Új Aranykor, avagy egy új korszak hajnalán

Az Aranykorral elindult a lehetőség, hogy az isteni tiszta jót megtapasztaljuk. Lelki napsütéses áldást! ujaranykor kukacgmail.com

Minden a helyére kerül

Szerző: Gyarmati Gábor  |  2013.10.11. Lexi.hu

A jelet meglátni nagyon fontos, mert annak jó hatásával tudunk élni. Ha a célpontunk felé megyünk, és az autópályán meglátjuk a táblát, ahova tartunk, akkor le kell térnünk ott, a célpontunkhoz vezető útra, különben túlmegyünk rajta…

A kívánságunk teljesülésének alapja az önbizalom, a türelem és töretlen hit abban, hogy amire vágyunk, teljesül. Ez a lényege a teremtésnek, amelyre szabad akaratunknál fogva jó lehetőségünk van. Csak mindig hinnünk kell magunkban (ezért kell az önbizalom) és abban, hogy álmaink megvalósulnak. Legyen időnk kivárni! Ezért kell a türelem.

Mindig jó szándékkal, másoknak is jót akarva kívánjunk! Ha például azt szeretné valaki, hogy inkább ő kapjon fizetésemelést, de a kollégája ne (pedig ugyanannyit dolgoznak), akkor bizony az illető nem a jó úton jár a vágyai megfogalmazásánál. Gondoljunk csak arra, hogy minden megvalósul, amit szeretnénk. Ha legalább 30 vagy 40 éves vagy, emlékezz vissza, hogy érettségi vagy egyetem után milyen anyagi helyzetből indultál. Most már – amint körülnézel otthonodban – láthatod: vannak ruháid, bútoraid és az élethez szükséges mindenféle kiegészítő tárgyaid. Talán a lakás is a tiéd, de lehet, hogy bérelsz. Azokat mind te teremtetted a nulláról indulva. Még ha ajándékba is kaptad őket, akkor is te teremtetted, hiszen a vágyad kivetülésével kerültek hozzád. Feltehetően van olyan tárgy, melyre konkrétan vágytál, s akad, mely csak érkezett valakitől, és később hasznossá vált számodra. Számold össze a ruháid, használati tárgyaid mellett mindazt a sok apróságot, amid van még. Minden számít. Azokat mind te teremtetted…

Így van hát ez nem csak a tárgyakkal, hanem lelkünk fejlődésével is: vágyunk rá, hogy bizonyos jó tulajdonságokat sikerüljön felvennünk egyes rossz szokásaink helyett, s meg is teszünk sok dolgot az új jó tulajdonságokért. Lám, egy napon kis odafigyeléssel észrevesszük, hogy egy régi rossz tulajdonságunk eltűnt. Valahogy szépen, lassan, de biztosan megváltozunk jóvá. De ezért bizony tenni kell! Ha például előzékenységet kell tanulnunk, akkor oda kell figyelnünk, mikor pattan elénk egy helyzet, amikor át „kell” adnunk a helyünket egy élethelyzetben valaki másnak. Attól soha sem szabad félni, hogy megrövidülnénk egy helyzetben, hiszen a jót (de a rosszat is) egy másik helyzetben kétszeresen kapjuk vissza az élettől.

Ezért mindig a határozott, de szeretetteli életvezetés legyen részünk mindenütt! Hiszen ha bármikor is elveszítenénk vagyontárgyainkat, a megszerzett lelki értékeinket sosem veszíthetjük már el. Csak arra kell figyelnünk, hogy életünk járművét az utunkon tartsuk, és úgy éljünk, hogy odafigyelünk magunkra és másokra egyaránt. Azonban ez nem azt jelenti, hogy figyelem, mit csinál a másik, és kipletykálom. Az, hogy ő milyen rosszat csinál, mond, az az ő baja. Ám az, ahogyan mi reagálunk rá, az a mi felelősségünk. Így a másikat csak addig figyeljük, amíg az ő cselekedete, gondolatai, mondatai alapján magunkon tudunk változtatni. Ekkor az életünkben valami új jelenik meg, a belső rend és fegyelem, s ez kivetül aztán.

Ehhez már csak a jeleket kell figyelnünk, és minden a helyére kerül életünkben. Ez a lelki, majd az anyagi gazdagság alapja.

Az azokkal közös (emlék)energiák fognak felerősödni, akikkel együtt vagy. Ez lehet jó, építő, és lehet visszahúzó. Meg kell keresni a közös építőeket! Akikkel alkotni lehet. Te is magadban, és együtt is. Ez az Aranykor lényege.

Lényeges, hogy minden helyzetben tudjunk adni, elvárás nélkül. Aztán majd eljön a viszonzás ideje, de lelki dolgoknál ez legkevésbé sem akkor következik be, amikor várjuk. Ilyenkor tudjunk elfogadni.

A jelek elmaradása is jelent valamit. Azt, hogy rossz úton vagy legalábbis helyen vagyunk. Például ha a munkahelyeden jellemzően nem jutnak eszedbe jó dolgok, nem tudsz úgy alkotni 100%-osan, ahogyan egyébként tudod, hogy képes lennél, és mindent meg is tettél, akkor bizony javasolt munkahelyet váltani.

Ne a kérdéseket tedd fel, hanem figyeld a füstjeleket – mondta az öreg indián. A sok kérdés elborítja a figyelmet. Az élet nem kérdés, hanem annak kijelentése, amit szeretnél. Így ÉLJ mindig! Nagy betűkkel: ÉLJ. Ne hagyd senkinek, hogy elvegye az életed! Élj! Az élet az adás és elfogadás művészete.

A lehetőségeket tudni kell elfogadni, élvezni is azokat. Mindent a helyén.

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 16
Tegnapi: 16
Heti: 317
Havi: 1 468
Össz.: 142 188

Látogatottság növelés
Oldal: Minden a helyére kerül
Új Aranykor, avagy egy új korszak hajnalán - © 2008 - 2018 - ujaranykor.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: ujaranykor.hupont.hu - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »