Új Aranykor, avagy egy új korszak hajnalán

Az Aranykorral elindult a lehetőség, hogy az isteni tiszta jót megtapasztaljuk. Lelki napsütéses áldást! ujaranykor kukacgmail.com

Új aranykori életek - Jeszenszky Sky István

Szerző: Gyarmati Gábor  |  2013.06.18. Lexi.hu

A Káli-medence kiemelkedő ékkövén, Szentbékkálán találkozom a sokak által jogosan Mesternek tekintett lelki gyógyítóval, aki szerényen, de biztosan tud minden kérdésedre válaszolni. S ha nem válaszol, zenéje adja meg az irányt: ami tudod, hogy jó neked.

Ott, a Napfény szentélyben - előttünk tibeti hangtálaival, saroddal és kínai edényével - jobbá tette a vendégek közérzetét. Zenéje nyomán egy lány meg tudta olyan tagját mozdítani, ami ideérkezésekor be volt állva egy korábbi rossz mozdulat miatt. De nem kell neked ebben hinni, vallások nélkül is odamész, és jó. A lényegét minden odalátogató érzékeli. Érkezel a stresszes utcáról, felmész Istvánhoz a hegyre. A Napfény szentély mindig napfényes belül. Még télen is. Azt érzed, nyugodtabb vagy, békés. A szeretet vesz körül kívül és belül.

Többször teszünk vele kirándulást. Ő mezítláb jön a szúrós talajon. Vele bátran jársz erdőbe, mezőbe. És ő az, aki tudja, mi fűben, fában az orvosság. De főleg tudja, hogy a zenei hangok mitől javítanak kedélyállapotodon. Minden növényről mesél neked valamit, vagy egyszerűen csak a növényhez van egy szava. Tudja, mikor mit kell enni, s hogyan kell gyógyulni. Lehajol, és a fűből felvesz egy nekünk átlagosnak tűnő szálat. „Edd meg, fogkrém!” – mondja. És valóban… A régiek tudták.

Benn sétálsz az erdőben, és Ő vezet téged.

Kinn jársz a mezőn, és Ő vezet téged.

Zenéje kivisz a tisztásra,

Dala hazavezet lelki otthonodba.

Otthonában csodás hangszerek várják, hogy megszólaltassa őket, szépen sorban, nyugodtan.

... Elmentünk reggel napfelkeltét nézni. A kilátó a háza felett a Balaton varázslatos pompáját mutatja. István a kilátó sarkában a korlátra ül fel lótuszülésben. Először a szívbaj kerülget, hogy leesik, de megnyugszom. Tudom, hogy nem. Ő nagyon jó helyen van…

Indiában tanulta a keleti hangszerek lélekre ható titkát. Mestere: Sm. Saran Rani

István mégis igazi magyar, amelyről a háza udvarán a jurtában meg is bizonyosodhatunk érezve, hogy ott benn más, mint egy átlagos sátorban. A régiek tudtak valamit.... És István visszahozta. A hangszerjátéka, különleges énektechnikája, amely a sámánok ősi hatását adja vissza, csodás érzés. Mind olyan örömet adnak, amit hazaviszel, és jó neked.

István rendszeresen koncertezik varázszenéjével. Eddig hazánkon kívül Indiában, Mexikóban, Indonéziában, Berlinben, Romániában, Szingapúrban, Iránban és Ausztriában koncertezett.

Zenéje során a keleti csodahangszerek világát és a mi hangszereinket is felvonultatja. Játszik még gitáron és gyermekkora óta citerán. Ő mindig tudja, mikor kell csendet hozni. S az is épp akkor jó: körötted s benned.

Sky István üzenete: "ha gazdag akarsz lenni, gazdagítsd a szívedet, gyűjts össze sok szeretetenergiát, sok szereteterőt a kozmikus világból. Teli legyen a szíved ragyogó virágzással, kozmikus szerelemenergiával.

Az igazi gazdagság a szívben van. Ne keress múló élvezeteket, ne keress, ne keresd az elmúlást, az csak a fájdalomban van, a szomorúság a temetőben… de az is csak egy gyönyörű átalakulás, körforgása a világegyetemnek.

Élvezd a pillanatot. Soha nem vagy egyedül. Az isteni öröm mindig veled van, csak nyisd ki a szíved arany ajtaját, és lépj be a fénybe, lépj be az isteni fénybe, az örök elmúlhatatlanba."

Legközelebb június 21-én ismerheted meg lelkedet nála, a Napfény szentélyében, a nyári napfordulón.

Koncertjei lesznek még: Lélekünnep június 22. 19.30 kerekerdo.hu

2013. június 23. Majk 19 óra

A youtube-on nézheted az embert aki „zenéjével gyógyít”: http://www.youtube.com/watch?v=l8Xc2amoUz8 és itt is: http://www.youtube.com/watch?v=r73z6HpeF1I

Honlapja: www.miracles.hu

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 42
Tegnapi: 16
Heti: 343
Havi: 1 494
Össz.: 142 214

Látogatottság növelés
Oldal: Új aranykori életek - Jeszenszky Sky István
Új Aranykor, avagy egy új korszak hajnalán - © 2008 - 2018 - ujaranykor.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: ujaranykor.hupont.hu - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »