és ahol kell. Minden lépést érdemes meglépni, amit úgy érzünk, hogy meg kell – így nem lesznek kihagyott lehetőségeink, melyeket aztán sajnálnunk kellene, hisz azok soha vissza nem térnek. Legfeljebb más formában. Vagyis az „ugyanabba a folyóba kétszer nem lehet belelépni” fogalma mit is jelent? Ha később lépünk bele, a folyó összességében ugyanaz lesz, de a velünk érintkező vízcseppek már különbözőek, vagyis a körülmények valamilyen szinten mások. Időbeli és térbeli szempontból is. Hisz az előző alkalomhoz képest az idő is más, nem csak a vízcseppek.

Igaz, hogy idő és tér csak a földi környezetben létezik csak, de ez ad támpontot tájékozódásra a lelket körülölelő egónak. A lélek idő és tér nélkül is tud tájékozódni. Az ego csak időben és térben. Sorsunk forgatókönyvében olvasni a lélek tud. De ezt csak úgy tudja megtenni, ha mi mindent kipróbálunk és átélünk, ami szembe jön. Hisz az egyes eseményekből leszűrt tanulságok engedik, hogy a következő lépést megtegyük a következő jelenethez életünk forgatókönyvében.

A főbb sorsmotívumokon belül teljesen szabad kezet kapsz. Életed belső változásait, lelki fejlődésed megélését csak úgy tudod megvalósítani, ha racionális életedben tett cselekvéssorozatok kísérleteivel és pozitív, jó gondolatvezetéseddel megpróbálsz mindig a legjobb irányba haladni. Amint látjuk, ez a feladat az ember számára néha komoly nehézséget jelent, mivel nagyon kevés olyan ember van, akinek mind a 7 fő életterülete teljesen tökéletes, és a feladatok összességét hibátlan döntésekkel és kivitelezéssel valósítja meg. Pl. egy városban kell élned, te döntesz milyen munkát vállalj, vagy kivel élj. A munkahely, iskola vagy a párkapcsolat is előre kiválasztatott, hogy ott megélhess valamit. Ha rossz helyen vagy, vagyis nincs ott dolgod, azt előbb-utóbb megérzed, és továbbmész.

 

Mottó: Életed sorsállomásai közötti haladásnál igyekezz mindig a legjobban dönteni, és életed csodálatossá válik.

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 55
Tegnapi: 16
Heti: 356
Havi: 1 507
Össz.: 142 227

Látogatottság növelés
Oldal: A sors kit hova vezet? I. rész – Életünk forgatókönyve
Új Aranykor, avagy egy új korszak hajnalán - © 2008 - 2018 - ujaranykor.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: ujaranykor.hupont.hu - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »