Új Aranykor, avagy egy új korszak hajnalán

Az Aranykorral elindult a lehetőség, hogy az isteni tiszta jót megtapasztaljuk. Lelki napsütéses áldást! ujaranykor kukacgmail.com

Új aranykori életek – Neale Donald Walsch

Szerző: Gyarmati Gábor  |  2013.06.21. Lexi.hu

Jól érzem magam mindig ott, ahol éppen vagyok.
Az élet kihívásait magamnak köszönhetem, elfogadom.
Szebbé csak úgy válhatok, ha tudom, szép vagyok belül.

Ezen fenti bevezető jelmondatokkal bocsátom útjára az Angyal Központ életeket bemutató sorozatát. Itt egy-egy embert mutatok be, akik felépítették magukat. Ezt a nagyon pozitív jelentést azokra vonatkoztatom, akik nehéz testi, lelki és/vagy anyagi helyzetben voltak, felismerték magukban, és ma így vagy úgy, de mindenképpen elismert emberek. Jó emberek. Ők (is) átmentek nehéz időszakon, nem is egyen, mégis felálltak, s alkotnak. De leginkább adnak az embereknek.

Sorozatunk első részében Neale Donald Walschsel foglalkozunk, akinek a könyvét Beszélgetések Istennel címmel eddig kb. tízszer olvastam elejétől végig vagy csak itt-ott felcsapva, lapozgatva. Sőt még ma is olvasom. Ebben nem az Isten, a vallás vagy a hit a lényeg, hanem Te. Bizony ez az a könyv, amelyet igazán nevezhetnénk modern bibliának, mert mindig választ kínál napi problémáimra, a hétköznapokon felmerülő kérdéseimre.

Ezt úgy teszi, hogy jó érzést keltő írás van benne az életünk minden területét érintve, s bár folyamatos a szöveg, bizony az éppen aktuális élethelyzeteimnek megfelelően a vonzás törvénye alapján a megfelelő oldalon nyílik ki a könyv. Ez az, amit mindenkinek nemcsak ajánlok, de kötelezővé is tenném. Bár tudjuk, ha kötelező valami, akkor félelmet okoz, így csak jó szívből ajánlom. Alapvető isteni, erkölcsi bölcsességet rejt magában. Neale Donald Walsch életéről film is készült.

 Neale átlagos életébe egy napon beütött a mennykő, bajok sorozata zúdult rá: autóbaleset érte, eltört a nyaka (de nem bénult le), majd egy tűzben elveszítette minden vagyonát, és épp akkoriban vált feleségétől, így hajléktalanná vált. Már egy éve élt az utcán negyvenes évei végén, amikor kapott egy hétvégi állást egy kisváros rádióállomásánál. Majd elkezdett éjjelenként írni.

Erkölcsi és lelki tisztítás ez a könyv, valamint Neale további művei. Ha bajom van, mindig felemel, és utat mutat a jó felé. 3 éven át majd minden éjjel felkelt, hogy körmölje a könyvét kitartóan, ezzel kimászott a bajból, hiszen ez a könyv nagyon sok pénzt hozott neki, és okosan osztotta be a kapott összeget. Neki is a hétköznapokban való kitartás hozta meg a sikert. Nemcsak anyagilag, de leginkább erkölcsileg, lelkileg – önmagának is és mindenkinek. További életútját most nem részletezném, csak annyit emelnék ki, hogy ma már nagy lelki segítőhálózatot hozott létre, és a legnagyobb segítőkkel dolgozik együtt.

Ne feledd: bármilyen bajban is vagy, az ő élete mindenképpen példamutató.

A Beszélgetések Istennel című könyvet angol nyelven a Youtube-on is meg lehet hallgatni, a róla szóló filmet megnézni, de magyarul könyvben olvasni élmény telibb.

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 39
Tegnapi: 20
Heti: 80
Havi: 789
Össz.: 145 396

Látogatottság növelés
Oldal: Új aranykori életek – Neale Donald Walsch
Új Aranykor, avagy egy új korszak hajnalán - © 2008 - 2018 - ujaranykor.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: ujaranykor.hupont.hu - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »