Új Aranykor, avagy egy új korszak hajnalán

Az Aranykorral elindult a lehetőség, hogy az isteni tiszta jót megtapasztaljuk. Lelki napsütéses áldást! ujaranykor kukacgmail.com

Új Aranykor 15-17. 2012. nyár

Új Aranykor 15.

1. Önismeret
Amikor ismered önmagad ismered a világod. Vagyis ez a megvilágosodás. Amikor tudod minden apró hibád, amikor elfogadod azokat, amikor számodra nem fáj h ilyen vagy, bármilyen is legyél, akkor jutottál el oda h a test lélek szellem harmóniába került. Ilyenkor már a külső világ rombolása sem zavar és csak azt vesszük észre, h egy fehér rendes folt vagyunk a zűrös fekete kavalkád kellős közepén. És a rend példát ad a jóknak, h ők is ilyenek legyenek. S a példád, az elfogadott akármilyen minőségű körötted tomboló világ és a belső gyönyörűség, a világló, világító fény kifelé is világít, meghatároz és példát ad. S a rendetlen világ világossága belső világoddal (fényeddel) és rendeddel Te leszel magad. Csak fogadd el belső rendedet. E belső fény ismerete és szeretetteljes elfogadása a megvilágosodás. Amely nem csak neked szól hanem másoknak is h ők is tegyék ezt meg amit Te.

2. Másokkal való kapcsolatunk
Emberi kapcsolatod
A gondolat építő, ha szeretnéd, amennyiben jót gondolsz, jószándék vezet, isteni forrás táplál.

3. Aranyigazságok
Nem az számít, h mit gondolnak rólad, hanem az h Te mit szeretnél h gondoljanak Rólad. Vagyis valósítsd meg önmagad.

4. Univerzális állapotok, A Föld
Döntés és elhatározás
A döntés mint a szó jellege is mutatja egy előzőnek a ledöntése. Negatív megközelítés. Általában mások döntenek bizonyos emberek felett. Az elhatározás pozitív. Belső és isteni alapú gondolataink új utat találnak és az elhatározás során felvesznek egy irányt, amely határokon belül alakítja ki az utat amit járni szeretne. Az eddigi szabadosság, szétszórtság rendet kap. Ez nem csak torony döntés hanem határozott elhatározás valami mellett, ami egy irány egy elv. Nem kizárólagos, nem kizáró, csak egyszerűen jól elhatározott.

A karmák, kötelmek a lelki elvégeznivalókon túl lehetnek bármiféle ragaszkodások tárgyakhoz, emberekhez, a Föld bármely "eleméhez". Ezek visszafognak. Ez mind lehet amelyhez nagyon, akarattal ragaszkodunk, amit nem tudunk hátrahagyni, amit ha holnap el kellene menni egy lakatlan szigetre nem tudnánk itt hagyni. Ezek a legveszélyesebbek. Hisz a lelki kötődés itt ragaszt a Földön és nem engedi a lélek szabad útjának járását. Nem kell kidobni , eldobni semmit az életedben,ha már fizikailag vagy lelkileg megdolgoztál érte,de  az ilyen tárgyi lelki kötődéseket mindig felül kell vizsgálni.

5. 2012. az év
2012 A belső lelki béke kialakításának éve. Ne törődj azzal, h mivel próbálják elterelni figyelmedet belső békédről számodra ismeretlen távoli dolgok, emberek ügyeivel. Csak a hozzád lelkileg közel  lévőkkel dolgozz és foglalkozz, családoddal, barátaiddal és egy új világgal, amelyet talán még úgy érzed nem ismersz, de már tárogatja neked kapuját. Egy gyönyörű világ, ami békét ad neked és így csak tanulj meg te is békét adni.

Atlantisz újra felviláglik. Példát ad. Nem jön el újra, ahogy Jézus sem fog sétálni közöttünk, de a szellemük, létük eleme idejön, s leszáll a Földre a hulló levelekkel.
Az emberiség utoljára a reneszánsz idején kapott egy nagy spirituális égi segítséget. Ez, akkor az emberek csak szűk csoportjait érintette közvetlenül. Igaz, h az építészetet bárki megcsodálhatta és a művészetek alkotásai is bizonyos helyeken, mondjuk a templomokban elérhetőek voltak. De a nagy többség mindennapi középkori szegényes életmódjával volt elfoglalva. Ugye ismerős ma is ez. Hisz sokan a szürke életükkel vannak elfoglalva és nincs idejük örömeket felfedezni. A mai kor annyiban szerencsésebb, mint reneszánsz kori társaik, h lelki megnyílásra nagyobbak a lehetőségeink. Bár gazdagabbak a lakásaink a középkorhoz képest és a technika modernebbnek mondható. A kérdés inkább az , h mennyire jó ez nekünk. Hisz a sok műszaki külsőség eltereli a figyelmet önmagunkról. A reneszánsz idején az emberiség lépett egyet. A művészetek, az építészet és néhány apróság kivételével lényegében hátrafelé. Most az emberiségnek lehetősége van előre lépni. Te legyél az első aki tesz ezért a saját apró környezetedben. Lelki reneszánsz. Újra. Az újra

6. Aktuális feladatok
Hajlandóak vagyunk beengedni a lehetőségeket.

7. Isten.
Áldás Veled!

Gyarmati Gábor :)

Új Aranykor 16. 2012. nyár

1. Önismeret
A naplementék és más természeti gyönyörűségek csodálásához is fel kell nőni, bölcsebbé kell válni az újraszületések ismétlődései során szerzett élettapasztalatok megszerzésével. Ezt a bölcsességet egyetemeken nem tanítják. S hiba azt gondolni, h aki földi iskolában tanult, akkor mindent tud, bölcs. Az is kell. Ám jó tudni: Egy igazán bölcs lehet egy néhány általánossal rendelkező pásztorember is, aki a természet vagy bármely földi helyzet, és emberi kapcsolatok viselkedéséből egy perc alatt leveszi h mi a tanulság, hol az igazság. s két három bölcs szóval helyre rakja az élet folyását, emberek viszonyát. Ez a bölcsesség sok életes világtudás vagyis fénytudás ismeret, azaz isten közeli állapot.
Az igazi bölcs ember átlátja a spirituális magasságokat és mélységeket és a racionális világban és a helyzetekben könnyen megold bármit. Tudja hova kell nyúlni h megjavitson valamit földi értelemben és tudja hogyan kell szólni égi értelemben, isteni igazságokat, h jóvá tegye a világot. Ő már megvilágosodás közelében van. 

2. Másokkal való kapcsolatunk
A legtisztább párkapcsolat az amikor mindkettő szabad és mégsem akar a másik nélkül élni. Nincs szüksége külső pótszerekre, másik emberi társkapcsolatokra. A nagy egység ez, amely természetesen a barátokat odaengedi maga mellé végtelen szeretettel. De a fő mozgatórugó a család a gyerekekkel.
Ha tabukérdések vannak akkor a párkapcsolat már megromlott vagy még nem indult el.
A férfi az erő. A nő az alkotás, kreativitás. Ketten alkotják az építőt. Ez a család alapja. Ha az egyik nem teszi hozzá a részét, akkor az alkotás nem jöhet létre. Ha mindkettő hozzáteszi a részét, alkotás, építmény jön létre.

3. Aranyigazságok
A tenger öröklét. A tenger változás.
A tenger a belső szépségünk megvalósulása.
A tenger a belső hangunk kifejeződése

4. Magyarság, Univerzális állapotok, A Föld

Abba kell hagyni a hasonlítgatást. 
Ha változás áll be az életedben, új párt kapsz vagy új lakásba költözöl, netán új országba vagy új életbe soha ne a korábbihoz hasonlítgass. Csak azt nézd h az éppen akkori aktuális tetsszen. Úgy tetsszen amilyennek ott és akkor látod, érzékeled, tapasztalod. Ne a múltat nézd, s ne a jövendőt. Csak ezt a gyönyörű és varázslatos pillanatot.

5. 2012. az év 
A legnagyobb jellembeli változás mindenki életében 2012 szeptemberében várható. Illetve már el is kezdődőtt a régi horoszkóp szűz jegyének augusztusi indulásával. Mindenki minden életterületén fog érezni egy kardinális változást. Ez nem szükségszerűen racionális történéssel jár, hanem spirituálisan más irányból látjuk a dolgokat. Vagyis mindenkinek nézőpont változása lesz /van. Ugyanez érvényes az emberek, a köröttünk élők (barátok, család, munkatársak) megítélésében is. Őket is másként látjuk. A nyári pihentetés és nagy felkészítés után itt a változás. És ez azok életében is jelentősen érezhető lesz, akiknél szinte semmiféle racionális változás nincs. A racionális változások az év utolsó negyedében várhatóak. Akár akarjuk akár nem.
A jellembeli és nézőpont változás összefügg, hiszen amiként másként látunk dolgokat úgy másként is reagáljuk le. És ez életünkben is változásokat generál. Vagyis miként a lélek a gyökere és mozgatója mindennek, most igazából jelentős dolgokat indítunk el azzal amiként látjuk a világot. S rossz hír a változni nem akaróknak. Minél inkább nem akar változni vagy képtelen tudomásul venni a nézőpont, jellembeli változást, annál nagyobb jelentősebb racionális változásokat vonz be magához az év végére. Ez nem bünti vagy erőltetés az univerzális változások részéről, hanem egyszerű energetikai reakció. Ha valaki nem hajlandó felszállni egy vonatra amire a jegye szól, akkor erőnek erejével is fel fogják rakni rá a körülmények. Mert a vonatról amelyen helyjegye van valakinek senki semmiképp nem maradhat le. A tisztuló világ törvényei hozzák ezt.
Más szavakkal. Mély konfliktusok alakulhatnak ki a legközelebb emberek családtagok, munkatársak között. Főleg olyanoknál jön ki élesen a kontraszt ahol az egyik spirituális, új világi beállítottságú, a másik pedig hajlamos a racionális gondolkozás elvét sorvezetőnek elfogadni, bármilyen szinten is. A jelenlegi szellemi, főleg lelki szinten zajló összeütközések nyomai később az év folytatásában fizikai szinten is megjelennek a társadalom minden átalakulási területén. Ez csakis szeretettel megelőzhető. Ha hajlandó vagy a változás sodrával tartani akkor kevésbé karcolod meg magad a szembeúszókat a visszafelé kiálló elavult dolgok felkarcolhatják.

6. Aktuális feladatok 
A kereskedelemben mindig van olyan termék amely nem eladható. Ám különleges helyzetekben mindennek megérkezik a gazdája. Az életben is mindig van olyan helyzet amivel az adott pillanatban nem lehet mit kezdeni. S majd lassan idővel megérkezik mindenre a válasz. Isteni időben és helyen amely előre nem mindig látható. Találd meg ezt a pillanatot mindenkor mindenre.

7. Isten.
Egy lélekélet kb 25125 földi év. Minden lélek a nagy közös isteni létből kiválva gyakorolja, tanulja létformáját a kő/kristály, növény, állat, ember fejlődési sorrendet betartva.  Visszatérve az isteni óceánból való kilépés utáni lélekre. A kristályban tartózkodó lélekállapot a leghosszabb, akár 5-6000 évet is eltölthet a lélek egy kristály formulaként. Míg az ember 75-300 évig tudott élni és fog tudni élni testében egy-egy életet aranykori időkben. Az ember nagy (Buddha minőségű) megvilágosodás előtti állapotában a leggyakoribb a kis megvilágosodások száma, akár percenként több kisebb nagyobb világ méretű felismerése is lehet. A lélek önmagára valamint a magához és a világhoz, isteni óceáni léttel való kapcsolatára ráébredés a nagy megvilágosodás. Ám ez már az a szint amibe az ego nem szól bele, hanem lassan elenyészik. És marad a tiszta lélek ott, Isten örök óceánján. S innentől a lélek újra felvette csepp formáját az óceánban. Rész egész örök egységeként. Istenben.

Gyarmati Gábor :)

 

Új Aranykor 17. 2012. nyár
(A 17. Írás búcsú volt korábbi közlő felületünktől)
S immáron elkövetkezett az az idő, amikoron ezen megnyilvánulási formámban e fórumon tovább nem közlök írásokat Aranykorról. A hitem, a meggyőződésem Istenben megmaradt, változatlan erejű, ám itt, ide tovább írni nem lehet. Talán majd máskor máshol. Addig is az Ősrend, a fény, Isten áldása legyen Veled! Megtalálsz ahol meg kell lelj. :) Végezzük a dolgunk! Isten Velünk és bennünk!

Gyarmati Gábor :)

copyright: Istené

17.jpg

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 48
Tegnapi: 20
Heti: 89
Havi: 798
Össz.: 145 405

Látogatottság növelés
Oldal: Kezdetek 2012 nyár Új Aranykor nyári írások 15-17.
Új Aranykor, avagy egy új korszak hajnalán - © 2008 - 2018 - ujaranykor.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: ujaranykor.hupont.hu - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »