Új Aranykor, avagy egy új korszak hajnalán

Az Aranykorral elindult a lehetőség, hogy az isteni tiszta jót megtapasztaljuk. Lelki napsütéses áldást! ujaranykor kukacgmail.com

Bocsássunk meg magunknak és mindenkinek, mindenért

Szerző: Gyarmati Gábor  |  2013.10.15. Lexi.hu

A megbocsátás lényeges. Életünk folyamán óhatatlanul megbántunk másokat, és mások is minket. Amint felfogjuk, hogy megbántás történt valaki részéről valaki felé, ahol az egyik fél mi voltunk, szükséges a megbocsátás. Ezért minden este, lefekvés előtt, szenteljünk 5 percet annak, hogy végiggondoljuk, mi történt aznap, és bocsássunk meg! Magunknak és mindenkinek, mindenért.

Bocsássunk meg magunknak azért, hogy megbántottunk egy másik embert vagy állatot. Hiszen embert rossz szóval, kiabálással, az odafigyelés hiányával vagy, ne adj' isten, fizikailag is bánthatunk. Egy állatot pedig, hogy nem adunk neki időben enni, vagy véletlenül rálépünk a tappancsára, s sajnos van, aki bántja is, vagy kirakja az autópálya mellé, mert neki már nem kell…

Akkor is bocsássunk meg, amikor úgy véljük, nem történt semmi, vagy nem jut eszünkbe semmiféle megbántás, melyet mások felé tettünk, vagy mások felől kaptunk. Biztosan volt olyan, hogy észre sem vettük a hétköznapok nagy rohanásában, s belül, láthatatlanul mégis marni kezdett bennünket. Bár a helyzet már vissza nem fordítható eredeti állapotába, de amikor megbocsátunk, akkor lelkünk megnyugszik, ismét egyenesbe jön. Természetesen mindig fontos, hogy a másik, az általunk megbántott felé is kifejezzük, kimondjuk bocsánatkérésünket.

A legfontosabb, hogy minden este megbocsássunk magunknak és mindenkinek, mindenért. Így a holnapunk tisztán indul. Szeressük magunkat, a világot, mely ezáltal meggyógyul tőlünk, általunk!

Örüljünk az életnek, és annak, amikor egyedül lehetünk! Örüljünk az épülésnek, a felemelkedésnek, ami jót az eddigi rossz hangulataink, helyzeteink helyett adunk magunknak! Bocsássunk meg magunknak azokért a pillanatokért, melyekben rosszat okoztunk magunknak vagy másoknak, és fejezzük ki sajnálatunkat a helyzetért, feloldva a köszönettel, hogy most már szeretetben élünk önmagunkkal és másokkal.

Örüljünk az életnek, és annak, hogy együtt lehetünk szeretteinkkel, barátainkkal, embertársainkkal! Örüljünk az épülésnek a felemelkedésnek, amit az együttlétünk ad nekünk, egymásnak! Az eddigi rossz hangulatainkat, helyzeteinket cseréljük fel a jó érzéssel, s fejezzük ki bátran sajnálatunkat, amikor megbántottuk a másikat! Kérjünk bocsánatot, és köszönjük meg, hogy most már szeretetben élhetünk együtt! Bocsássunk meg magunknak és mindenkinek mindenért! Szeretetben.

A lélekfejlesztő és hangulatemelő mantrák világában az egyik leggyönyörűbb a megbocsátás-mantra. Bagdi Bella életmódfejlesztő énekesnő, spirituális dalnok így szól: „Sajnálom, kérlek, bocsáss meg, köszönöm, szeretlek.

Az egyes szavak mindegyike külön jelentőséggel bír. A Hooponopono egy hawaii „mondás”. E 4 szó, kifejezés ismételgetésével nagyon hatékonyan oldja fel bennünk valahol megbúvó fájdalmunkat a megbántással kapcsolatban.

Tanuljuk meg mi is a megbocsátást!

Amint rájövünk arra, hogy tévedtünk, mondjuk azt: „sajnálom”. Ha bocsánatot kérünk, a feszültség oldódik, lazul, és kevesebb bajunk lesz. Belül, majd kívül is. Hiszen így nem haragszunk másra, s nem úgy nézünk már arra sem, aki megbántott. Majd megköszönjük, hogy ezt a helyzetet kaptuk tanulásra, és neki is megköszönjük, hogy ő mellettünk maradt eme kellemetlen viselkedésünk ellenére, ha mi bántottuk meg őt. A végén, illetve talán valami újnak a kezdetén a szeretetünket fejezzük ki. Ez a nyugalmi állapot, mely emel és épít, jóváteszi életünket és másokét.

 

A fent említett dalt itt hallgathatod meg:

http://www.youtube.com/watch?v=kfTK60VE3sI

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 12
Tegnapi: 20
Heti: 53
Havi: 762
Össz.: 145 369

Látogatottság növelés
Oldal: Bocsássunk meg magunknak és mindenkinek, mindenért
Új Aranykor, avagy egy új korszak hajnalán - © 2008 - 2018 - ujaranykor.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: ujaranykor.hupont.hu - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »