Új Aranykor, avagy egy új korszak hajnalán

Az Aranykorral elindult a lehetőség, hogy az isteni tiszta jót megtapasztaljuk. Lelki napsütéses áldást! ujaranykor kukacgmail.com

Fogadd el magad!

Szerző: Gyarmati Gábor  |  2013.08.16. Lexi.hu

Ilyen az alakod, az alkatod, a gondolkodásod, a szeretetmegnyilvánulásod, a mosolyod, a lelkületed. Ez van. Fogadd el magad ilyennek! Biztos, hogy a fentiek – és a fel nem soroltak – közül még sok tulajdonságod fog változni a következő 50 évben, de mindig maradj erős lelkileg, szellemileg. Emlékezz vissza arra, amilyen gyermekkorodban voltál…

Amikor szabadon mertél sírni, nevetni, szaladni és elesni. Amikor jó volt úgy élni, hogy magadra aggatott félelmek nélkül létezhettél. A gyerekességet azonban kerüld el, és legyél önmagad, s aki voltál mindig, aki vagy most is lelked, szellemed szerint, hiszen te így vagy gyönyörű. Kívül és belül!

„Minden ember egy csoda”, ahogyan egy barátom szokta mindig mondani. És milyen igaz. Belül is csoda és kívül is. Bárcsak mindenki látná magában mindezt, és ne akarna máshogy kinézni, úgy, ahogyan mások várják el tőle! Bárcsak az emberek ne akarnának máshogy viselkedni, mint amilyenek valójában! Lehet, hogy csak egy-két ember várja el tőlünk, de mi mégis megváltozunk. Néha viszont az egész társadalom jelzőket aggat ránk, megmondja, milyenekké kellene válnunk. Miért jó ez nekünk?!

Ne akarj más lenni, másként kinézni, mások jeleit magadra venni! Csak szeresd az életet a maga egyszerűségében. Csak élvezd a pillanatokat, ahogyan a jelenlegi megtestesülésedben érezni, tudni vagy képes! Hányszor hallom nőktől, hogy magukra azt mondják: „kövérek”. Valójában viszont többnyire egyáltalán nem azok, vagy csupán esetenként látszik rajtuk némi felesleg – ami ráadásul még jól is áll nekik. E mellé különböző „önkínzó” módszereket vetnek be, hogy „fogyjanak”. Te is közéjük tartozol? Ugye nem?! De ezen felül is még, több hasonló önbecsmérlő gondolattal szennyezik önmagukat a nők.

A nők csodálatosak, és a fizikai megterhelés mellett – amikor például saját testsúlyukhoz képest óriási bevásárlótáskákat cipelnek, akár egész nap – a bele- és átérző képességük is milyen kifinomult. Gondoljunk még arra is, hogy egy nő milyen szerteágazóan tud figyelni mindenre. Vegyünk példának egy tipikus otthoni jelenetet: forr a tej, talán hamarosan ki is fog futni, közben a gyereknek biliznie kell, a másik csöppség épp kiborítani vagy összekenni készül valamit, csengetnek, és még a telefon is csörög… Ugye, ismerős a helyzet, kedves kismamák? S egy nő mindezt ragyogóan ütemezve megoldja, és még érzelmileg is jelen van, mély anyai szeretettel ellátja családját.

Fogadd el – nemcsak a testedet, a lelkedet – a viselkedésedet is! Gondolj arra, milyen fontos, hogy önmagad legyél, teljes egész. Vagyis egész+séges önmagad! A lelki egyensúly az önelfogadás alapvető eleme, ezért minden napodat azzal indítsd, hogy jót gondolsz és szólsz magadról! Szükségtelen elszállni az öndicsérő „trillákkal”, de fontos, hogy minden cselekvést indító gondolatod pozitív legyen, hisz jót fogsz tenni ezzel magadnak és másoknak egyaránt. A legfontosabb, hogy már előre fogadd el magad minden reggel! Szeretettel.

Sőt, fogadd el az ajándékokat is, amelyeket az élet szeretne neked adni. Ez lehet fizikai, lelki vagy szellemi ajándék. Netán lehet esemény vagy tárgy, illetve bármi egyéb, amire korábban vágytál. Hidd el, hogy úgy vagy szép, ahogy vagy: bármiféle általad nem szeretett külső- vagy belső tulajdonsággal. Hidd el, hogy csak egy ember teheti az életedet még szebbé: te magad, azáltal, hogy elfogadod azt, aki vagy.

Természetesen sok mindenben kell változnunk. Rossz szokásainkat, hibáinkat le kell vetkőznünk. De ez úgy kezdődik, hogy elfogadjuk a hibáinkat, majd azt mondjuk: „Tudunk mi enélkül is élni!”. S az átváltozás létrejön. Persze ehhez rövidebb vagy hosszabb időnek el kell telnie.

Tartsd szem előtt a következő mottót:

Időtálló, gyönyörű mosolyra csak egy megoldás van, a belső kiegyensúlyozottság. 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 25
Tegnapi: 16
Heti: 326
Havi: 1 477
Össz.: 142 197

Látogatottság növelés
Oldal: Fogadd el magad!
Új Aranykor, avagy egy új korszak hajnalán - © 2008 - 2018 - ujaranykor.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: ujaranykor.hupont.hu - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »