Új Aranykor, avagy egy új korszak hajnalán

Az Aranykorral elindult a lehetőség, hogy az isteni tiszta jót megtapasztaljuk. Lelki napsütéses áldást! ujaranykor kukacgmail.com

 

 

Az isteni csatornák 2.

(belső kapcsolatunk Istennel)
A 2013 január 1-i Új Aranykor lapjában megjelent írás 2. része.

Erre az új csatornára nem a mesterséges elszeparálódás miatt van szükség, hanem azért, hogy a racionálisokat, az alacsonyabb energiaszintűeket ösztönözzék a gyorsabb fejlődésre. Mint tudjuk, ha nekik nincs egy tárgyuk, esetleg néha elveszik egy másiktól.  A képesség, a belső csatorna, Istennel való kapcsolat nem elvehető. Csakis mindenki magában tudja fejleszteni Istennel való kapcsolatát. Természetesen isteni kapcsolata minden embernek van és Isten mindenkit vár haza lelki kapcsolódásra, belső beszélgetésre. Ám egy spirituálisan önmagát kutató és a pillanatban élő tudatos ember közelebb áll illetve halad az isteni világhoz, mint a csupán a racionális világ létezését elfogadók. Nekik az isten lét felismeréséhez át kell menniük egy nehéz időszakon. A spirituálisok példamutatással és sok sok szeretettel segítik őket a fejlődésben. E segítség elfogadói kb. fél év után óriási számban felfejlődnek mert a Jóisten is támogatja a megvilágosodás nagy számú bekövetkeztét.
Az aki új csatornát használ, viszi a családtagjait is. Vagyis ha ők energiaszintben nincsenek is magas szinten, egy különleges mód alapján tudják (egyelőre korlátozottan) használni a saját új csatornáikat. Természetesen azok akik egy megfelelő energia szintet elértek, azok hallják és látják egymás gondolatait és érzéseit is. Ez már az isteni látás és nem az emberi.

1. A tobozmirigy kristályt a cigifüst letakarja. Húgom amikor abbahagyta a dohányzást, azonnal festeni kezdett képeket. Olyan szinten, hogy 1 hónapon belül az egyik képét meg is akarják venni.

2. A jósok nem fognak tudni a másik csatornájára rámenni, csak ha legalább olyan magas energiaszinten vannak mint a 'vizsgált' spirituális ember, mert az új csatorna csak felfelé használható Isten felé és lefelé az alacsonyabb energiaszintúek felé. Ezért aki másokkal szeretne dolgozni nagyon magas energiaszintet kell elérjen.

3. Azok akiknek magas a rezgésszintje könnyedén tudnak egymással kommunikálni és számukra az öngyógyítás és egymás lelki támogatása is nagyon könnyűvé válik. Vagyis egymást olyan szinten érzik ráhangolódással, hogy a varázslatok, az ember istenné válás egyszerúbbé válik. E tekintetben ők maguk egymás között megoldják a jósok, gyógyítók eddigi feladatát. Az új magas energiaszintű csatornákat használók a racionális emberek bajait könnyen láthatják.

4. Ha egy spirituális nő és egy spirituális férfi azonos energiaszinten vannak akkor a nő mindig többet lát és tisztábban mint a férfi. Ez már bevezetés a matriarchatusba.

5. Az új spirituális helyzet furcsa lesz, hiszen ezen új csatornákat a racionálisok nem tudják használni, hiszen csak bizonyos energiaszint felett használható. Ezért a spirituális embernek is figyelnie kell a megfelelő energiaszint minimum felett tartását, mert kieshet a csatorna használatból.

6. Emellett a  régi csatornák szennyeződnek, használhatatlanná válnak, vagyis felfelé egyre nehezebbé válik feljutni azzal a nézőponttal. Hisz csak úgy lehet felfelé lépni, hogy az ember a csatorna használattal (Istennel való kapcsolatban, belső önvizsgálattal) felfedezi belső isteni énjét és ezáltal egy hosszabb folyamat során felfelé jut. Ám akik nem dolgoznak magukon azok az alacsony energiaszinten rekednek és ez fizikai, lelki fájdalmakkal, karmikus letételek kötelezettségével fog járni.

7. Akik viszont az új isteni csatornát használva magas energiaszinten élnek élvezhetik az 1% szabad akarat isteni támogatást. Mivel már tudatosan tudjuk hogy Isteni támogatás van, Jézus, a Szűz Anya és más csodás égi segítők példamutatásával és segítségével, ezért nagyon gyorsan tudunk előre lépni a lépcsőkön, illetve felugrani a lépcsőkre vagyis a csatornák használatára. Egy olyan varázslat történik dns-ünk átalakulása során, amilyenre eddig nem volt példa és eddig nem is érezhettük, hogy mi is történik itt.

Gyarmati Gábor 2013. január 10.

copyright: Istené17.jpg

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 33
Tegnapi: 20
Heti: 74
Havi: 783
Össz.: 145 390

Látogatottság növelés
Oldal: Az Isteni csatornák
Új Aranykor, avagy egy új korszak hajnalán - © 2008 - 2018 - ujaranykor.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: ujaranykor.hupont.hu - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »