Új Aranykor, avagy egy új korszak hajnalán

Az Aranykorral elindult a lehetőség, hogy az isteni tiszta jót megtapasztaljuk. Lelki napsütéses áldást! ujaranykor kukacgmail.com

Minden kívánságod teljesül!

Szerző: Gyarmati Gábor  |  2013.08.14. Lexi.hu

Minden kívánság, amit gondolunk, mondunk, leírunk, vagy ami csak úgy átfut bennünk, teljesül. Egyszer, valamikor. Vagy netán többször is. Ám sosem tudhatjuk előre, mikor lesz az a pillanat, amikor létrejön...

Van egy igaz állítás: semmi sem tűnik el, csak átalakul, s ez valóban így is van, hisz a gondolatunk (bármely formában is közöltük), eseménnyé, személlyé, tárggyá, létezéssé válik, ha szeretnénk, ha nem. Teljesülnek kívánságaink, főleg, ha sokszor gondoljuk ugyanazt, mantraként vissza-visszatérve rá, megerősítjük akaratunkkal a szándékunkat. Nem véletlen, hogy az egyes vallások bizonyos imákat, mantrákat, mondatokat ismételgetnek: tudják a vallások gyakorlói is, hogy milyen ereje van a kimondott, kigondolt, leírt szónak.

Fontos megjegyezni, hogy pozitív gondolataink mellett negatív gondolataink is életre kelnek, a nemlegesek, a félelemmel teliek is valóra válnak. Csak egy bökkenő van! A nemleges kívánságú mondatainkból a 'nem' szócska eltűnik, és a kívánság teljesül. Például a „nem szeretnék tengerparton lakni” kívánság is előbb-utóbb teljesül egy tengerparti szállással, hisz a 'nem' szócska eltűnik. Természetesen tudjuk, hogy a hétköznapi életben nemleges kívánságaink sokszor kellemetlen dolgokat tartalmaznak. Káromkodás, rossz szó is kikerül szánkból. De miért is bántjuk magunkat a szavainkkal? Miért is gondolunk magunkról rosszat? Miért akarunk magunknak rosszat?

Csak egy kis odafigyelés kérdése az egész, és máris belül átállítod magad, hogy mindig vagy lehetőleg sokszor, pozitív gondolataid legyenek. Igyekezz, hogy ezek legyenek többségben. Hasznos elkerülni az önszidalmazó jelzőket, amikor hibáztál, mivel ez normális emberi cselekedet, bocsáss meg magadnak, és lépj tovább. Az életben sokszor akadnak nehézségek, bajok, anyagiak, lelkiek, családiak, sorolhatnám. Ennek ellenére az olyan mondatokat, melyekben a 'nem' szócska van, kerüld el! Amitől félünk, és 'nem szeretnénk találkozni vele', az is teljesül. Minél inkább félünk tőle, annál inkább találkozunk vele. Személlyel, helyzettel...

Az élet mindig kikeveri a lapokat úgy, hogy idővel minden gondolatod valóra váljon. Igaz kis idő eltelik a vágy leadása (vagyis a gondolatunk megszületésének elhangzása) és a teljesülés között. De ez a türelmi időszak. Amiként megrendelsz egy tárgyat egy csomagküldő szolgálattól, biztos lehetsz benne, hogy idővel megkapod, úgy az életbéli kívánságaid is teljesülnek. A bajos és a jószándékú kívánságok is.

A legjobb az, hogy pozitív gondolataink, építő jellegű kívánságaink is létrejönnek a világunkban. Ezért érdemes mindig pozitívan gondolkodni magunkról, a jelenünkről, jövőnkről és mindenkiről. Haladni szükséges az új szép kívánságok és önbizalom-építés felé.

Hadd említsek meg két példát! Egy városban laktam, ahol egy napon felmentem az egyik legmagasabb hegyre, lenéztem az egyik irányba, és azt gondoltam undorral, "itt nem szeretnék lakni". Majd elköltöztem a városból, sőt, úgy nézett ki, oda vissza sem térek már soha, s egyszerre csak arra ébredtem, hogy az élet elém hozta, hogy munkaügyben vissza kellett költözzek. És szerinted melyik részre? Éppen arra a részre, amire azt mondtam, "itt nem szeretnék lakni". Akkor ott már nem volt választásom, mivel konkrét címre kellett mennem. Pedig annyiféle hely lett volna ott a városban, és mégis oda kellett mennem, s miért? Csak azért, mert a kívánságom teljesült...

Jussanak eszedbe a 'véletlenül' a szádon kiszaladó rossz és jó kívánságaid, azokra mind számíthatsz egyszer, hacsak felül nem írod gyorsan őket pozitívakkal.

A fent említett negatív mellett volt egy másik, ezzel a várossal kapcsolatos sokszor visszatérő kívánságom is, amikor még ott éltem, és nagyon pozitív volt. Azért is vissza kellett mennem oda, hisz ezt is teljesítette az élet. Egyszerre a kettőt, a negatívat ami a lakhatásra vonatkozott és a pozitívat is. Mivel kifejezetten kértem, hogy abban a bizonyos városban legyen, ezért ott is lett. A két kívánságról rég elfeledkezve költöztem el korábban, csak hirtelen és kényszerű visszatérésem után nemrégiben emlékeztem vissza, hogy az élet csak teljesíteni szerette volna a kívánságaimat, ezért is jutottam vissza oda.

Óriási lehetőség és áldás az, hogy minden kívánságunk teljesül, csak tudjunk jól "rendelni"! A fenti kettő csak egy negatív és egy pozitív példa a kívánságaim teljesítésére. Sokáig lehetne felsorolást tartani. Tudom, hogy nem vagyok egyedül a kívánságok teljesülésével. Rajtam kívül a Földön élő 6 vagy hány milliárd ember összes kívánsága ugyanígy teljesül. Csak egyet jegyezzünk meg, ha valaki egyszer kéri, hogy gazdag legyen, és kétszer, hogy szegény, akkor vajon melyik kívánsága fog teljesülni? A kétszeri, mert abba több energiát adott...

Nézz körül te is az életben, és gondolj vissza arra, hogy milyen kívánságokat adtál le életed minden napján. Ha erre a millió kívánságodra már nem emlékszel, akkor gondold végig: vajon miért is vagy ott, ahol most vagy, azon a munkahelyen, abban a párkapcsolatban vagy pár nélkül, vagy beteg, vagy egészséges. Minden életterületedet vizsgáld felül, hogy ez kell-e neked. S kívánj jót! Magadnak és mindenkinek.

Ezért arra kell nagyon koncentrálnod, hogy az életed minden pillanatában, az összes gondolatod pozitív legyen, és tényleg azt kívánd, amit szeretnél. Nemleges mondatok nélkül közöld mondanivalódat! Mindig!

Az Aranykort mindenki magának teremti meg, s ez csak úgy jön létre, ha mindig jót kívánunk.

Hadd zárjam eme írást egy mondással: A félelem elviszi a lehetőségeket, a szeretet közelebb visz hozzájuk. A félelem közelebb hozza a bajt, a szeretet elviszi.

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 52
Tegnapi: 75
Heti: 732
Havi: 2 050
Össz.: 138 032

Látogatottság növelés
Oldal: Minden kívánságod teljesül!
Új Aranykor, avagy egy új korszak hajnalán - © 2008 - 2018 - ujaranykor.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: aranykor hajnalán - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »