Új Aranykor, avagy egy új korszak hajnalán

Az Aranykorral elindult a lehetőség, hogy az isteni tiszta jót megtapasztaljuk. Lelki napsütéses áldást! ujaranykor kukacgmail.com

Új Aranykor igaza 6    A 2012 év

 

Az Aranykor létrejötte

2012 december 21-én a Földön található 13 eredeti isteni kristálykoponya összetalálkozik. Egy helyre kerülnek energetikailag. Spirituális energiájuk egymásra hat és varázslat veszi kezdetét. A Föld összes tudása egy helyre kerül általuk. Hiszen ők együtt őrzik a tudást. Óriási, világméretű energialépés lesz.  Az Akasha meg a kristálykoponya találkozási pont között energia henger jön létre. Persze fizikailag ezek a „helyek” nem kijelölhetőek, csak az irányok. Ezen hengerben a Mennyei Atya egy új energiát hoz le a Földre és az Aranykor kezdetét veszi.

Áldás a Földre és lakóira!

Gyarmati Gábor :)  2012. november 6.

 

Egy új világ készül 2012. szept. 20.

A világ világosságot is jelent. A vaskori homályos szellemi derengés aranykori ragyogó fénnyé válik. Az idei 2012-es év az átmenet. A belső fény kisugárzásának, kivetítésének fontos lépése jő el. S ez úgy lehet, hogy lelkünk környékét megtisztítjuk a sallangoktól, az egó felesleges elnyomó, homályt okozó takaró részeitől, a szellemünket szabadon hagyjuk szárnyalni az igazsághoz, Istenhez Onnan már csak annyi a dolgunk, h nyitottan élünk, s befogadunk. Csak ennyi és semmi más.

Gyarmati Gábor :)

 

Alap Új Aranykor gyerekcipőben 2012 szeptember 17.


Gyermeki jövő két értelemben

1. az egyik a gyermekeink a jövőnk, nem csak fizikai értelemben, hanem mi már túlságosan vaskoriak vagyunk és le kell söpörnünk magunkról a rozsdát, h aranyosan ragyoghassunk ismét mint lelkünk kezdetén. A gyerekek tiszták, készek.

2. Másodszor: mi emberek a vaskorból kilépve kicsit olyan lelki állapotban vagyunk mint a történészek elképzelt ősemberei akik kezükbe vették az első kőbunkót. Persze ez kicsit erős hasonlat lehet, csak jó ha tisztában vagyunk vele, hogy az életben még sokat kell tennünk a megvilágosodásunkért. S ehhez türelemmel kell fejlődnünk. Még úgy is h 2012 különleges csodás év, rendkívüli energiákkal.

 

Új Aranykor, amikor a világítótorony fényét túlragyogja a nap örök isteni fénye, s a hold asszisztál hozzá.

 

Eddig máshol osztottam meg gondolataimat, Isteni üzeneteket. Ám rájöttem két dologra. A gondolat tiszta átadásához tiszta, igazán tiszta helyre van szükség. A másik dolog, hogy csak olyanoknak adhatok át gondolatot, akik maguk is kérik ezt, vagy legalább tesznek érte. Rámennek egy honlapra vagy elmennek egy előadásra, netán otthon leülnek csendben. Tehát tesznek érte, kinyitják befogadóképességük kapuját.

 

S lám íme most itt vagyok.

copyright: Istené

17.jpg

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 55
Tegnapi: 16
Heti: 356
Havi: 1 507
Össz.: 142 227

Látogatottság növelés
Oldal: Új Aranykor 2012 ősz 6 A 2012 év
Új Aranykor, avagy egy új korszak hajnalán - © 2008 - 2018 - ujaranykor.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: ujaranykor.hupont.hu - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »