Új Aranykor, avagy egy új korszak hajnalán

Az Aranykorral elindult a lehetőség, hogy az isteni tiszta jót megtapasztaljuk. Lelki napsütéses áldást! ujaranykor kukacgmail.com

Új Aranykor lapja 1 - 7

 

Részletek Új Aranykor 1. számából (szerkesztő Gyarmati Gábor) Isten áldásával

Új Aranykor lapja

fogadd nyitott szívvel.

Első szám

2012. október 14.

Isten által küldött üzenetek, a forrás

 

Köszönöm, hogy kezedbe vetted e lapot. Isten krónikásaként megtisztelő számomra, hogy írhatok róla, tőle, felőle, rólunk, nekünk, felénk. Lassan indul el a világ egy megvilágosodás felé, ám mégis oly gyorsan megy ez, hogy aludni sem tudunk tőle, hogy a nappalaink is mások már, mint régen. Tudom, hogy eme gyönyörű pillanat amiben vagyunk csakis úgy jöhetett létre, hogy mertünk nagyot, csodálatost, varázslatost gondolni. szólni és cselekedni valamikor. S a bennünk lévő, élő Isten csak azt mondta, hogy az egykori vágya, Istennek vágya, most valósuljék meg újra. Legyen végen az őrületes tombolásnak és tisztuljon ki végre az idő. Az emberiség ideje. Jöjjön el újra egy ország, egy világ, egy világosság, amely hamarosan itt lehet és amely már volt egyszer (vagy többször?) itt a Földön. Jó nekünk hogy itt lehetünk és büszke vagyok, hogy Te is itt vagy és megoszthatom Veled e gondolatokat, szavakat, cselekedeteket. 

 

Szeretettel köszöntelek eme új történelmi időszak kezdetén. Természetesen az Aranykor eljövetelének pontos idejét (földi időmérőhöz kötve) ugyanúgy nem tudjuk megmondani, mint azt sem, hogy a napfelkeltét mikortól tekintjük. A nap első narancssárga kanyarulatának megjelenésétől a horizonton vagy már előtte a derengést is ideszámítsuk. Én utóbbit teszem. A derengés már elért bennünket Tudom, hogy az Aranykor jót jelent lelkünknek, szellemünknek és majd testünknek is. Isten közeli állapot ez.

Igyekszem ebben az újságban általában pozitív oldaláról tekinteni, bemutatni a dolgokat. Ám nem lehet elmenni bizonyos helyzetek mellett. És tudom becsapnám magunkat, azt gondolván, hogy ha nem foglalkozunk a negatív, de létező vetületekkel, akkor azok nincsenek ott. Vannak és csupán meg kell szelídítenünk őket magunkban. Hisz amikor kint negatívat látunk, akkor magunkban is ott van valami, amiért megütközött lelkünk tükrén a látvány. Ezért ha rosszat látunk és ez fáj nekünk, akkor belül kell dolgoznunk magunkon ezen helyzetek kitisztázásán. Amikor a magunkban levő negatívumok megszelídítésével készen vagyunk, akkor a köröttünk élőknek segítünk, segíthetünk, mondjuk példamutatással. Mint a vízbe dobott kő által keltett hullámok kifelé szaladó karikái úgy terjesztjük a jót.

Ezen újság igyekszik sokoldalú lenni Ezért kérlek, hogy Te is küldd el nekem az olyan isteni gondolataidat, tapasztalataidat, amelyek építőek lehetnek. Tanulok belőlük, és igyekszem beleépíteni.

Egy korábbi hegymászós energetikai példámmal hadd jöjjek ismét. 2011. dec. 21-én az Alföldön voltunk energetikailag. Vagyis képletesen a 0 magasságból indultunk.  Nyár közepén a Kékesen jártunk energetikai fejlettség tekintetében és 2012. dec. 21-ére a Mount Everestre kell eljutnunk, ahhoz, hogy Aranykor energiáját be tudjuk fogadni boldogan. Ezért a második félév erősebb menetelést igényel (észre is vettük J), hogy felérjünk a csúcsra. Erre remélem, jó segítség lehet ez az újság. Amikor kedden-szerdán leírtam papírra (gépbe), a nagyját korábbi írások (a fejemben tárolva) és friss, a szerkesztéskor  leérkező írások tették ki. Szombaton (az addigra történt jelentős energetikai változások miatt) már törölhettem is majd 2 oldalnyit, mert már nem voltak aktuálisak. Ismét a hegymászós példámmal. Ezek olyanok voltak, mint ha egy hegymászós turista könyvet kapnánk 5-6000 méteren, hogy a környéken mi merre van az azonos szinteken, s közben 6000 méter fölé megyünk, ott már az 5000 méterről szóló turista könyv nem aktuális, egyes fejezeteit (netán az egészet) ki kell dobni. Hát most itt járunk, ennyi jöhetett felénk le.

 

A mai alapgondolat:

Számomra az élet nem hétköznapi események sorozata, hanem csodák, mind az első pillanattól az utolsóig.

 

A derengés. Az (új) Aranykor eljövetelének kezdetét jelzi a derengés. Az emberek elkezdenek emlékezni, hogy mi is az isteni célunk, feladatunk itt a Földön. Mire is kell emlékeznünk? Mindarra a szellemi tudásra, amit már egyszer tudtunk, mielőtt lejöttünk ide a Földre. Ám Málya fátyla eddig eltakarta. Miként is megy az újra emlékezés? És emlékezni egy olyan már Földön létezett időre és helyre, Atlantiszra, amelynek népe Aranykorban élhetett.

Egy pici fény végigfut a Föld felszínén és a sötét után új világot, világosságot hoz. Amikor sötétben tapogatózunk nem tudjuk mi merre van, csak mások javaslataira hagyatkozhatunk, miközben kiderül, hogy ők sem látnak semmit, csak legfeljebb nagyobb a szájuk vagy „hatékonyabbak, erőszakosabbak a módszereik”.

Ez a derengés az Aranykori nap első jele. S ez a derengés (a magyar szó is, valami dereng, amikor elkezdünk emlékezni) felnyitja a szemünket. A következő időszakban rengeteg titok felnyílik. A világ megmutatja valódi önmagát.

Az egyedüli, ami megmarad, ha jól vigyázunk rá: a kultúra, a művészet, a tiszta irodalom és a hit. Sokszor persze ezen területek összeolvadnak és nem lehet széjjelválasztani őket.  Ezek mindig isteni csatornákon át érkeztek el az emberhez és örökek. Sajnos az építészet idővel elnyüvik, pedig jó néhány nagy építész/ tervező tiszta isteni forrásból hozta le gyönyörű alkotásait. Örvendjünk a fénynek, amely igazságot teremt.

 

A védelemről. …

Érdemes figyelmet fordítani a viharokra is! A nyári varázslatos villám jelenségek után, most elindultak a valódi látványos érezhető hatások. Sok helyre becsapott mostanság a villám és volt ahol a számítógépeket, finom elektronikai eszközöket is elpusztította. Ezért amikor vihar van, mindig (lehetőleg előtte) húzd ki a konnektorból e gépeket!

 

Klubok. Úgy gondoltam némi humort is jó lenne belevinni a lapba. Másként nem is lehetséges túlélni egyes esetekben. Bár aki a reinkarnációban hisz, az nem fél a haláltól. Természetesen nem is törekszik rá. Egyelőre azonban élünk, nagyon is. Hát nézzük mivel kell szembenéznünk.

a. Éjszakai ébren lévők klubja. Te is? üdv a klubban. Bárkivel beszélgetek (na jó 90%) panaszkodik időnkénti, rendszeres alvási problémákra. Persze mindig sikerül találni valami alkalmi okot, de legyünk őszinték és gondolkozzunk: Ennyien egyszerre nem alszunk? Ez azért jelent valamit. Egyrészt azt, hogy felébresztés alatt van a Föld lakossága. Aki elalszik, túlalszik, az már nem fog felébredni egy darabig (róluk itt most nem szólunk). Aki felébredt, az megtanulhat szállni lélekben, szellemben. Persze nem kell megijedni, hogy mindig így marad az alvástalanság. Ez (az éjszakai nem alvás) december 21. után megszűnik. Vagyis éjjel aludhatunk testünkkel (igaz szellemünkkel és lelkünkkel akkor is repülünk különböző világokban), de nappal mindenképpen miénk a világ nemcsak testünkkel, hanem lélekben és szellemben egyaránt. Most mi már ébredtek vagyunk. Csak annyi a dolgunk, hogy minél több további embert fel tudunk ébreszteni, annál jobb. Persze nem éjszaka! De hiszen már dereng!

b. (Harmadik) Szem mosás klub. S most jön csak igazán az-az idő, amelyre felhívhatom a figyelmet, de se érte, se ellene tenni nem tudunk. Most van az, amikor a Jó Isten leveszi a hályogot a szemről, sőt a harmadik szemről is és a korona csakráról is. A kendőt fellebbenti az eddig eltakart igazságról és az objektív valóságra mindenki rá fog látni. Még idén ősszel kezdődött és tavaszra minden kiderül. Ezen igazság meglátása különböző eredményeket fog hozni az emberek felfogó és reagáló képességeinek, szándékának tükrében. Vagyis aki értelmes, bölcs, a megtudott, felismert tudást tudja csendben örvendezéssel fogadni Két reakció várható: nem tesz semmit, hasznosat semmiképp. Vagy esetleg kapkodásra adja a fejét. Bármi is történne a következőkben, sose menj ki az utcára az igazságért! És ne hamarkodd el véleményed, ítéleted hangoztatásával. Nagyon jó lesz (már most az). Ám mindig figyelni kell arra, hogy a pozitív oldalra tegyük a hallottakat, mert különben olyanná válunk, mint ők. Vagyis ha jó szándékkal nézel valamit (ne naivan!), akkor nem leszel rosszindulatú, mint voltak sokan, akik másokat kihasználtak, kizsákmányoltak. Maradj ilyennek amilyen most vagy, jónak. Vagy ha kell legyél még jobb. De mindig fogadd el önmagad szeretettel

 

Megkezdődött. Az, amire vártunk. Persze nem akartuk annyira, hogy így jöjjön. De tudjuk, hogy keresztül kell ezen menni, mint a Hófehérkének a vadásztól veszélyes erdőn. Aki így eljuthat a törpékhez, aztán majd a királyfijához élete sorsa folytán, hogy a mese példánál maradjunk. Hát mi vagyunk a Hófehérke (képletesen szólva) és mi most a spirituális változások erdejében járunk. Csak szólok! Mindenki!!!! Kérdés és válogatás nélkül. Mire gondolok. Mindennek a fejekben kell eldőlnie, és ott kell változnunk. Új életet szükséges kezdenünk, kifelé megmutatva azt, ami újat magunkban teremtettünk. Bizonyára érezted már, hogy néha reggel, amikor felébredsz, vagy napközben hirtelen elfog valamilyen furcsa érzés (mindenkinél más érzés, fáradtság, fájások, ezért most erre a testi tünet megnyilvánulásra részletesebben nem térnék ki). ezzel együtt a munkateljesítményed lecsökken. Nem tudsz koncentrálni, sorolhatnám a negatív jelzőket. Ez akkor van, amikor nagyobb energiaszint emelkedés van hirtelen. S érezzük, hogy inkább elpusztulnánk. De tarts ki. Ez neked (is) jót jelent. Ez a test átalakítása. Tudod egy emberi test 7 év alatt az utolsó sejtig, szövetig kicserélődik, megújul. Ez a testi átalakulás itt most lényegében egy év alatt megtörténik. Ezért érdemes olyan programokat magadba építeni, hogy pl. elengedem régi betegségeimet és EGÉSZSÉGES vagyok. S ezzel Isteni önmagad a szellemed, az arkangyalok segítségével szépen kitakarítják belőled a beteg részeket és egészségessé tesznek. Tudod ez olyan, mint amikor van egy házad (a tested), amiben laksz. Ez egy rendes vegyük azt, hogy átlagos kis ház. Ám a Teremtő azt mondja, ezt a házat (a tested, lelked és szellemed földi energiaszintjét) most (2012-ben) megnöveli számodra. A tested persze fizikailag nem nő!  De ezt a növelést úgy teszi, hogy mondjuk a házad teteje (a lelked, szellemed rezgésszintje) nagyobb lesz. Ám ha addig rozoga volt, akkor nagyobb méretben, mértékben lesz rozoga. Amennyiben dolgozol magadon és kéred, hogy cseréljék ki újra, akkor egy új háztetőd lesz, vagyis belül, amit kérsz újra, jobbra kicserélik tested, lelked bármely részét! Ilyen egyszerű a testrészeiddel, szerveiddel, lelkeddel, szellemeddel, hétköznapi bajaidból a jó felé kerülhetsz. Igaz ez minden lelki tulajdonságunkra. Ha rossz szokásunkat, tulajdonságunkat szeretnénk elhagyni és helyette valami jót behozni, akkor ezt is megkapjuk. Persze tenni kell érte, jól alkalmazni, ám a lehetőség adott. S most ez az emelkedő energiaszint nagyon sokat segít ebben.

 

2012 meglepetés év, de csak annak, aki értékeli. Csodás változások történtek eddig és történnek folyamatosan. Minden barátommal együtt, aki igazán figyel, olyan csodákat tapasztal(unk) kívül és leginkább belül, amilyent mennyiségét és minőségét, de erejét tekintve előtte 5-10 év alatt sem tapasztaltunk. S itt nem mindig kell nagy dolgoknak történnie, csak nagy felismeréseknek. És ez már jó. Mint tudod itt már csak új módszerek működnek, mind a gyógyításban, mind a védelmekben, mind a bevarázslásban. A régiek elavultak. Tanulj meg mágussá válni és győzd le félelmeidet (tudván, hogy erős vagy és ismerd ellenségedet is). A bolygó ereje fölé tudsz kerekedni, de nem uralni azt csak jót adni neki! Így a horoszkópot Te írod. Te vagy a Mágus. Csak ezt kell megtanulni. Ez 2012 feladata.  Nyilván a sors, a karma nem könnyen eldobható, ám ügyesen ledolgozható, hamarabb és egyszerűen, mint gondolnád. Csak hinned kell benne. Amit tegyél! Felemelt fejjel leülsz, befelé figyelsz, és Istenhez fordulva megnézed, hogy mit tehetsz, szólhatsz, cselekedhetsz pozitívan saját életkörnyezetedben azért, hogy építhess és megváltoztathasd belülről gyönyörűvé.

A dolgunk nekünk a Földön, hogy építsünk belülről kifelé, segítve a köröttünk élőket, jó tanácsokkal, szeretettel odafigyelve. Egyelőre lelkileg dolgozz magadon.

A feladatunk, hogy jobb jelenre, jövőre átírjuk egy közös pozitív tudatos ráhangolódással Istenre és fehér fénytakaróba vonjuk a Földet. Imádkozz minden nap a Föld jobbá tételéért és bíztasd erre társaidat is!

A Dalai láma is azt mondja „we’ll save the world." meg fogjuk menteni a világot. Így hát egyetlen dolgunk van. Minden nap többször imádkozni érte, nemcsak magunkért, hanem a Földért. És mindenkit erre kell biztatni. Maradt még pici időnk. Most kell igazán elhidd, hogy Isten vagy az Ő mágikus erejével. Atlantiszon, amikor ezt elhitték akkor ők valóban földi istenek voltak és mindannyian valamilyen egyéni "szakterületen" gondoskodtak a Földön az emberekről vagy környezetükről. Ma mitoszoknak hívják az egyes Isteneket Zeusz, Ámort és sorolni lehetne minden ókori nép sok isteneit. Ők valóban léteztek Atlantiszon. A későbbiek ekképpen mítoszokban emlékeztek róluk. Hisz Atlantisz valóban egy csoda volt néha 2000 évig élő emberekkel, akik Istent képviselték a Földön. Legyünk mi is azok (ego nélkül biztatlak) hogy megmentsük a Földet. Ez már nem vicc! Utolsó pillanatban vagyunk! S még van egy utolsó lehetőségünk!

S ez mind Isten áldásával történik.

Köszönöm, hogy elolvastad. Ezzel igyekeztem energiát adni, szeretettel közeledni. Tudom:
A szeretet önmagában nem elég

gondolni mindenre szeretettel

tenni érte jó szándékkal

beszélni róla mindenképpen!  

Hálásan köszönöm a Mennyei Atyának és az arkangyaloknak hogy áldásos szeretettel megvédik a Földet! Amen

A Jó Isten áldását köszönöm mindannyiunkra!        Gábor

 



Részletek Új Aranykor 2. számából (szerkesztő Gyarmati Gábor) Isten áldásával 

Új Aranykor lapja

Második szám

2012. október 23.

Isten által küldött üzenetek, út az egységbe

 

 

 

Bevezető.  Itt egy pici tudást, bölcsességet találsz, amely végtelen kicsi töredéke a spirituális világnak. Ám mint tudod az univerzum is egy sűrű, de gombostűnyi pontból tágult ki Isten által a jelenlegi földi mércékkel mérhetetlen méretűre. De lehet, hogy amint ott fent itt bent is, mégiscsak minden egy gombostűben van? Lássuk tehát!

 

Mai gondolat

Az ego az maga a horoszkóp. Formálható és formálódik is.

 

Jézus a Földön

Belül örömmel tudomásul vesszük, hogy 2012-ben eljött Isten országa, amiről a Biblia is szól, amiért oly sokat imádkozunk. Imádkozzunk továbbra köszönetként és üdvözlésként, hogy halleluja, elérkezett Isten és Jézus a Földre. Sokan látni szerették volna, ahogyan Jézus újra ott sétál Jeruzsálemben. Tudd, Ő most mindenütt ott sétál lélekben, ahol jól gondolnak rá. Mi a világ, a fény gyermekei nagy adományban részesültünk, megadatott, hogy itt lehetünk együtt, amikor Ő eljön. S köszönthetjük Őt. Tudod, isteni csoda az, hogy mindannyian földi társra, párra leltünk, s az is, hogy életünk a legjobb irányba halad meg az is, hogy napjaink a mosolyról, a boldogságról és a végtelen optimista hitről szólnak, áldással töltöttek. Jó nekünk.

Ám sosem szabad elfelejtenünk, még nem vagyunk kész. Hisz itt vannak a többiek. Anyagi dolgaikat mi nem oldhatjuk meg, ezt ők majd Istennel megoldják. Mi a lelki és szellemi felemelkedésben tudunk segíteni. …különállva, nem lehet Isten országát építeni, csak együtt! Hisz Isten országa nem egy-egy gyárból, emberből vagy helyből áll, hanem az egész együtt. Egy dolgod van, örömmel fogd meg, akár csak lélekben a másik kezét és vezesd felfelé. Csak egy út lehetséges: Felfelé! Isten felé.

Mint korábban említettem a testünket nem bántjuk, nem kell kilépni belőle, elbúcsúzni tőle sem (legfeljebb akinek dolga ez). Mi itt maradunk vele a Földön. Átalakítjuk testünket, hagyjuk átváltozni Isten által új dns ruhába. S közben himnuszokat mondunk a Föld felemelkedéséért is.

 

A jóslatok veszélyei

Amikor tavasszal először éreztem, hogy mi lesz. Nagyon rosszul esett, hogy olyant láttam. Aztán megtudtam azt is, hogy az időlegesség nagyon változó. Vagyis amit én láttam az igaz volt, ám a bekövetkeztének dátuma még kérdéses, akár fél éves csúszásokkal is lehet. Észre vettem azt is, hogy napi szinten egyre többen tévesztenek dátumokkal és időpontokkal kapcsolatos jelzésekben. Mintha az idő kicsúszott volna a helyéről.

Aztán, rájöttem, hogy a jóslatok veszélyesek, hiszen mint tudjuk a világ akár egy lepke szárnymozgásától is változhat, változik is .

Persze örömmel tudom azt is, hogy az égi világ, isteni segítőink folyamatosan itt vannak és segítenek bennünket. Így tehát jóslatok nélkül, szeretetteljes hozzáállással és sok-sok belső munkával, továbbá a köröttünk élők felemelésével, de legalábbis segítségünk felajánlásával igyekszünk emberként élni itt A felemelés nem szükségszerűen anyagi, fizikai támogatást jelent. Sőt! Egy jó szó, egy jó helyen elindított ötlet, vagy a felvidámítás, a szórakoztatás is nagyon sokat jelenthet olyanoknak, akik pillanatnyilag még nincsenek helyzetben. Azt azonban tudnod kell. Minden egyes alkalommal felül kell vizsgálnod, hogy az az ember valóban fel szeretne-e emelkedni? Hiszen, ha te olyant emelsz fel, aki nem akarja, az ugyanolyan, mintha ezt nem tennéd olyannal, aki csillogó szemmel néz Téged és kéri, hogy segíts neki. Tudom, ezt így nehéz eldönteni, kinek is segítsünk. Bízd Istenre. Ő mindig megmondja, hogy kiben bízhatsz, ki az, aki valóban igényli segítő kezed, szavad, gondolatod.

Most már tudom nincs jelentősége semmiféle jóslatoknak. Egy jelentősége van, hogy mi miként állunk a világhoz, a fényhez, a felemelkedéshez. Ha mi jó példát mutatunk, megteszünk mindent a jóért, akkor más azt csinál, amit akar. A mi isteni energiánk erősebb lesz. A jókat vonzzuk magunkhoz magunkkal felfelé. Adhatunk nekik a mi isteni energiánkból. És itt most nem versenyzésről beszélek.

Itt egyszerűen a Krisztusi feladatok földre hozásán és azok megoldásán áll minden. Mi ezért vagyunk itt. S természetesen azért, hogy bevonzzuk a jó embereket, a megfelelő embereket, akikre nekünk van szükségünk, és akiknek ránk van szüksége akár pici, akár nagy dolgokban.

Jó, ha figyelsz és jó, hogy figyelsz mindenre magadban és körötted. Tudd, hogy az egyes változások és az egyes megérzések magadban mi felé irányulnak. Mindig fogod tudni, ha bizonyosságot kérsz.

Csak bízz magadban és bízz mindenkiben, aki körötted van. Úgyis tudod a szemekben levő csillogásból, a finom energiákból és érzed… érzed úgyis.

Ha bármi olyasféle változást érzel, ami félelemmel telít el, ne hagyd, hogy félj tőle. Csak fogadd be és természetesen kérheted és kérd is a Mennyei Atya és Jézus segítségét, támogatását. A segítséget ne kérd, hanem fogadd el. Legyen a kérésed már megtörténésben lévő esemény, csoda. Bármit kérhetsz. Így a leghatásosabb.

Csak így éld a napjaidat. Szeretetben és Isten meg a társaid felé nyújtott bizalmadban. De jó nekünk! Ugye!

 

Az egyetlen lehetőség

Gondolj a Földre mint egyetlen lehetőségedre. Ha majd innen meghalunk, lelkünk és szellemünk tovább megy majd. De most mi azért jöttünk, mert itt dolgunk van. S a Földet meg kell tartsuk gyermekeink számára is! Ha ma felkeltél és valahol mosoly volt a szádon a reménnyel, szeretettel a szebb mai jövő felé pozitívan, akkor úgyis úgy gondolod, hogy mának, a holnapnak és a többi holnapnak is ilyen gyönyörűnek kell lennie. S ezt meg kell mutatnunk gyermekeinknek is. Végre együvé válunk mindannyian. Köszönöm, hogy szíveden viseled a most után a jövődet is! :) Isten áldásával!

 

Részletek Új Aranykor 3. számából (szerkesztő Gyarmati Gábor) Isten áldásával

Új Aranykor lapja

fogadd nyitott szívvel, kezeld diszkréten

Harmadik szám

2012. november 1.

A Föld megmentése

 

Mély hálámat fejezem ki a Mennyei Atyának és az arkangyaloknak,

hogy a legnagyobb védelmet helyezik ránk.

 

Amit tegyünk!

Dolgozzatok együtt, de ne úgy hogy rémhíreket terjesztetek, hanem úgy, hogy jót kívántok magatoknak, egymásnak, a világnak.
Minden reggel úgy keljetek, hogy rágondoltok a Földre, mint egy paradicsomi boldog állapotra és helyre és ezt az energiát sugározzátok minden és mindenki felé.

A Föld megmentése

 

Az utolsó pillanatban vagyunk. Ez már nem az unokáink és nem a gyermekeink jövője vagy annak megmentése. Ez a helyzet már a mi jelenünk!!!
Nos: „szeressük egymást gyerekek!" Hisz az a legjobb legtisztább állapot, amikor ártatlan gyermeki tisztaságban, de tudatosságban élünk és szeretünk. Ne feledd, Te is Isten része vagy! S ha már itt vagy beszélgess társaddal miben tudjuk szebbé tenni a Földet jelenlegi egyetlen életterünket, hogy a bolygónk egy lelki család legyen szellemi vezetőjével Istennel!

 

Az állatok is érzik ezt, ami történik világszerte. Csak ők nem tudnak szólni. Nem tudják, mit cselekedjenek futnak, menekülnek, elszöknek otthonról. Vigyázzunk, figyeljünk rájuk is. Találd meg az egyensúlyt.

 

Mindenki egymás barátjává kell váljon! Nem kell. Ez az egyetlen jövő! Jelen.

 

Hálásan köszönöm a Mennyei Atyának és az arkangyaloknak hogy áldásos szeretettel feltöltik az egész Földet! Amen

A Jó Isten áldását köszönöm mindannyiunkra!   Gábor

 

Részletek Új Aranykor 4. számából (szerkesztő Gyarmati Gábor) Isten áldásával

Új Aranykor lapja

fogadd nyitott szívvel és terjeszd szeretetben

Negyedik szám

2012. november 4.

Isten által küldött üzenetek

 

A Föld megmentése

1.

A bolygó felemelése. Már bizonyára hallottál arról, hogy 2012 sorsforduló pont és idő, az emberi faj történetében.

 

+ A Mennyei Atya égi segítőivel az emberi faj megmentésére tervet dolgozott ki. A Föld környezetének megmentése és a Földön lakó emberi faj dns-ének teljes megváltoztatása, visszaállítva az Atlantisztról már ismert Aranykori körülményeket és lehetőségeket.

+ Ez óriási változásokkal jár. Itt már nem a jövőről beszélünk.

+ 2012 év eleje óta az emberek többféle módon is élvezik vagy szenvedik el a jelentős energiaszint változást. Mindenki érez valamit, fájdalmakat, alvásproblémákat, sorolhatnám.

+ 2012-ben a Mennyei Atya mindent megtesz, hogy stabilizálja a Föld állapotát.

 

Tudatosítanunk kell magunkban a következőket:

+ Mindannyian egyek vagyunk és egyfelé megyünk. Bármi bajt csinálunk, azt mindannyian megérezzük, bármi jót csinálunk, annak gyümölcsét mindannyian élvezhetjük.

+ Odaadok. De nem oda adok, ahol (el)várják, hanem oda, ahol szükség van rám, az energiámra.

+ A testünk megváltozik (nem szükségszerűen külső alkatunk, bár ott is lesz módosulás, hanem a belső működési rendszerünk, az energiarendszerünk, a vízháztartásunk aránya változik. Leginkább a dns, mint szoftver alakul át, amely az öröklési és napi feladatok (szervek vérrendszer sorolhatnám automatikus működtetésének) kódolásáért felel. Az eddigi bevitt táplálékok és kiegészítők, gyógy anyagok másként hatnak, így új táplálkozásra számíthatunk. Vagyis az élelmiszerboltokban árusított ételek és az egyéb bevitt segédanyagok arányát, nagyságrendjét kell megváltoztatnunk (a nagyon közeli jövőben 1-2 éven belül). Erre fel kell készülni, hiszen az embereket (több mint 7 milliárdot) etetni kell. Ahogyan a nyúl sem eszik rántott húst, az ember sem fog enni bizonyos dolgokat, ami most a mindennapi életében természetesen jelen van. Vagyis ez egy olyan terület, amellyel komolyan kell gondolkodni.  Akármilyen pici kerted van, gondolkodj azon, hogy jövőre a fű helyett mivel veted be!

+ Ahogyan régen most is megad mindent a Jóisten, amire szükségünk van. Az a kérdés, hogy meg akarjuk-e tudni, hogy mi az, amire szükségünk van, és miként szerezhetjük meg mások bántása nélkül.

+ Lelkünk felfogó és leadó rendszere is megváltozik. Új képességeink jönnek (elő), amelyek könnyebben veszik a magas energiaszintű isteni jeleket.

+ Szellemünk (Isteni kódunk) más módon fog megnyilvánulni. Erősebb lesz és jobban, tudatosabban leszünk (vagyunk) képesek a szellemi alkotásra, a közösség érdekében való előremozdító egység kialakítására, (közvetlen és nagy Földi) környezetünk átalakítására

+ Igazságlátásunk kitisztul. Az objektív igazságra rálátással a szubjektív igazság eltűnik. Objektív igazság az isteni látásszög. A szubjektív igazság az emberi (egóval „díszített” látásszög), amelyet akar látni és nem (szükségszerűen) a valóság.  A negatív szándékú rabló energiaszerzés megszűnik, illetve átalakul. Egy sokkal igazságosabbra, mindenkit szolgáló erkölcsi alapú kapcsolatrendszerre épülő napi rendszer jön létre.

+ Az eddigi földi számítási, mérési rendszerek átalakulnak. Az idő, a tér (méretek) fogalma az ember által esetlegesen létezőből egy isten által szabott mértékűbe megy át. Vagyis gondoljunk csak arra, hogy a világ egyik táján méter rendszerű (metrikus), máshol pl. Angliában a mindennapi közhasználatban még mindig a hivatalos szabványtól eltérő, más rendszerű (kő, könyök, incs sorolhatnám) méretrendszer működik ma is. Nem beszélve a többi földi helyek egyéni méretezési rendszereiről. Ez egységesítésre kerül. Ugyanez igaz az időre is. Az óra perc, és naptár rendszer is átalakul. Ezért nem tudták nagy elődeink (a maják, az egyiptomiak stb.) megjósolni mi lesz 2012 után, hiszen új (idő és tér) számítási rendszer lesz

+ Az új fogadására napi szintű gondolkozásmód és érzésrendszer kialakítására van szükség mindenkinek egyénileg.

Ez volt az utolsó óraátállítás a Földön.

 

2.

 

Vannak, akik katasztrófaelméleteket állítanak fel és terjesztenek. A mi dolgunk, embereké, hogy felébresszük a Föld alvó lakosságát, akik békésen szunnyadnak mindenfelé mindenféle állapotú mély dózisban.

Válasszuk a gyönyörű új világot, amelyről már oly sokan beszéltek és meséltek.  Hozzuk el újra az édenkertet, amelyben egyszer már járt az ember.  A földi paradicsomot, ahol mint Atlantiszon már élt egyszer az ember, amikor jó volt neki. Utólag arról a korról az ókori írók istenekről mondáztak, regéltek. Hiszen az istenember akkoriban mindegyik egy-egy nagy feladattal, kiemelkedő tulajdonsággal járult hozzá a Földi jóhoz. Mivel bennünk van egy isteni teremtőképesség, nem mi vagyunk az Isten, de istenek vagyunk mindahányan. Ezért ha nem használjuk ki a kedvező alkalmat és lehetőséget, akkor a 2012. év elbúcsúzik anélkül, hogy építettünk volna valamit. Szeretetünk szétáradásával az elérkező Aranykort végre jól tudjuk fogadni.

Elérkezett az idő arra, hogy felemelkedjünk. Nem kell elszállni, és szükségtelen azt is gondolni, hogy az alkotás mástól függ

 

Válasszuk ki a legjobb lehetőséget az életünkben és éljünk annak. Boldogságot varázsolhatunk, amennyiben teszünk is érte valamit. Felragyogtathatjuk most a csillagokat életünkben.  Kinyitod szemeid, s lelked tükre megmutatkozik. Ez a felnyíló mély és magas égi világ, amely legtisztábban a csecsemő szemében látszik. Pedig a felnőttnek tekintetében is ott van, legfeljebb letakarja valamivel. Mondjuk ego által gyártott félelmekkel, bajokkal, aggodalmakkal.  2012 emel és tisztít, annak, aki engedi és aki szeretné.

A tennivalók: 

  1. mindig készülj a legjobbra, de legyél figyelmes a háttérben mozgolódó rossz érzésekre is. Hisz jelzi, hogy melyik utat ne válaszd! Melyik út a jó amit járj.
  2. mindig értékeld a pillanatok minden egyes részletét, de ne akard látni azt, ami nincs előtted, mert annak még nem jött el az ideje.
  3. boldogan kelj életre, s a nyugtod is vidám lesz és derűs
  4. vágyaid határa Te magad vagy, így merd szabadon nyitottan befogadni a vágyaid szárnyaló tündérével érkező finom szellőket, s hagyd, hogy meglebegtesse életed.
  5. legyenek jó terveid, legyenek jó tetteid, legyenek felépülő világító éjszakáid. S legyen az élet olyan csodálatos számodra, s általad mindenki számára, amely biztosan kellemes érzetet ad.
  6. bámulj a csillagokba és láss mögéjük, lásd a munkát, amelybe ez a ragyogás kerül, s tanuld meg, hogy az élet napsugara mindig kemény fárasztó munkából jön létre, akár kimutatják, akár nem.
  7. Isten azért néz le ránk, azért szólal belőlünk, azért is él velünk a földi társaink mellett és bennünk, hogy az élet ragyogóan szép oldalát érezhessük.

Végtelen szeretetben.

Ámen

 

Hálásan köszönöm a Mennyei Atyának és az arkangyaloknak hogy áldásos szeretettel feltöltik az egész Földet! Amen

A Jó Isten áldását köszönöm mindannyiunkra!    

 

Részletek Új Aranykor 1. számából (szerkesztő Gyarmati Gábor) Isten áldásával

Új Aranykor lapja

fogadd nyitott szívvel és terjeszd szeretetben

Ötödik szám

2012. november 5.

Isten által küldött üzenetek

 

A Föld megmentése

3.

 


A lépések, amiket azonnal tenni kell

1. A környezetvédelem azonnali felülvizsgálata mindenkinek a közvetlen környezetében. A teljes részletezés nem a mi feladatunk. Azt, hogy az életkörnyezetében miként vitelezi ki, az mindenhol egyéni, hiszen a körülmények is mindenütt egyediek.

2. Az emberi lélek, szellem földi szabadságának biztosítása.

3. Az objektív igazság felelevenítése és az emberek számára való megmutatása. Az információáradatban sokszor a valódi objektív igazság elveszhet. Mindig keresd a belső hangod igazságát és az rámutat, hogy a kívülről jött infó valódi-e, objektív-e.
4. A közvetlen képességek felfedezése és megnyitása mindenkinél. Itt az ideje, hogy mindenki felfedezze magában a rejtett képességeket. Minden leszületett lélek és szellem hozott magával olyan isteni mankókat, amelyek önmaga életmenetéhez és másoknak nyújtandó segítséghez elengedhetetlenek. Most elérkezett az idő, amikor bizonyos szituációkban képességeid nélkül képtelen leszel megoldani a feladataidat. Lásd az életutad, kérj tanácsot a Mennyei Atyától. Ne vesztegesd az idődet olyan helyeken, olyan emberekkel, akik csak elveszik az energiád és másokét is.

5. Istennel való kapcsolat megnyitása. Isten mindig szól hozzád, Te figyelsz rá? És Te milyen gyakran szólsz hozzá? Isteni belső hangod születésedtől kezdve belső súgód. Hallgass rá és inkább neki higgy mint bizonyos érdekektől vezérelt földi tanácsadóknak.
6. A vallásokkal kapcsolatos igazságok feltárása.

7. A Föld és az emberek energiaszintjének emelése során fellépő nehézségek kezelése és enyhítése. Mindenki érzi a változást és ez hol fárasztó, hol fájdalmas módon ad napi megoldandó feladatot.

 

Hálásan köszönöm a Mennyei Atyának és az arkangyaloknak hogy áldásos szeretettel feltöltik az egész Földet! Amen

A Jó Isten áldását köszönöm mindannyiunkra!        Gyarmati Gábor

  

Részletek Új Aranykor 6. számából (szerkesztő Gyarmati Gábor) Isten áldásával

Új Aranykor lapja

fogadd nyitott szívvel és terjeszd szeretetben

Hatodik szám

2012. november 6.

Isten által küldött üzenetek

 

A Föld megmentése

4.

Mély hálámat fejezem ki a Mennyei Atyának a csodáért, amely van és amely körülvesz .
Tudom és hiszem, hogy jó ez így.
Amen

A belső elfogadása a külsőre is jó hatással van. Elfogadom a belső rendet és kívül is az vesz körül. Ha a külső rendemben pici egyenetlenség van valamely oldalon, akkor a belsőben is valahol rend hiánya mutatkozik.
Vedd észre a zaklatottságot körülötted és kiküszöbölheted azt a belsődben. Ám ne menj túl udvarodnál, közvetlen környezetednél, mert saját dolgaidról mindig a közvetlen környezeted ad visszajelzést. Távolabbi dolgokat ne keress, ne menj mások baja után (pl más városban, más országban, más kontinensen ki mit csinált. Belsőd ezáltal fejlődik.


Tudnod kell hogy a Föld mindenkinek személyes környezete, ezért a Földre mint univerzális környezetedre globálisan tekintve, mindig nagyon kell figyelned. Most, a Föld jövőjével kell foglalkozzunk, akkor jó lesz nekünk és mindenkinek. Már jó.
A személyes lélekfejlődés szakasza befejeződött mindenki számára. Most a globális felemelkedés zajlik. Ilyenkor már nem személyes ügyeket, egyéni problémákat oldanak meg a földi mesterek és égi segítőik. A dns átalakítás is az istenember emelkedettebb, hasonlóbb, de nem egyéniség nélkül egybeolvadó kialakítására irányul. Az utak már nem egyéniek, nem különszaladók, hanem együtt haladók. Azonos céllal kel reggel mindenki, aki tudatos, és nem az egyéni nyavalyáival van elfoglalva.
Az egyéni sorsok személyes megoldása befejeződött. Most már egyedi módon járulunk hozzá a nagy közös isteni jóhoz. Itt már nem egy-egy embert díszítgetünk, hanem a színdarabban mindenki egymásnak, a mellette állónak segít odafordulva a másikhoz, ahhoz, aki pillanatnyilag igényli. S az akinek segítettek szintén segít valaki másnak. S végül az is kap segítséget, aki először adott. Így a teljes színpadkép változik, együtt alkotva valami újat. Most már a mesterek nem egyedileg tolják fel a sziklán a gyenge hegymászót, hanem egyszerre emelnek bennünket. Itt már nincs jobb, méltóbb, egyénibb. Egyedi van, de ez is része a nagy egésznek. A jó előmozdítását Te teheted .

 

5.

2012 december 21-én a Földön található 13 eredeti isteni kristálykoponya összetalálkozik. Egy helyre kerülnek energetikailag. Spirituális energiájuk egymásra hat és varázslat veszi kezdetét. A Föld összes tudása egy helyre kerül általuk. Hiszen ők együtt őrzik a tudást. Óriási, világméretű energialépés lesz. 

S a körben levő 13 kristálykoponya előtt ott áll Jézus és felemeli a kezét, rájuk irányítja és megindítja az Istentől kapott varázslatot. Ezzel kezdetét veszi az Aranykor ismét.

 

Hálásan köszönöm a Mennyei Atyának és az arkangyaloknak hogy áldásos szeretettel feltöltik az egész Földet! Amen

A Jó Isten áldását hálásan köszönöm mindannyiunkra!        Gyarmati Gábor

Új Aranykor lapja

fogadd nyitott szívvel és terjeszd szeretetben

Hetedik szám

2012. november 14.

Isten által küldött üzenetek

 

A Föld megmentése

6.

Nos lássuk részleteiben, hogy mi dolgunk is van. A korábban átküldöttek kifejtése, egyértelművé tétele.

1. A környezetvédelem azonnali felülvizsgálata mindenkinek a közvetlen környezetében. Naponta minden reggel, amikor felkelsz, tegyél egy elhatározást, hogy miben tudsz a saját életkörnyezetedben egy újabb lépcsőfokot beépíteni a környezetvédelemért. Lényeges, hogy itt ne gittegylet jellegű elhatározásokat hozz, hanem valódi racionális lépéseket tegyél. Mivel ezek személyes döntések, ezért nem teszek javaslatot, hiszen önállóan mindenki megtalálja az életkörülményei és élethelyzetének megfelelő változtatandó szituációkat.

 

2. Az emberi lélek, szellem földi szabadságának biztosítása. A szellem az eddigi racionális csapdájából kiszabadul. Ekkor még emberi formában vagyunk itt a Földön, de már van egy laza kötetlenség az élethelyzetek lelki kezelése tekintetében. Hűek vagyunk önmagunkhoz és társunkhoz. S közben építjük az emberi kapcsolatrendszerek tartó hálóját, amely véd és egyben fenntart, emel és jóvá tesz. Ez a háló addig marad fenn, amíg Aranykor elérkezik, onnan már szabadon repülhetünk szellemben, lélekben. Naponta annyi a dolgunk, hogy elfogadjuk szellemünk szabadságát.

 

3. Az objektív igazság felelevenítése és az emberek számára való megmutatása. Az akasha és a Mennyei Atya feltárja az objektív igazság alaptéziseit olyan, mindenki számára egyértelműen és könnyen értelmezhető formában, amelyet eddig sosem láttunk. Naponta annyi a dolgunk, hogy befogadjuk az egyre tisztább isteni energiákat, az üzeneteket, amelyek bármilyen formában (írásos, szóbeli, vagy belső érzés, hang formájában) is érkezhetnek. S amint ezen jeleket megfejtettük a saját kódrendszerünk, értelmezési szintünk szerint, akkor adjuk tovább másoknak.

 

4. A közvetlen képességek felfedezése és megnyitása mindenkinél. A képességek, belső készségek befogadása, felfedezése. Naponta figyeld meg milyen újat ismersz fel magaddal kapcsolatban.

 

5. Istennel való kapcsolat megnyitása. Ha eddig esetleg nem volt napi szinten életed része az isteni kapcsolat, most naponta mondj imát magadért, másokért, a Földért.


6. A vallásokkal kapcsolatos igazságok feltárása anélkül, hogy az objektív igazságot sértenénk. Naponta szembesülhetünk a vallások hamis vagy huncutul mellébeszélő retorikájával. Ne akarjunk okosabbak lenni náluk, de elnézően foglalkozzunk azzal ami valóban dolgunk. Mérlegeljük, hogy ott van-e dolgunk, ahol eddig vallás tekintetében voltunk, vagy a Mennyei Atya spirituális gondolkodásmódját és afelé törekvést tekintsük sorvezetőnek életünkben. Ahelyett hogy papok, lelkészek, rabbik (sorolhatnám) mondják meg nekünk hogy évszázados, évezredes szisztémáikat ránk erőltessék. Fogadjuk el őket, de ne hagyjuk magunkra erőltetni az ő elveiket. Az ember teremtette vallásokból az Isten vezette gondolkodásmód felé javallott elmozdulni.

 

7. A Föld és az emberek energiaszintjének emelése során fellépő nehézségek kezelése és enyhítése. Naponta fektessünk hangsúlyt és gondoljunk azon világi eseményekre és helyzetekre, amelyek a Föld és emberek energiaszintjének emelése miatt történnek. Bocsássunk meg magunknak és mindenkinek és fogadjuk el, hogy ez az új világ is milyen gyönyörű és még varázslatosabb is. Szó szerint. Hisz a varázslatok, a mágiák mindennapi életünk részeivé válnak, váltak. Tudjuk azt, hogy eddig felülirányításos rendszerben éltünk ahol valakik dróton mozgatva rángattak bennünket, hogy s mint tegyünk a mindennapi életünkben. Most a Mennyei Atya ad javaslatokat és dönthetünk másként. Az univerzális törvények ellen azonban nem érdemes menni, mert folyó ellen evezni hegynek felfelé eléggé értelmetlen, ha a folyásirány szerint is lehet haladni és úgy még gyorsabb is. Isten a folyásirány szerint a törvények betartásával halad és mutat utat. Naponta gondolj a Földre mint szerető és szeretett részedre és arra hogy Te is milyen fontos része vagy a Földnek. Itt nem az egódat kell elszállítanod, hanem el kell fogadnod, hogy e kettő: ember és Föld szoros összhangban tud csak létezni és élni, lélegezni és gondolkodni.

 

7.

 

Isteni üzenetek

 

2012 önmagunkról szól. Belsőnk megismeréséről. Amíg mással vagy elfoglalva elvesztél. Itt most nem az a lényeg, hogy a másiknak hogyan tudsz segíteni tanácsaiddal, hanem az, hogy belül milyen rendet tudsz kialakítani ahhoz, hogy aztán abból, belőled mások mintát merítsenek és vegyenek. A saját lélek kutad kitisztításán k



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 50
Tegnapi: 14
Heti: 50
Havi: 888
Össz.: 225 091

Látogatottság növelés
Oldal: 2012 ősz, tél Új Aranykor lapjai 1 - 7.
Új Aranykor, avagy egy új korszak hajnalán - © 2008 - 2024 - ujaranykor.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »