Új Aranykor, avagy egy új korszak hajnalán

Az Aranykorral elindult a lehetőség, hogy az isteni tiszta jót megtapasztaljuk. Lelki napsütéses áldást! ujaranykor kukacgmail.com

Aranykori vagy vaskori kapcsolatban élsz? 1.

Vaskori párkapcsolatok az elvárás alapú, boldogságot hajszoló.
Aranykori párkapcsolatok adás segítség és szeretet alapú, boldogságot megélő. Az Aranykori kapcsolat a szereteten alapul.

A vaskori pár kapcsolatok kicsit furcsább illetve fájdalmasabb motívumúak voltak. Háromféle alapjuk lehetett. 1. Karmikus közös feladat megoldása. (erről később részletes cikket közlök) 2. Anyagi, érdek vagy más félelem és hazugság alapú, függőség 3 Elő Aranykori kapcsolat (az amikor már a szeretet vezette a két embert egymás felé)

Mivel az Aranykor eljövetelével a vaskori kapcsolatok létjogosultsága megszűnt ezért az elmúlt 20-30 évtől kezdve egyre sűrűsödő számban majd minden vaskori pár kapcsolatot szétszedtek vagy a még együtt levők szétesés alatt vannak. Ezért is a rengeteg válás, nagyságrendekkel több mint valaha a történelemben. Hisz a vaskor közepén, de még az 1900-as évek közepéig is az volt a dolguk hogy együtt éljék meg a rosszat, nem csak a külső rosszat, hanem belső kapcsolatuk válságát és azért sem váltak el egy életen át együtt maradva. Ám az Aranykor eljövetelével nem maradhatnak félre sikerült kényszer kapcsolatok.
A vaskori párkapcsolat onnan látszik ha a pár rendszeresen nem tud közös nevezőre jutni közös életük egy vagy több fő sarkalatos pontjában és ezt napi veszekedésekben, nézeteltérésekben próbálják saját álláspontjuk megmutatásával bizonyítani. Egy két nézet eltérés és utána megbocsátással kibékülés az még nem jelenti a bajt. Sőt fő az őszinteség. De amikor az egyik vagy mindkét félnek olyan mértékű az egoizmusa maga felé, hogy nem tudja a másik hibáit, tévedéseit elnézni (miközben magának is van jócskán csak inkább a máséval foglalkozik a magáé helyett), s a párját lelkileg pl felesleges veszekedésekkel vagy testileg bántja az biztos vaskori kapcsolat és a léte Isten által halálra van ítélve. Emellett vannak a félelem alapú vagy érdek kapcsolatok. Valaki kitart egy erőszakos párja mellett mondjuk az anyagi érdekek érdekében. Ez már mind a múlté. Még vannak ilyen kapcsolatok, de nem soká. Vagyis széjjel mennek önként akár nagy szenvedések árán, vagy az is előfordulhat, hogy az egyik meghal. Most a kemény kiválasztás időszaka van. Ezt nem mi döntjük el. Ha egy kijelölt isteni segítő nem végzi a dolgát akkor azonnal elviszik. Lásd a hírességek világában (is) hány ember búcsúzott el váratlanul a közelmúltban.

Egy módon tudod tesztelni mostani kapcsolatod. Őszintén válaszolj magadnak. Jó-e vele élni? Vannak-e rendszeres nézet eltérések amikből úgy bújtok ágyba és fejezitek be a napotokat, hogy nem békültök ki? Ha az előbbi nem és az utóbbi igen akkor nagy valószínűséggel az egok élnek egymás mellett és nem a lelkek és boldogságuk.

Már a vaskorban elkezdődtek azok az igazán szeretet alapú kapcsolatok amelyekben a közös házas élet során a mások segítése volt a lényeges motívum. Természetesen a pár egymáshoz való viszonya és kapcsolata nagyon fontos, hogy a harmónián és egymás szeretetén alapul az Aranykorban.
Aranykorinál segítség van egymásnak és egy (vagy több) másnak. Úgy h a párkapcsolat nem sérül. Sőt épül.

2013 03 15.

Gyarmati Gábor

 

Te milyen párkapcsolatban élsz Vaskori vagy Aranykori? 2. rész
Emberi szóval tekintve minden ember leszületésekor az egyes tulajdonságai mellé kap egy minőségi erősséget ami akár számmal is kifejezhető. Mínusz valamennyi a rossz, plusz valamennyi a jó. S ezen kell dolgozni h a mínusz a nulla felé közelítsen sőt a pluszba is átmenjen. A plusz pedig megőrzésre kerüljön v növekedjen, de leginkább a plusz 1-hez közelítsen. A párkapcsolatok 2012-ig nagyrészt úgy jöttek létre h az azonos rossz minőséget kereste a másikban, persze ez tudat alatt, s amikor a nagy mű szerelem után rájött h a másikban is van egy kellemetlen benne is lévő tulajdonság akkor vagy elváltak vagy dolgoztak magukon és együtt maradva mint a régi öregek egy életen át megszokták egymást, s ezzel eltűnt a karma. S ez volt a belső negatív ledolgozása. Ám a 80-as évektől kezdve a felgyorsult élet egyre kevésbé engedte, hogy a párok egy életen keresztül halálukig együtt maradjanak, s így elindultak a nagyszámú válások. 2013-től csak lélekláng, lelki pár v más pozitív pár kapcsolatok jönnek létre. S ezek csak jó szándékú viszonyokat hoznak létre. Vagyis úgy alakulnak a dolgok, hogy a nem működő kapcsolatok nagy része szétesett, Isten által szétszedésre került, vagy az idén ez megtörténik, s mostantól csak olyan párkapcsolatok jönnek létre, amelyek nem csak kettőjük fejlődését és jó kapcsolatát segítik elő hanem a népre , a társadalomra is jó hatással vannak s lesznek. A példamutatás mellett, a jó kisugárzás és a pozitív alkotás lesz igazán motiváló mindenki számára.
ujaranykor.hupont.hu

Gyarmati Gábor

2013 március 20

copyright:Istené17.jpg

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 14
Tegnapi: 16
Heti: 315
Havi: 1 466
Össz.: 142 186

Látogatottság növelés
Oldal: Aranykori párkapcsolatok Angyal Központ
Új Aranykor, avagy egy új korszak hajnalán - © 2008 - 2018 - ujaranykor.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: ujaranykor.hupont.hu - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »