Új Aranykor, avagy egy új korszak hajnalán

Az Aranykorral elindult a lehetőség, hogy az isteni tiszta jót megtapasztaljuk. Lelki napsütéses áldást! ujaranykor kukacgmail.com

A jelen lét útja apró kockákban

Áldás a Földre és lakóira

Atlantisz örökösei vagyunk és ezzel jól kell gazdálkodnunk! Az új Aranykor attól új, hogy Aranykor volt már egyszer Atlantisz idejében. Ez most a hosszú sötétség, vaskor után ébredő új Aranykor napja. Megkezdődött a derengés előkészülete, jobban megértünk dolgokat. Feldereng előttünk az Aranykor és bennünk felderengenek a régi atlantiszi emlékek, a szellemi jelenlét állandósága. Onnantól mindig tudjuk és elfogadjuk, hogy belül (is) van Isten. Mindenkiben. Nemcsak egó van bennem. S ez az emlékezés jó.

Így legyen!

,,Az aranykor eljövetele

Éjjel hiába szeretnénk napozni. Az időnek el kell jönnie, és a pillanatnak is, amikor a bolygók befordultak abba a hatásmozdulatba, amikor az erők jelen vannak, h a régit (még ha az éppen semmi is) kilökjék helyéről. S jöjjön az új, amikor jönnie kell, amikor van neki hely. Amikor jó az élet energia ahhoz, h a születés megtörténjék. Ez lesz most újra születés. A régi megoldva, feledve most új világ van, új kor, új varázslat. Új Aranykor. S ez csak a Te döntésed, nem másé. Ez a Te egyetlen legjobb lehetőséged. Élvezd minden pillanatát.

2013 03 27

Minden a legtökéletesebb isteni áldással működik az életemben.

Gyarmati Gábor

2013 03 27

Nincsen jelentősége mire mennyit kell még várnod vagy mi történt a múltban csak egy a fontos, hogy most mit csinálsz. Most mire gondolsz. Mert a most alakítja a jövődet. Mindannyiótok jövőjét. Hogy mennyire kevés negatív gondolatot engedsz be és hogy mennyi sok pozitív gondolatod van. S ez a lényeg, mennyi pozitív gondolatod van. Mert ez alakítja majd a jövőtöket és ez magyarázza, teszi tisztába a múltat. De mindig a jelen, a vagyás a lét a fontos. Te. Ti.  Mi Együtt.

Gyarmati Gábor

2013 03 27

Az az energia a domináns ami jelen van. Ha bevonzunk valamit akkor annak az energiája lesz jelen. Istenhez (közvetlen) jelen. 

A jó bevonzásának három szakasza van:
1 ötlet, vágy illetve másoknak adás
2 a bevonzás, teremtés
3 a beérkezés Ilyenkor kell a legjobban figyelni, hiszen amikor beérkezett a vágyunk, csak azzal szabad foglalkozni, bármi formában is van ott, hogy a benne lévő maximális energiát kiélvezhessük. És add tovább amint lehet.

Gyarmati Gábor

2013 03 23

Ha valaki tanít valamit nem kell vele gyűlölködni, mert lehet olyant mutat amit az egonk nem szeret. Az ego gyűlölködik csak! A lélek mindig elfogadóan szeret.

Gyarmati Gábor

 

 

copyright:Istené17.jpg

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 27
Tegnapi: 20
Heti: 68
Havi: 777
Össz.: 145 384

Látogatottság növelés
Oldal: A jelen lét útja apró kockákban Angyal Központ
Új Aranykor, avagy egy új korszak hajnalán - © 2008 - 2018 - ujaranykor.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: ujaranykor.hupont.hu - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »