Új Aranykor, avagy egy új korszak hajnalán

Az Aranykorral elindult a lehetőség, hogy az isteni tiszta jót megtapasztaljuk. Lelki napsütéses áldást! ujaranykor kukacgmail.com

Új Aranykor 1-6.2012 nyár

 

Új Aranykor 1 2012. jún 19.

Az új Aranykor feladatai
A következőkben szépen lassan végig megyünk a fejlődésed szakaszain, az élet változás mélységein.

Le tudsz nyugodni? 
Képes vagy arra, hogy naponta félre vonulj egy csendes szobába mindenféle elektronikus berendezéstől távol, vagy még jobb bemenni egy erdő közepébe zajtól mentes helyre és csak élvezni azt a pillanatot, figyelni befelé. Most ne menekülj könyvekhez se, azok is adnak egy irányt. Ott a természetben egyedül Te vagy az iránytű és a Veled lévő csendes Isten. S egyszer, amikor nem számítasz rá, megszólal. Csak úgy egyszerűen hírül adja h ott van. De ezt a megszólalást meg kell előzze a kérésed felé, hogy megmutatkozzon, h nyilatkozzon meg Neked. S ő meg fog szólalni. Ha nem is az első alkalommal ha csak a sokadik percben is, de érezni fogod ő a te Istened. S te az övé. Bár birtokviszonynak semmi köze e kapcsolathoz. Ez az együttlét lehet nem hoz sok mai értelemben vett információt, de ott vagytok a béke és csend kellős közepén természetesen. A nyár lelki közepén. Ahogyan ott vagy naponta kezdj el elvégezni egy egy feladatot A mai feladat: ébresztő.
Az alvás véget ért. Ébresztő! Itt már nem egyszerű dolgokról van szó, hanem arról, hogy merrefelé megy a világ. A fény kit talál meg. Most már nem lehet fizikailag beavatkozni. A természet megteszi a dolgát. Most már csak belső elfogadással szeretettel, befelé épitéssel alkothatsz. S az hat majd kifelé is mindenre, mindenkire. Jól.

 

 

 

Mi a belépő?
Aranykorba csak úgy léphetsz be, hogy Isten nevét ki tudod ejteni. Mindegy, hogy miként szólítod, csak az a lényeg, h rá gondolj. Szeretettel. Ennél fontosabb nincsen. Egyenlegbe, egységbe, egyensúlyba, természetességbe csak az tud kerülni aki hisz az ősrendben. S Isten az ősrend képviselője. Ő minden egyben. Te és én és a világ mindensége. A világé, kétszeresen is: a mindenségé és a világosságé. Csak így egyszerűen. Isten körül minden egyszerű mint az egyszer egy vagy az ábécé. Ehhez nem kell logaritmus vagy a modern világ kavalkádja. Csak Te kellesz, meg Ő. Tisztán, rendben.

Az energiaszintről
Ahogy az univerzumnak is, mindenkinek van egy rezgése a sejtjeinkben. Igaz, h ez a rezgés még nem EGY minden embernél. Vagyis különböző mindenkinél. Az energiaszinttől függ a rezgés. Egyszerűbb szavakkal, példával. A pici állat alacsonyról lát mindent, hisz fizikai adottságai ezt engedik meg. A nagyobb állat magasabbról. Ugyanezt tekintsük lelki oldalról az embernél. Akinek alacsony a rezgése, mert lehúzzák a gondok, félelmek, a negatív befolyás, a tárgyak felé tett imádata, annak alacsony a rezgésszintje, kevés dolgot lát át a világban. Aki békés, kiegyensúlyozott, tudatos, aki tud igazán szeretni, aki ...(és itt lehetne sorolni a pozitív tulajdonságokat), annak magas a rezgése és ezáltal magas az energiaszintje, jobban átlátja az életet. A cél h mindenkinek magas legyen a rezgése. 2012 abban jelentős, hogy az Aranykor küszöbén a Föld energiaszintje megemelkedik, de nagyon jelentősen. A földi világ 2011 december 20-án volt a mindenkori legmélyebb energiaszintjén. Másnaptól egy radikális energiaszint emelkedés kezdődött, amelynek mértéke példátlan a modern ember történetében. Ilyen vagy ehhez hasonló rezgésszint, amely felé haladunk utoljára talán Atlantiszon volt sok sok ezer éve. Az energiaszintünk idén óriásit emelkedett pár hónap alatt, ám ennek sokszorosa még hátravan. Szóval és tettel, dolgozz magadon, hogy bírd a lelki hegymászást, mert a nagyja még hátravan. S az idő viszont véges. Az anyag egyre kevésbé segít. Jól jegyezd meg Isten mindig a rendelkezésedre áll, ott benned, hogy mint Teremtő mestered és egyben teremtésben segéded, segítsen és támogasson a saját és általad a Föld újra Teremtésében. Erről még szólunk.

 

 

 

A kristályok
A számítógépeink kristállyal működnek. Mint minden kristály ezek a kristályok átveszik a gazdájuk rezgését. És még egy dolgot érzékelnek, de nagyon: a Föld rezgésszint emelkedését. S túlzott emelkedés, energiaszint változás nagyon befolyásolni tudja a gépünk működését. Észrevetted az elmúlt félévben, h a géped többet rakoncátlankodik? Nekem sokszor lefagytak. És tudod mikor? A jelentős energiaingadozásoknál, amikor vagy nagyot léptem előre lelkileg vagy picit elengedtem magam és lelkileg lejjebb csúsztam. Aztán amikor saját gyengülő pillanatnyi állapotomat észre véve összeszedtem magam a gép csodák csodája mindenféle fizikai beavatkozás nélkül szoftvercsere vagy hardwerpiszkálás nélkül megjavult. Csak lelki általam. Hisz nem szoftver vagy hardver baja volt, csak a gazdája rosszul hatott a kristályára. Amikor túl nagyot léptem előre energetikailag, a kristály kis hezitálás után követett energetikailag.

 

 

 

Miként folytassuk...
Végezd el továbbra is hétköznapi feladataidat. Legyenek meg továbbra is pozitív szokásaid. Ne engedd, hogy bármi kibillentsen. Legyél mentes a tárgyi kötelmektől (vagyis a tárgyakhoz ne fűzzön lelki kapocs), legyél mentes a negatív szokásoktól és függőségektől. Tudd az életedet rendszer szerint és rendben élni. Legyen egy imád. Az imád a pozitív jövőbe vetett gondolataidat tartalmazza Isten által, amelyet minden nap el tudsz mondani. Higgy magadban és a felemelkedő tudatodban. Barátkozz meg az élettel és Barátkozz meg a halállal és a rosszal (hisz az ellenséget is meg kell ismerni) de ne vágyj oda! Keresd s lásd a legjobbat mindenben, mindenkiben. Még a rosszban is keresd és lásd a tanulságot, az okot, a jót. Hisz mindenben, mindenkiben van valami jó. S eljuthatunk oda, hogy minden és mindenki jó.
Gyarmati Gábor :)

 

 

 

 

 

 

 

Új Aranykor 2. 2012 jún 21 nyári napforduló

 

 

 

A mai feladat: tudatosság
Mindig odafigyelsz mindenre, hogy később is értékelnii tudd e pillanat szeretetteli gyönyörűségét.

 

 

 

Mennyei Atya vagy Anya e két fogalom használata közül bármelyik lehetséges. Isten nemtelen. Se férfi sem nő. S közben mindkettő egyszerre. És a nemtelen szó másik rátekintése is igaz Istenre. Nemtelen. A nem tagadása az igen. Csakis igen létezik nála. Benne a pozitív megerősítések léteznek. Tagadás nélkül. S felé is csak jószándékkal, pozitívan lehet közeledni és magas szinten kell állni energetikailag. Tisztelegnünk kell előtte lélek szempontjából. Hamarosan megmutathatjuk, h készek vagyunk ledobni a karmáinkat. A karma lerakáshoz az energiaszintünk emelése zajlik. Ez olyan mint a magashegyi hegymászás. Már korábban is hallottunk róla, hogy edzenünk kell magunkat, (képletesen szólva) meg kell tanulnunk hegyet mászni (lelkünkkel), mert egyszer ott kell hagyjuk az alföldet. S lám most szembejött minden, feldobtak bennünket a Kékesre fél év alatt, és az igazi emelkedő, az energiaszintben még csak most következik. Ez nem vicc. Nagyon komoly dolog Az erre felkészülés az idén úgy zajlik, hogy energetikailag eddig fél év alatt jún 21-ig megmásztuk a Kékest, s dec 21-re a Mount Everestre kell feljutnunk lelkünkkel. Olvasd csak magyarul Mount Everest, a valaha legebb hegy. Azt hiszem lesz vele még feladatunk hogy 6 hónap alatt a nagyját bejárhassuk lélekfejlődő pályánknak Most a lélek fog módosulni istenközelibb lenni és szellemünk emelkedik új tudati magasságokba. S lesznek újabb képességeink. Nem három fülünk fizikailag, hanem 3 fülünk lelki értelemben vagyis olyan belső dolgokat is meghallunk, amelyeket eddig sosem. S a harmadik szemünk az eddigi néha nyitva van állapota után most mindig nyitva lesz. Ez valami óriási "legebb" dolog lesz, s ehhez csak egyet kell tegyünk legebbé kell váljunk. A jót tökéletesen kell megtanulnunk. S erre lehetőséged is lesz h segíts embertársaidon. De mindig mindenkoron a belső hangod segítségével. Azt nem mondom h irányításával. Hisz szabad akaratot kaptál Istentől, döntési jogot. Csak rajtad áll h jót teszel magadért, másokért vagy továbbra is bántod a másikat lelkileg, testileg. A bántás egyre kevésbé lesz lehetséges, hisz a visszacsatolás (az hogy visszakapod ) oly gyors lesz, hogy hamar le fogsz Te is szokni más lelki vagy fizikai bántásáról. Az erőszak visszaszorul, s lassan elfelejted, ha eddig ezt tetted volna. Rájössz, h a te és a másik ember fogalom spirituálisan ugyanaz, hisz mindenki egy. S tudjuk ha ez megvalósul az egy az maga Isten. De senki ne gondolja h Istenné válik, hisz az csak az ego elszálltsága lenne. Az ego fájdalmak során az idén 2012-ben visszahúzódik megkisebbedik. Tedd a jót mindenkoron, szólj jót, kedveset, tegyél hasznosat és örvendezz mindennek. Ne csak a jónak hanem a nehézségnek is. Mindenben van valami jó. Keresd az olyanok társaságát akikkel jó lenni és akikkel együtt hozzátehettek a Föld sorsának jobbá alakulásához, javulásához. Minden értelemben. Fizikailag és lelkileg is. Az élet újulni akar és szépülni. Élj te is jól és gyönyörűen. Gondolj, szólj és tegyél jót. Legyen így most.

 

 

 

A meglepetés nap lényege a nyári napfordulón, hogy feltárjuk a titkot. A mese, az álom valósággá válik.
Így most ideje, h megnézzük mire számíthatunk.
Ez a terv (nagyképű szóval jóslat) nem földi, materiális eseményeket jövendől dátumokkal. Azt már korábban mondtam, egy embernek jobban át kellene látni a világot istenien, hogy ilyen jövendőléseket tehessünk. Most lássuk a lelki titkokat.
A feladatunk elérkezett. Itt az idő. A Föld felemelkedése Magyarországon is múlik. S a magyarok felemelkedése rajtad is áll. Nem a tiéd az egyedüli felelősség, de a Tiéd is. Itt nem utcai forradalmakra gondolok. Arra már nincs szükség. Azok ideje régen lejárt. Itt egyedül a lélek megújulása segíthet. Csendben, befelé, s onnan szeretettel kifelé.
Itt most egyszerűen leírom vagy összegyűjtöm, hogy mi lesz a lelkünkben és környezetünkben.

 

 

 

2012 egyik nagy feladata igazi tiszta szellemünk szentséges megismerése. Erről később majd szó lesz.
2012 másik nagy feladata a rezgésszint emelkedés befogadása. Erről már szó volt.
2012 3. feladata az anyagi világ tudati elengedése. Itt természetesen nem az anyagi javaink utcára való kidobásáról van szó (sőt nagyon is meg kell becsülnünk amink van), anélkül, hogy ragaszkodnánk hozzá. Ám leginkább egy tudatos lelki és fizikai építő életről van szó. Ahol a mindennapjainkat folytatnunk kell. Dolgoznunk kell továbbra is naponta. Végeznünk kell egymás segítését, de most már közvetlenül. Mint a kiterjesztett szárnyú angyalok egymást kell emeljük lélekben. S ez magával hozza az anyagi energiaszint égi világok felé megemelkedését is. Azon érdekes eset és helyzet fog előállni, h életünkben már nem az anyagi előremenetel lesz a vezető, hisz az alap úgyis meglesz. Hanem egy lelki gazdagságot kellemes anyagi háttérrel körülvett környezet fogja biztosítani. Csak azt veszel a boltban, ami tényleg szükséges. A rossz hír az, h a jelenlegi "legyen autóm, nagy házam," stb nézőpontot felváltja a "nagyon örülök (de tényleg örülök) annak amim van" gondolkodásmód. Vagyis ne herdáld el, inkább becsüld meg amid van, azzal a tudattal, h csak kölcsönbe kaptad, s majd vagy a gyermekeidnek, unokáidnak kell tovább add vagy a földnek. Mindegy melyik, majd az élet megmutatja. Kezdd el az anyagi bevételeidet másként, Isten adományaként, ajándékaként tekinteni és kezelni. A változások mindenkit fognak érinteni. Szám szerint több mint 7 milliárd embert. Amennyi a Földön él, mindet.
2012 4. feladata a természeti környezet átalakítása. Pocsolyából tó lesz. Pusztaságból erdő. Rengetegből mező. Ezt a jelképes hasonlatot tenném. S talán ez a legbiztosabb. Meg fog történni emberi beavatkozás nélkül. Rend lesz mindenhol. Ha szeretnénk hozzátehetjük isteni erőnket, hogy mi is hozzájáruljunk a rendhez természetesen. Pozitív kisugárzásunkkal. Itt már nem elég, hogy szelektíven válogatsz, s az is kevés h kikapcsolod a feleslegesen hűtő légkondicionálót. Itt radikális változások kellenek. És jönnek. Mindenki életébe.
2012 5. üzenete változás a szeretet felé az ősi hagyományokon keresztül.
Kezdj el dolgozni magadon a régi példák nyomán. Sosem késő, h megtanuld a lelki hegymászást és hozzájárulhass az energiaszint emelkedésedhez. Az jobban fáj, amikor az embert a hajánál húzzák. S bizony ez lesz azzal, aki vár. Aki kivár. Ne várj. Lépj magadban, de utcára soha ki ne menj őrjöngeni! Lelkedből indul Isten küldetése és végigsöpör a Földön. Szeretettel. Ahogyan nagyanyáink söprögették a baromfi udvart egykoron. Végtelen szeretettel, szépen és hálával az állatkáik iránt, akik a jövőjüket adták nekik étkezésükhöz.
2012 6. üzenete Új nyelv születik. A régi magyar nyelv a modern szlengek és sallangok nélkül visszatér. Mi ez? A régi ősi magyar szavaink titkokat tartalmaztak. Mind két jelentésűek. Van egy elsődleges mondanivalójuk és van egy mély, pontosabban magas isteni jelentésük nagy csodás energiával. S ennek egyre nagyobb jelentősége lesz. Ezen kétféle magyarázatokat egy szó nyomán sokszor láthatod sok helyütt többek között az Aranykor írásokban.
7. Változás Te magad leszel, mert hamarosan beléphetsz egy földi Mennyországba ha dolgozol érte.
Gyarmati Gábor :)

 

 

  

 

 

Új Aranykor 3.  2012. Jún 27.
Az emberek mindig téged tükröznek vissza. Ahogyan beszélnek, amit mondanak az mind azt jelzi, hogy Te aznap vagy néhány nappal azelőtt milyen hangulatban voltál milyen stílusban bántál másokkal. Ha csupa csodálatos, kedves, mosolygós ember vesz körül, akkor ez neked jó hír, hisz Te is ezt adtad a világnak. Ugyanez a tükör igaz negatív energiát adó emberekre is. Ez azt mutatja, h pillanatnyilag vagy a korábbi napokban nem voltál a csúcson.ezért érdemes az ilyen helyzetekre is figyelni, h kik milyen stílusú emberek vesznek körül,. Ha kedvessé válsz az olyanokkal szemben is, akik épp rossz pillanatukat élik, akkor azonnal tudsz változtatni a világ folyásán jó irányba. Hisz szeretetet adsz az energetikai rendszerbe, az emberek közé. Ez csak jó lehet neked is, hisz hamarosan lecserélődnek a rosszak jókra.

 

 

 

Az idő
El tudod képzelni azt, h a Földön az idő eltűnik? Hogy a holnap, a tegnap, a 4 óra, a március 12-e fogalmak eltűnnek? Én nem. Bármennyire is nem szeretnénk, az idő fogalma ha nem is tűnik el, de átalakul. Eddig tudtuk, hogy az év nem pont annyi amennyinek a naptárban lapozgattuk, hanem pár perccel több vagy kevesebb. Csakhogy itt egészen másról van szó. A maják és az összes többiek azért voltak képtelenek időt számítani 2012 után, mert az a régi (2012-ben még aktuális) módszerekkel már nem lesz kiszámítható. A Föld egy átalakuláson megy át, amit ma még fel sem tudunk fogni, s ez ad nekünk egy más viszonyítást. Istent. Másképp mint eddig.

 

 

 

Mindaz a sok gyönyörű lelki élmény amely 2012 indulással a következő évektől kezdve várható, természetesen azok számára lesz lélekben látható, érzékelhető, akik felkészültek rá, akik dolgoznak rajta, magukon, hogy e varázslatot elérjék és láthassák, érzékelhessék. A versenyekre is sok edzésen át megy az út. Aki nem edz, nem megy a versenyekre. S aki elhanyagolja magát az lelkileg miként emelkedjen. Nekünk is készülnünk kell lelkileg, hogy az átjárót észlelhessük. Az Aranykor szétterjedése fokozatos. S bennünk, köröttünk a lélek meleg szeretettel telik meg a napsütéstől. Ez itt az új világ, az új világosság kezdete.

 

 

 

Ne vesztegesd erődet a gesztenye keresésével az avar között. Ott fog állni a válasz előtted amikor kell. Azonban, ha a keresgéléssel vagy elfoglalva, elmulaszthatod megtalálni meglelni a lényeget. Csak figyelj!

 

 

 

Az élet értelme
Részeként az isteni mindenségnek Te is az élet értelme vagy. Mindenki fontos és lényeges. Mindenki része a nagy egésznek és hozzáteszi a maga részét. Az élet értelme a szellemi értelmeden túl ott van benned. Alkotsz, fejleszted, lelkileg szépíted magad, varázslatos felismeréseket teszel. Jó érzéssel kelsz fel reggel és szeretetben fekszel este. Értékeled a pillanatokat. A mostban élsz. A lehetőségeknek örülsz és élsz is velük. Ha bánat ér, megsiratod lelkedben vagy könnyeiddel, de rögtön megnézed a jó oldalát. Ha valaki elmegy akkor úgy tekinted, h ő már Isten mellett van. Ha veled volt baj akkor úgy nézed, h a baj mire tanított. S mész tovább, hisz további gyönyörűségek várnak rád. Jó ez így és varázslatos. :)

 

 

 

A mai feladat: béke.
Csak a belső nyugalmad, hozhat harmóniát és enyhülést a világban.

 

 

 

Talán már elfelejtetted, s ez csupán jószívű figyelmeztetés, ébresztés, hogy miért is jöttél ide a Földre. Hogy mi, vagy ki az ami, aki adhat neked. A válasz Csak Te egyedül. Ha magadban felfedezed az adni tudás képességét. S ezzel gazdagszol magad is. Te azért vagy itt a Földön, hogy segíts másokon, s általuk, ha nem önzőségből segítesz, akkor magadon. A hétköznapokban, az utcán, az életben. Ilyen egyszerű. Amit adunk azt kapjuk vissza.

 

 

 

Az idő megváltozása, és a horoszkópok elavulása miatt nem ajánlatos többé a régi (bár még hivatalosan létező) horoszkópikus jegyekhez kötődő tárgyak amulettek hordása. Védelmet a régi értelemben már nem adnak, hisz minden régi védelmi tisztítási technika elavult. Amit okoznak ha mégis erőltetve magunkon hordjuk, akkor belénk vésődik valami, amitől 2012-ben a karma lerakások útján megszabadulhatnánk. Ezt mindig tartsd szem előtt, a legjobb védelmi, tisztítási módszer az Istenhez szóló tiszta szívből szóló ima. Ez a legjobb amit tehetsz. Imádban ne kérj, hanem köszönd meg a jót, mindazt, amit kapsz. Jelen időben könyveld el a csodákat amik Veled történnek és benned végbemennek. Higgy a gyönyörűbb jövőben azzal, hogy előre hálát adsz érte. Isten áldása legyen Veled mindenkoron.

 

 

 

A magyar nyelv titkai
Felvilágosítást kér megvilágíttat a tudás fényével
Gyarmati Gábor :)

 

 

 

 

 

 

 

Új Aranykor 3.  2012. Jún 27.
Az emberek mindig téged tükröznek vissza. Ahogyan beszélnek, amit mondanak az mind azt jelzi, hogy Te aznap vagy néhány nappal azelőtt milyen hangulatban voltál milyen stílusban bántál másokkal. Ha csupa csodálatos, kedves, mosolygós ember vesz körül, akkor ez neked jó hír, hisz Te is ezt adtad a világnak. Ugyanez a tükör igaz negatív energiát adó emberekre is. Ez azt mutatja, h pillanatnyilag vagy a korábbi napokban nem voltál a csúcson.ezért érdemes az ilyen helyzetekre is figyelni, h kik milyen stílusú emberek vesznek körül,. Ha kedvessé válsz az olyanokkal szemben is, akik épp rossz pillanatukat élik, akkor azonnal tudsz változtatni a világ folyásán jó irányba. Hisz szeretetet adsz az energetikai rendszerbe, az emberek közé. Ez csak jó lehet neked is, hisz hamarosan lecserélődnek a rosszak jókra.

 

 

 

Az idő
El tudod képzelni azt, h a Földön az idő eltűnik? Hogy a holnap, a tegnap, a 4 óra, a március 12-e fogalmak eltűnnek? Én nem. Bármennyire is nem szeretnénk, az idő fogalma ha nem is tűnik el, de átalakul. Eddig tudtuk, hogy az év nem pont annyi amennyinek a naptárban lapozgattuk, hanem pár perccel több vagy kevesebb. Csakhogy itt egészen másról van szó. A maják és az összes többiek azért voltak képtelenek időt számítani 2012 után, mert az a régi (2012-ben még aktuális) módszerekkel már nem lesz kiszámítható. A Föld egy átalakuláson megy át, amit ma még fel sem tudunk fogni, s ez ad nekünk egy más viszonyítást. Istent. Másképp mint eddig.

 

 

 

Mindaz a sok gyönyörű lelki élmény amely 2012 indulással a következő évektől kezdve várható, természetesen azok számára lesz lélekben látható, érzékelhető, akik felkészültek rá, akik dolgoznak rajta, magukon, hogy e varázslatot elérjék és láthassák, érzékelhessék. A versenyekre is sok edzésen át megy az út. Aki nem edz, nem megy a versenyekre. S aki elhanyagolja magát az lelkileg miként emelkedjen. Nekünk is készülnünk kell lelkileg, hogy az átjárót észlelhessük. Az Aranykor szétterjedése fokozatos. S bennünk, köröttünk a lélek meleg szeretettel telik meg a napsütéstől. Ez itt az új világ, az új világosság kezdete.

 

 

 

Ne vesztegesd erődet a gesztenye keresésével az avar között. Ott fog állni a válasz előtted amikor kell. Azonban, ha a keresgéléssel vagy elfoglalva, elmulaszthatod megtalálni meglelni a lényeget. Csak figyelj!

 

 

 

Az élet értelme
Részeként az isteni mindenségnek Te is az élet értelme vagy. Mindenki fontos és lényeges. Mindenki része a nagy egésznek és hozzáteszi a maga részét. Az élet értelme a szellemi értelmeden túl ott van benned. Alkotsz, fejleszted, lelkileg szépíted magad, varázslatos felismeréseket teszel. Jó érzéssel kelsz fel reggel és szeretetben fekszel este. Értékeled a pillanatokat. A mostban élsz. A lehetőségeknek örülsz és élsz is velük. Ha bánat ér, megsiratod lelkedben vagy könnyeiddel, de rögtön megnézed a jó oldalát. Ha valaki elmegy akkor úgy tekinted, h ő már Isten mellett van. Ha veled volt baj akkor úgy nézed, h a baj mire tanított. S mész tovább, hisz további gyönyörűségek várnak rád. Jó ez így és varázslatos. :)

 

 

 

A mai feladat: béke.
Csak a belső nyugalmad, hozhat harmóniát és enyhülést a világban.

 

 

 

Talán már elfelejtetted, s ez csupán jószívű figyelmeztetés, ébresztés, hogy miért is jöttél ide a Földre. Hogy mi, vagy ki az ami, aki adhat neked. A válasz Csak Te egyedül. Ha magadban felfedezed az adni tudás képességét. S ezzel gazdagszol magad is. Te azért vagy itt a Földön, hogy segíts másokon, s általuk, ha nem önzőségből segítesz, akkor magadon. A hétköznapokban, az utcán, az életben. Ilyen egyszerű. Amit adunk azt kapjuk vissza.

 

 

 

Az idő megváltozása, és a horoszkópok elavulása miatt nem ajánlatos többé a régi (bár még hivatalosan létező) horoszkópikus jegyekhez kötődő tárgyak amulettek hordása. Védelmet a régi értelemben már nem adnak, hisz minden régi védelmi tisztítási technika elavult. Amit okoznak ha mégis erőltetve magunkon hordjuk, akkor belénk vésődik valami, amitől 2012-ben a karma lerakások útján megszabadulhatnánk. Ezt mindig tartsd szem előtt, a legjobb védelmi, tisztítási módszer az Istenhez szóló tiszta szívből szóló ima. Ez a legjobb amit tehetsz. Imádban ne kérj, hanem köszönd meg a jót, mindazt, amit kapsz. Jelen időben könyveld el a csodákat amik Veled történnek és benned végbemennek. Higgy a gyönyörűbb jövőben azzal, hogy előre hálát adsz érte. Isten áldása legyen Veled mindenkoron.

 

 

 

A magyar nyelv titkai
Felvilágosítást kér megvilágíttat a tudás fényével
Gyarmati Gábor :)

 

 

 

 

 

 

 

Új Aranykor 4. 2012. Jún 28.

 

 

 

Az ember tévedése, hogy mástól (személytől, tárgy vagy helyzet megszerzésétől) várjuk az örömet. Ezt az örömet, csak mi magunk szerezhetjük meg magunknak. A jó be és elfogadásával. Az jó emberek, tárgyak és jó helyzetek ezek után jöhetnek és jönnek az életünkbe.

 

 

 

Engedj el mindent és megkapsz mindent.

 

 

 

A tudatosság a tudatalatti illetve tudatfeletti isteni erő földre hozása és megélése.

 

 

 

Mindannyian sérülünk lelki párnacsaták közben társkapcsolatainkban. Van hogy úgy tűnik maradandóan. De mindenből ki lehet gyógyulni. Ha önmagunknak megbocsátunk. Hisz a másiknak már akkor megbocsátottunk amikor elhagytuk vagy hagytuk h útjára elmenjen. Ám magunkban tovább él a keserűség, amíg megbocsátunk magunknak.

 

 

 

A mai feladat: szeretet. 
Fejezd ki és mutasd ki mások iránt szeretetedet mindenféleképpen. Jószándék vezessen mindig utadon.

 

 

 

Ha egyszer csend lenne körülötted lenne időd elgondolkodni

 

 

 

A személyes gyógyításoknak vége. Most világépítkezés indul.

 

 

 

Mesélek Neked egy világról. A földi Mennyországról. Ahol a természet határozza meg az emberek életét. A jó természet. Ahol a természet nem uralkodik mint most teszi az ember a természeten. Az élet természetes csodái kibontakoznak mint a virág szirma az éltető eső után. Egy világról mesélek, ahol a fény vezet mindenkit szépséges életútján. A boldogság nem távoli cél és nem filozófia, pszichológia tankönyvekben szereplő elérendő fogalom, hanem ez az állandó állapot. Ez a normális az ideális. Ahol az emberek jók egymáshoz. Mi, Te és én teremtünk egy világot amelyet a béke, a szeretet, a természetesség, a tudatosság, egymás tisztelete, a megbecsülése, a jó varázslatok, és legfőbbképpen Isten jelképeznek. Ez jön el, ha Te is szeretnéd igazán. Ehhez sajnos át kell mennünk egy ajtón, aminek innenső oldalát súlyos őrök védik. És az ajtó túloldala is itt van a Földiön. Azért vannak ők ott, hogy ne tudd meg mi van ott túl. Ám a fény rájuk világít és elvakult szemükkel vannak elfoglalva, s az ajtó feltárul. Beléphetünk. Sok sok ezer év után Atlantisz földjére léphetünk. Ha most csak képletesen is. Hisz egy régi vagy ugyanabba a folyóba kétszer nem léphetsz. Ám isteni segítséggel felidézheted az egykori aranyos világosságot itt földi környezetedben. Rámutathatsz egy fényes helyre hogy ott Te élni szeretnél. És élhetsz. Ahol nem rohansz a gazdagságért, hisz jól tudod az benned van. Persze a munkád elvégzed olyant amit szeretsz és amivel hozzáteszel Isten e földi csodálatos világához. Jó ez itt nekem, s Neked is. Ma el sem tudod képzelni, hogy ez a világ itt a Földön van pár éven belül. Addig átmegyünk egy két dolgon. De mindezt úgy tekints mint tanulást, emlékezést és a fejlődésed egy részét. Bármi is jön keresd benne a jót, optimistán, örvendezve. S ebben igyekszem segitselek jó szóval, biztatással, ha lehet. Amennyiben érdekel és szükséged van rá, elolvasod, ha nincs átlapozod. Bármiképp is van, úgy van jól ahogyan kell legyen. S most nézzük tovább mi is lesz és miben lehet lelkileg emelni. S Neked csak az a dolgod, hogy járod az utad. Böcsületesen, gyönyörűen.

 

 

 

Aranykori új világunkban mi életünk legfontosabb jellemzője ott? A tudatos, kiegyensúlyozott, rendes és természetes hétköznapok és ünnepek. A kettő hétköznap és ünnep ugyanaz.

 

 

 

Szeretnél olyan munkát végezni, amelyet szeretsz? Hisz dolgozni mindig kell. Csak nem mindegy mit és hogyan, és milyen hasznosat alkotsz a társadalomban. A fizikai munkában nem a jelszavak számítanak. Csak a cél és az odavezető út. Mint a Tao.

 

 

 

Ahogyan készülődünk egy egy kirándulásra, úgy pakolunk bele táskánkba mindent ami kell. Ez is egy szertartás. Belerakodás a táskába. Mindent éppen és ott akkor amikor a kezünk ügyében van és a fejünk is ott jár. Így nem felejtjük el, de főként az alkalmat megragadva valamit létrehozunk. A megélés és a tanulás fontos barátok. Így van ez az élethelyzetek megélésével és az abból leszűrt tanulságok belsőnkben való elraktározásával. Jó ez így és szép.
S még irhatnánk soká, de legyen most itt elég ennyi.
Gyarmati Gábor :)

 

 

 

 

 

 

 

Új Aranykor 5. 2012 Júl 10

 

 

 

Új világ
Megtisztultál
Felemelkedsz
Másokat is magad mellé emelsz
Együtt világítotok
Megváltoztatjátok a világot
Örömmel szerettek

 

 

 

Az előző írásokban már szó esett a dns módosításáról. Lássuk mivel is jár ez, mit is kapunk, illetve milyen feladataink lesznek. Ezek a szövegek mindig magyarul jelennek meg és fordításba nem kerülnek. Innen egyértelmű, hogy kinek szólnak. Csak a magyarok szerepéről irhatok. A dns módosítást 3 éven belül mindenképp megteszik az emberrel, de 90% hogy az idén, 2012-ben. A dns módosítás nem fizikai átalakulást jelent, hanem a lélek egy új létébe jut el emberi életen és az emberi testen belül. (persze a lélek nem csak a testben lakik) Eddig a lélek cserélgette a testjeit, amelyekbe beköltözött. Most ez esetben az univerzum egy hatalmas kísérletet tesz, a Mennyei Atya jóvoltából és akaratából. Az ember újjá válik. Megváltozik. Jobbá válik, egymásra odafigyelőbbé, megszűnnek a hatalmi harcok és a másik lelki vagy fizikai rabszolgasorsban tartása. A feladataink a jobb szándékú megnyilatkozás és a szeretet.

 

 

 

A magyarság tud valamit, amit mások nem.

 

 

 

1 átlát, 2 mindig tudja hova mit telepítsen. Ezek feltétele, hogy hagyják őt szabadon cselekedni. Nem csupán mezőgazdaságban tud nagyon jól telepíteni, hanem szellemi értékeket létrehozni. Korábban már szó volt a milliónyi magyar híres emberről akik nemzetközi szinten szellemük inspirációja nyomán komoly vívmányokat tettek le az asztalra a fefedezésekben, találmányokban, életünk hétköznapi egyszerűsítésében, technikai feltalálásaikkal, utazásokban, sorolhatnám. Most lélek szinten adhatunk példát. Persze minden nemzetnek népnek lesz valamilyen dolga, de ez bennünket most itt nem érdekel, hisz kis közösségünk a magyar nép sorsával kell foglalatoskodnunk anélkül hogy magyarkodnánk és felsőbbrendűnek állítanánk be magunkat. Hisz 2012 lényege az is, hogy az ember nem lehet felsőbbrendű egy másik emberhez képest sem (munka)pozícióban, sem anyagi helyzet tekintetében, sem semmiféle megközelítésben. A magyar nép sokat tett a világért az elmúlt évezredben az ötleteivel, a jószándékával, a vendégszeretetével. Aki saját házába befogad idegent (s ez a magyarokra különösen jellemző és itt nem a betolakodókra gondolok), az biztos a házában és önmagában, hisz tisztában van azzal, hogy meg tudja védeni magát. A paraszti  (hogy e régimódi történelmi kifejezéseket használjam, amíg nincs jobb) magyarság mindig tiszteletben tartotta az idegenek útját, a vándorok titkait és jószándékát. A magyar házába befogadáskor örömmel adott "kosztot kvártéyt" egy egy éjszakára az oda be tévedőknek és üres kézzel senkit nem engedett útjára. Természetesen elvárás nélkül tette mindezt. Ha elmegyünk a falukba, de leginkább erdélyi gyökereink honába, az öreg bácsik és nénik portáira ránézünk, láthatjuk amint színes virágok mosolyognak az arra járókra tavasztól késő őszig. Akármilyen időjárás akármilyen ínség is járta a vidéket a világot, a színes virágok mindig ott voltak. Kivéve akkor amikor a rendszerek nem engedték hogy színével kitűnjön a színes lelkű ember. Lehet hogy csendes (tudjuk hogy a csend mögött nagy mélység és igazság rejtezik). Amikor a csend mögül megszólal, az isteni igazságot szólaltatja meg. A magyar nép szellemi ötleteit szétszórta a világban. A világ világossága volt és marad is. Igaz voltak időszakok évszázadok amíg a magyart elnyomták nem engedték érvényesülni. A régi jó magyar szellemi élelem éled most újra amely világ viszonylatban is világossá teszi a Föld jelenleg elsötétedett anyagi központú, elidegenedett szürke állapotát, létét.

 

 

  

 

 

Gondolatok:

 

 

 

Ne feledd, ha mással bajod van, magaddal van bajod

 

 

 

Azért vagyunk a Földön h a dolgokat és helyüket megváltoztassuk. A jó irányba.

 

 

 

Érezd nagyon jól magad, csak ennyi a dolgod.

 

 

 

Figyelj minden szóra, hisz előbb utóbb megérinti a füled, a szíved és a lelked. Bármi is az ha hallanod kellett az Neked szól valamiképpen. Minden amit mondanak nekünk is szól valahol.

 

 

 

A mai feladat: a másik tisztelete.
Azért mert Te vagy az aki ő és magadnak nem akarsz rosszat, akkor másnak is jót akarj.

 

 

 

Amire szükségünk van
Én még csak most tanulom a magyarok gyökerét, hagyományait, a népzenét, a néptáncot, a népi kultúra szokásait, és bizony itt fel lehetne sorolni az öltözködéstől, a régiek táplálkozásán és a táplálék megtermesztésén keresztül a paraszti építészeten át, a természettel való kapcsolatig, a népmeséktől a hitvilág alapjaiig és felépítményeiig az élet minden területét, amely kíváncsisággal tölt el. És tudom, hogy ha a maradék életem minden percében ezzel foglalkoznék akkor sem végeznék mindennel. S tudom, hogy nagy a lemaradásom. Ezt csak azért mondom, ha mindenki csak egy picit odafigyelne a múltra. Nem rágódna a hibákon. Természetesen nem szabad (visszaköltözni az időben) eldobva a nagyon hasznos időkímélő modern technikai eszközöket. Persze meg kell tanulni az igazi környezetvédelmet, és a természet kíméletét, és tanulni kell a jó, a természetes dolgokat, a gyógyító tápanyagokat, a varázslatos ősi konyhánkat, amely még ma is ott rejtezik a családok fakanalai alatt. Ha ezt mindenki komolyan venné és veszi, akkor az életünk megváltozna és megváltozik. Gyökerében és minden részében van az orvosság mindenre és mindenben. És elmúlnak a betegségek mind testileg, mind lelkileg. Hogy mit kell ehhez tenni? Tanuljuk meg a múltat értékelni, a hagyományainkat tisztelni és a Jóistent a helyére visszaállítani száműzetéséből.

 

 

  

 

 

Mit is jelent mindez a sok bonyolultnak tűnő nagy eseményeket érintő esemény és történés napjainkban a hétköznapi életünk szempontjából a közemberek számára, számunkra. Mit tegyünk?

 

 

 

1. Végezd tovább a munkád (bármilyen fizikai vagy szellemi esetleg lelki segítő munkát végzel), ha úgy érzed hasznos számodra, a világ számára akár anyagilag akár erkölcsileg.

 

 

 

2. Terjeszd a jót, Szeretettel legyél mindenki felé. Jószándékkal közelíts mindenkihez. Örömmel kezdj minden napot és élj meg minden pillanatot és boldogan zárd isten minden napját ami a Tiéd is, akármennyire is lapít le bármely tényezők fájdalma agyilag, lelkileg. 

 

 

 

3. Készülj fel a lelki és más változásokra. Tegyél meg mindent a családod és életed hétköznapjaiban, hogy legyen mindig étel az asztalon és meleg az otthonodban. Készülj a télre.

 

 

 

4. NE akarj senkit meggyőzni, csak hagyd hogy az élet szembehozzon veled olyan beszélgetéseket amelyek során kérdésekre adhatsz választ arról, hogy mit is gondolsz erről a világról és az isten közeli Aranykori világról.

 

 

 

5. Boldogan adj mindenkinek, de ne herdálj semmit.

 

 

 

6. Fogadd Isten minden ajándékát akár az időjárásban, akár a természetben vagy bármiben is hoz neked újat és szépet. Keresd a jót mindenben, hisz mindenben ott rejtezik Isten és a csoda.

 

 

 

7. Higgy abban hogy minden a legjobb irányban halad, még ha átmenetileg nem is látszik világosnak mi felé is megyünk. Fogadd el és tudd hogy minden jól alakul és minden a legjobb irányba megy még ha göröngyökön is vezet át az út. A szeretet világa csak akkor jön el ha elhiszed.hogy már itt is van.

 

 

 

Gyarmati Gábor:)

 

 

 

 

 

 

 

Kezdetek Új aranykor 6. 2012 nyár

 

 

 

Az állatvilág 2012-ben
Az idei energiaszint változásokat az állatok is megérzik. Időnként elszökdöshetnek otthonról vagy séta közben, kiszámíthatatlanná válhatnak, olyan dolgokat csinálhatnak amelyeket korábban soha. Az energetikai változások amelyek nem csak az embert érintik, nem tudjuk mit hozhatnak ki az állatokból.. Ajánlott nagyon oda figyelni rájuk. A nyáron és ősszel idegen kutyákhoz lehetőség szerint nem kell odamenni, simogatni. A megfigyelések szerint a mostani vad viharokra is másként reagálnak.
Tudjuk h a hangyák mágneses erőtereket követve jutnak el ugyanazon helyre többször hiba nélkül és nem a tereptárgyakat figyelve mint teszi pl az ember műszerek hiányában egy sűrű erdőben. Ha az energetikai, mágneses erőterek megváltoznak, akkor az az összes állatra nemcsak az emberekre, valamiképp hatni fog.

 

 

 

S ez vezet majd el bennünket ahhoz, h pl azon állatok (baromfi, disznó, marha, vadak, madarak majd a halak ) energetikai változásai miatt az ember növekvő energiaszintje okán eltávolodnak az embertől és az ember nem fogja fogyasztani többé őket. Természetesen válik az ember vegetáriánussá majd vegetáriussá. Nem mesterségesen mint most egyesek teszik manapság, h elvek, vallások tanait követve hagyják abba a húsevést, s aztán már nem is kívánják. Az új dns módosított új helyzetben az ember alapból nem kívánja a húst. Ha ma a növényevő állatok (pl egy nyúl) elé húst tennénk, hiába hisz ők azt ott hagynák, mivel az ő táplálkozási érdeklődési körükben nincsen benne a hús. A mai vegetáriánus embert az elhatározása vezeti a hústól való távolmaradásban, és nem a belső iránytűje, amely a gépies cselekedetekért felel mint pl a szivdobogás is. Vegyünk egy szélsőséges példát. Ha egy akár tíz éve vegetáriánus ember olyan helyzetbe kerülne (pl egy munkatábor vagy hóba lezuhanó repülőgépen ülve és túlélve a zuhanást), hogy semmiféle más étel nincs a túléléséhez, csak a hús, akkor megenné. S ez ott akkor segítene is neki. Lehet az elején rosszul esne neki, talán még beteg is lenne tőle, de felgyógyulna belőle és kénytelenségből addig enné amíg növényt nem talál. Egy növényevő állat inkább belehalna mint más húsát enné, hisz a belső táplálkozási igényei között a hús nem szerepel. Ezért is haltak ki egyes fajok az elmúlt évszázadokban, mert a növény kipusztult amit ettek.
Tehát két dolgot vonhatunk le, figyelni kell az állatokra,.

 

 

 

És fel kell készülnünk, h a dns módosítás során a táplálkozásunk is meg fog változni. Növényevőkké s majdan később fénytáplálkozókká válunk szép lassan.

 

 

 

A mai feladat: a másik megbecsülése.

 

 

 

Mindenki értékes. Akár ad belőle Neked akár nem, Te mindig becsüld őt.

 

 

 

A betegségekről.
Év eleje óta tapasztalhatjuk, hogy az embereken mindenféle új betegségek jelennek meg. Ahogyan az energiaszintváltozás érint bennünket, betegségek is tisztítják a szervezetet attól függően, hogy melyik életterünk kíván nagyobb odafigyelést. A dns változás komoly hatással van testi állapotunkra is nem csak lelki életünkre. Persze ettől még az alapbetegségek is elérnek minket. A félreértéseket elkerülendő, mindenkinek tudnia kell,hogy mindig csak az ér el amivel dolgod van. A betegségeket az okozza, amivel bevonzzuk azt mi a magunk életébe. Ez igaz az egészségre is. Ha hiszel abban,h egészséges vagy akkor (ha most nem is vagy az) azzá válsz. Ugyanez igaz mindenre, ha hiszel egy jó bevonzásában és tudatosan tudod, h megtörténik, s ezt sokszor megismétled e tudatossági rákoncentrálást, akkor idővel megérkezik, beszalad az életedbe.

 

 

 

Az életünkben néha útra kell kelnünk, ki kell mozduljunk a szokásos helyünkről vagy egy egy berögződött helyzetünkből, hogy másként lássuk a világot. Hogy lássuk a fényt, s az irányát, azt ami addig a nyugvóhelyünkön nem látszott volna.
Az útnál általában tudjuk hova megyünk. Van egy célunk. S közte néha tudunk megállókat is, hogy hol szeretnénk vagy kell megállnunk. Ám vannak olyan várakozási pontok amikről a tudatunk a tudatalattit takaró málya fátyla miatt nem tud, s ezért azok az állomások ahol meg kell időnként állnunk hirtelen bukkannak elénk és várakoztatnak, elgondolkodztatnak. Ekkor az elgondolkozás során jutunk a legtöbbet előre lélekfejlődés és szellemi megismerés, felismerés szempontjából. Felismerjük Isteni önmagunkat, ráemlékezünk magunk egész-ségére (vagyis, h egészek vagyunk és nincs semmi baj velünk) és önmagunk nagyságára.

 

 

 

A picit "oly nehéz most embernek lenni " állapotát elviselni, amikor szembesülünk határainkkal, korlátainkkal. Amikor körbeutazzuk a Földet és mégis fáj a kötöttség. S akkor, abban a legnehezebb pillanatban felsüt a nap, akkor a felhők mögül kikukucskál Ő, de úgy, hogy azon gondolkozol fényképező után szaladj vagy csak állj és csodáld, lelkedben jól megemlékezni rá, vagy éppen "csak" örvendj annak h ember vagy s a Földről ilyen emberi szemszögből csodálhatod. Jó neked így. Jó neked. S csak ennyit tudsz, jó nekem. S így nézed a madár röptét, a szerelem pillanatait, az együtt létet a gyermekeiddel vagy a szüleiddel, lelki barátaiddal s a végtelenségig sorolhatók e csodák. S a felhő mögött a nap, ahol lakik Isten, s a madár röptében ott is lakik Isten, s ott benned és bennem is lakik Isten. Mindig csak a velünk hasonlókat vesszük észre. S ha mi lelkileg lecsúszottak, vagy mélyen vagyunk csupán a mélyen lévőket vesszük észre és együtt sírunk velük a világ nyavalyáiról. S amikor mi szárnyalunk lelkünkben a madár szárnyán, akkor mindent észreveszünk a magasból. S főleg észrevesszük a mennyei magasságokat. Ilyen egyszerű az élet. Ugye? Kérdőjel nélkül
Gyarmati Gábor :)

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 25
Tegnapi: 20
Heti: 66
Havi: 775
Össz.: 145 382

Látogatottság növelés
Oldal: Kezdetek 2012 nyár Új Aranykor nyári írások 1-6.
Új Aranykor, avagy egy új korszak hajnalán - © 2008 - 2018 - ujaranykor.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: ujaranykor.hupont.hu - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »