Új Aranykor, avagy egy új korszak hajnalán

Az Aranykorral elindult a lehetőség, hogy az isteni tiszta jót megtapasztaljuk. Lelki napsütéses áldást! ujaranykor kukacgmail.com

Új Aranykor igaza 2 Emberek társak

 

Az erőd

A keleti misztériumok és tanítások oka és célja a mélységben és magasságban rejlő titkok megismerése, azok számára megmutatása, akik elérkeztek lelki útjukon az Isteni felemelkedett mezőkre. A hegyi fennsíkokon való séta és a friss levegő által adott felüdülés nemcsak a testnek ad végtelen örömet és felindulást, hanem a lélek és a szellem is megtér isteni atyjához, anyjához. Ezért a tibeti vagy más keleti tanítások és az ott rejtőző végtelen titkok feltárulkozását sürgetni nem érdemes, mert csak az arra érdemesek, vagy más szóval készek számára nyittatik meg a kulcsa. Hogy Te kész vagy-e? Te tudhatod egyedül. Kívülálló nem sorolhat be Téged alkalmatlan vagy alkalmas csoportba. Csak Te.
Új Aranykorba belépéshez az alkémia, a keleti misztériumok és tanítások valamint még valami egy harmadik erő is szükségeltetik.

S ez a harmadik erő az, amivel Te tudsz minden napon dolgozni magadon. Erőd vagy magad is, védett, áldott és mégis kifelé tekintő, erőidet jól alkalmazó. Ez az erő, amely földi értelemben isteni energiák rendszereinek használatából áll. A leszűrt energiák tiszta fénylő fényének folyékony lávája adja az erő kivonatát. Mint amikor a tengert kipároljuk, s a só lerakódik. A kipárolt víz pedig összegyűjtve csodás tiszta lesz. Átlátszó, igaz, tiszta, fénylő. Csillogó, s ragyogó mindenekfelett. S a sót, az élet sóját jókor adagolva jó helyen a vízzel együtt bevíve életünkbe összeáll testünk, lelkünk, szellemünk harmóniája. Ehhez csak naponta fel kell kelned és dolgoznod magadon. Minden helyzetet és feladatot jól, a Te életutadnak megfelelő irányban kell megtenned. Nem követve másokat, hiszen mindenkinek másfelé áll a nyíl, amely mozgásának irányát mutatja. Másokkal beszélj, és figyeld mit mondanak, másokat nézz és figyeld miként cselekszenek, de ha hívnak csak akkor menj ha érzed ott van dolgod. S amikor a nap végét boldog tudattal leszűröd magadból a hibás irányok feletti megbocsátás rajzó vak köreit, onnantól jó az irány és jó a másnapi utad elkezdésének esélye is. Mert minden nap az előző nap jó befejezéséből áll. És minden holnap akkor fog igazán jól működni, ha a ma estét is jól zárom le. Vagyis a múlt és a jövő harmóniában van, ha a jelen is és fordítva. Csak el kell fogadni a régi idők hibáit, elfogadni a jövő sorskérdéseit és máris jó a jelen. S amikor jót teszel a jelenben jó lesz a jövő és jó a múltad megítélése is általad. Ez itt hát a világló, fénylő boldog igazság. Ez itt hát az, amiért lejöttünk. Hogy minden napon jót téve, utunkat okosan, s egyre bölcsebben járva eljussunk az Új Aranykorba vezető szűk hegyszoroson át. Amely szorosnak tűnik, de végül tudjuk, hogy így van jól, ahogyan van. És épp átférünk rajta, ha igazán akarunk. S a múlt és jövő a jelen örömétől válik gyönyörűvé.

Isteni forrásból Gyarmati Gábor tollából 2012. október 8.

A körök fontossága

A sport körök, a zenei vagy színjátszó csoportok a gyerekeknek azért fontosak, mert ott megtanulják és megtanítják egymást segíteni, ha gyengébb valamiben. Mivel tudják h mindenkinek van valami gyengesége, így az egymás cikizése, szekálása visszafejlődhet. Ehhez egy jó nevelő kell aki igazságosan rámutat az ilyen helyzetekre. Ezek a körök ezért fontosak. Mert ami kerek az mindig egészet alkot. Ha addig nem is volt egész, összerendez.

Gyarmati Gábor :)  2012 szeptember 27.

 

El kell tudni engedni és addig szeretni 2012. szeptember 22.

Tudod, meg kell tanulni olyan elengedő szeretettel szeretni mindenkit, de főleg a családodat, hogy tudod amikor menniük kell el kell engedni. De addig nem elnyomó, ám jelenlévő szeretettel adni kell nekik azt amit csak lehet, ám legfeljebb annyit, amit igényelnek. S el kell fogadnunk az elmúlást vagy az élet törvényszerűségeit, de a gyászt mindig meg kell ülni és mindig meg kell élni.

Gyarmati Gábor :)

 

El kell tudni engedni és addig szeretni 2012. szeptember 22.

Tudod, meg kell tanulni olyan elengedő szeretettel szeretni mindenkit, de főleg a családodat, hogy tudod amikor menniük kell el kell engedni. Addig nem elnyomó, ám jelenlévő szeretettel adni kell nekik azt amit csak lehet. Ám legfeljebb annyit, amit igényelnek. S el kell fogadnunk az elmúlást vagy az élet törvényszerűségeit. A gyászt pedig mindig meg kell ülni és meg kell élni.

Gyarmati Gábor :)

 

A rajongás és az igazi szerelem 2012. szeptember 19.

A rajongás az érzelmi mélységeket kitölti és azt hisszük, van valami pl  szerelem valaki iránt, s kiderül 1-2 hét után, hogy nincs semmi.

Az igazi szerelem örökre beírja magát a lélek tükrébe és nem kitörölhető.

A rajongás által keltett érzelmek egy meditációval vagy gondolati  lélektisztítással nyomtalanul eltávolíthatóak.

Gyarmati Gábor :)

 

Te és az emberek 2012. szept. 17.

Hozd létre magadban azt az energiát, amilyen emberekkel körül szeretnéd magad venni.

Gyarmati Gábor :)

copyright: Istené

17.jpg

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 36
Tegnapi: 16
Heti: 337
Havi: 1 488
Össz.: 142 208

Látogatottság növelés
Oldal: Új Aranykor 2012 ősz 2 Emberek társak
Új Aranykor, avagy egy új korszak hajnalán - © 2008 - 2018 - ujaranykor.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: ujaranykor.hupont.hu - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »