Új Aranykor, avagy egy új korszak hajnalán

Az Aranykorral elindult a lehetőség, hogy az isteni tiszta jót megtapasztaljuk. Lelki napsütéses áldást! ujaranykor kukacgmail.com

Új Aranykor igaza 7 Óból újra

Az aranykor eljövetele

Éjjel hiába szeretnénk napozni. Az időnek el kell jönnie, és a pillanatnak is, amikor a bolygók befordultak abba a hatásmozdulatba, amikor az erők jelen vannak, h a régit (még ha az éppen semmi is) kilökjék helyéről. S jöjjön az új, amikor jönnie kell, amikor van neki hely. Amikor jó az élet energia ahhoz, h a születés megtörténjék. Ez lesz most újra születés. A régi megoldva, feledve most új világ van, új kor, új varázslat. Új Aranykor. S ez csak a Te döntésed, nem másé. Ez a Te egyetlen legjobb lehetőséged. Élvezd minden pillanatát.

Amen

Gyarmati Gábor :)      2012. szeptember 29.


A változások. 2012 szept 21.

Új Aranykorba Neked kell eljönnöd. Az nem jön el hozzád csak körülvesz és bentről is feszit. Olyan ez mint egy karneválon, kívül csodás hangulat, belül érzed a dob ritmusát, de ha neked aznap rossz kedved van ezer karnevál sem segít, h saját döntésed nélkül jobb legyen. Csak Te tudsz Új Aranykort létrehozni a benned és hamarosan körülötted lévő eszközökből. Lelked és Isten mindig benned van és körülötted. Ők a segítő "eszközeid".

Gyarmati Gábor :)


A lehetőség 2012 szept. 20.
Fontos, h mit kezdesz egy lehetőséggel. Kihasználod vagy élsz vele. Ha kihasználod a lehetőséget, akkor lebontod és eladod a hajót amit kaptál az utazásra.  Amikor élsz a lehetőséggel akkor utazol a hajón és embereket szállítasz rajta vagy mentesz meg. Így utóbbival nem csak magadnak teszel jót. Ugyanez a példa levágod és megeszed ebédre az aranytojást tojó tyúkot vagy élsz a lehetőséggel és az arany tojásokat adod el. És egy harmadik példa a jól tejelő tehened viszed vásárra vagy vágod le vagy élsz a lehetőséggel és a tejét adod el illetve iszod meg a családoddal.

Gyarmati Gábor :)

copyright: Istené

17.jpg


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 9
Tegnapi: 16
Heti: 310
Havi: 1 461
Össz.: 142 181

Látogatottság növelés
Oldal: Új Aranykor 2012 ősz 7 Óból újra A változások
Új Aranykor, avagy egy új korszak hajnalán - © 2008 - 2018 - ujaranykor.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: ujaranykor.hupont.hu - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »