Új Aranykor, avagy egy új korszak hajnalán

Az Aranykorral elindult a lehetőség, hogy az isteni tiszta jót megtapasztaljuk. Lelki napsütéses áldást! ujaranykor kukacgmail.com

Új Aranykor 7-14.

 

2012. nyár
Új Aranykor 7

 

1.A természet és a természetfeletti. Isten a Földön és túl.

 

Hiszen a lelki lepedő mindig kisimítható. Csak rajtunk múlik mikor...

 

Kétféle kommunikáció létezik
Az egyik az építő jellegű, bátorító, önbizalom támogató, szeretetteljes.
A másik a kritizáló, lehúzó, pusztító, negatív.
A segítő véleménynyilvánítás csak akkor építő, ha  a másik akinek szól: nyitott rá, befogadó és kíváncsi a véleményre, vagyis kérte. És, ami a legfontosabb a véleménynyilvánító személy mindig pozitív, példamutató, szeretetteljes kell legyen..

 

Melyek az értékes kapcsolatok? Amelyekben szín van, amelyekben sokféleség van, örökké változó témakörökkel, hiszen egymás több oldalát meg tudjuk egymásban érinteni. Amelyek örökké változnak követve a partnerek lelki átalakulását, és egyben elfogadva a másik állandó megújulását. Az örök átalakulásban ezen kapcsolatok stabilak, állandóak. A játszmákkal teli mindig ugyanarról szóló kapcsolatok és beszélgetések sekélyesek, mint a keskeny folyó. Ha nincs újabb forrás utánpótlás akkor ezen kapcsolatok kiszáradnak, elhalnak vagy egyszerűen a következő változás szele elviszi őket.

 

Minden fájdalomra meg kell érni. Minden fejlődéshez fel kell nőni. Minden amiért mi itt vagyunk fokozatokból áll. S ahogyan a három hónapos kismama sem lenne képes gyermeket szülni (nem csak fizikai, egészségügyi értelemben hanem lelkiben sem), a magzata is meghalna egy koraszülésben, ha akkor születne. Amiképp a növény magját ha kiássuk mielőtt szárba szökkenne és gyümölcsöt adna, akkor a föld alattról kiszedett mag sem lesz képes gyümölcsöt teremni. Az időt e földi világban (még) arra használják, h megérjünk dolgokra. Amit két éve nem tudtunk, nem értettünk volna, azt ma így lelki előrehaladott állapotunkban már simán, könnyedén meg tudjuk tenni, de ani a legfontosabb át tudjuk látni. Ez a világ fényt ad nekünk, s ha már megértünk rá, akkor a fényt be tudjuk majd fogadni. Ahogyan eleink tették Atlantiszon, amikor fénnyel táplálkoztak. Ma még nen értjük és nem vagyunk készek a fénnyel való táplálkozásra. Ne is próbáld ki. Ám készen vagyunk valami másra. Egy komoly lelki befogadásra. Ez pedig a felemelkedés isteni energia szintekre. Ha még csak időlegesen, egyszer egyszer is tesszük. De egyre többször sikerül. Persze aki nem érti e gondolkodásnód hátterét és nem érzi a lelki oldalát az azt gondolja ez a szöveg elszállt. Mindenki el fog jutni oda még ebben az életében, aki akar.

 

Mindez a fejlődés naponta apró veszteségek és nyereségek megtapasztalása során megy végbe. Az élet egyre többet mutat meg az újból. Ehhez a lélek naponta percenként pillanatonként kerül közelebb és közelebb. S egyszer a mag szárba szökken és gyümölcsöt hoz, s a gyermek megszületik a fejlődés különböző szakaszainak megélése után.

 

2.A mai feladat: jó varázslatok és Isten. E kettő ugyanaz. Hisz sárból csodát csinálhatsz.

 

Mindenre van elég

 

Isten mindig ott van, visszakacsint és mosolyog ránk.

 

Egy fontos útjelzővel és alapvető részeddel hadd ismertesselek meg, a szellemeddel. Ismételjük át miből áll az ember: test, lélek, szellem. A testről már sokat olvashattunk, hallhattunk és alakulását, változását tapasztaljuk minden nap. A lélek az érzelmi központunk. A nagy egész része. Isteni szeretetvaló emberi leképződése. Te magad.  Tudod minden testben egy lélek lehet. Ha kettő lélek van egy testben, azok az örültek, a "Napóleon palánták"... A két lélek egy testben az örület.
Viszont a testet, pontosabban lelket támogató másik lélek, aki nem akar a testbe belemászni, az égi segítő vagy más szóval Isten maga szellem formájában.
A szellemed nem csak a tudásod, hanem egyvalaki, aki te vagy magad. Nos egyetlen gyönyörű szellemed minden nap tanít neked valamit. Kisegít a bajból, súgásával ő érted van, te vagy. Együttműködik őrangyaloddal és Istennel az univerzális szabályok betartásával és szabadság megélésével. Hiszen ők és te mindannyian egyek.

 

3.Haragban lenni a legprimitívebben viselkedő emberrel vagy az ellenségünkkel mindig bennünket minősít, s nem őt!

 

Régen azt mondtuk hallgass az ösztöneidre, ma azt, hallgass a belső hangodra. Az ösztön a testet menekíti, pl ha szembe jön egy autó ösztönösen félrerántod a kormányt, hogy mentsd a tested. Gondolkodás nélkül teszed ezt. Isteni belsőd vezet olyankor az arkangyalok és angyalaik által. 1. az ösztön, a génekbe épített Isten, és 2. a belső hang, Isten naprakészen, Vagyis mindketto ugyanazon forrásból származik.

 

Ez nem csak az én igazságom. Az igazság része vagyok.
Azt mondják romantikus vagyok. Pedig csak repülni szeretek. S ezt szeretném megtanítani mindenkivel.

 

Simogass cicát jobb kézzel, elviszi a rosszat.

 

Éltetni olyan lángot amit mások vízzel locsolnak nem lehet, csak olyant amilyenhez gyújtóst és tüzelőt hordanak. Vagyis olyan emberekkel vedd magadd körül akik hisznek Istenben és benned, így biztosan egyfelé megy a hajótok egy jó ügyet szolgáltok a pozitív fejlődését. A többiek látván ezt, rájönnek majd, h érdemes jók között lenni a jóért. S még többen csatlakoznak. :)

 

4.Na miért is ez van?
Sokan leragadnak szavaknál, hogy jó, megszokott szót használ-e a másik és nem figyelnek a jelentésre, a hátterére a dolgoknak. Hogy mi miért van. A régiben keresik az újat vagy valami újat szeretnének hagyományossá hazudni. Az igazság nem attól lesz igazsággá, h másnál "jól működő", bejáratott ferde dolgokat átveszünk. Mert ez csak mutációnk lesz. Mi igazából magunk isteni eredete által, a saját magunkban lévő kút forrását használva tudunk igazán eredetit előhozni. A másiknak belőled nem mások másolata kell, hanem az általad alkotott eredetire van szüksége. S a nagy egészben te egyrész, egy puzzle vagy. Amikor mindenki a maga eredetijét mutatja, sőt adja, annak egésze alkot egy isteni képet. A nagy igazságot. Ebből lesz a mi szépséges valóságunk. A kép a tükörben.

 

Az anya gyermekét őrizve ül és figyel. Gondolkodik mindent megtett-e kicsijéért. Minden érzékszerve nyitva, h miben tudna segíteni gyermekén, ha annak szüksége van anyjára. Ez a mély lelki kapcsolat, amely nem modellezhető, nem pótolható és főleg nem másnak (pl. gyermekmegőrzőknek) átruházható.

 

5. Imádok élni
Tudtad, h az életünket ajándékba kaptuk? Bármily nehéz is a mindennapokat megtapasztalni, a boldog részét megélni oly jó. :) Vidáman, de legalábbis mosolygó lélekkel jó megélni a pillanatokat. Engem nem vonz a tragédiákkal teli híradók világa. De kérdezhetek valamit? Ha már nézed más baját akkor 1. Miért is ne tanulnál belőle? Hogy veled ne történhessen meg. 2. Ha már a másiknak ezt meg kellett élnie, belül örvendj, hogy hála a Jóistennek, ez nem velem, vagy a családommal történt meg. (Természetesen ezt úgy mondd h kárörvendés egyáltalán nincs benned). 3. S a jelen igazán pozitív megélésén túl, bármi is vesz körül vagy ér óriási feladatunk a jövőbeli fogadtatást előkészíteni. Ha bármikor bármi történne a legpozitívabban reagáljak rá. Hisz bárkivel előfordulhat, h pl. kibicsaklik a lába vagy leesik a létráról, hogy most még nagyobb bajokat ne említsek. 4.Gondolj a legjobbra és igyekezz mindig a legjobbat kihozni mindenből. 5. Szeresd a pillanatokat, a varázslatos lehetőségeket. 6. Sose azt nézd h a szomszédnak nagyobb a háza, szebb a kerítése, hisz belül sosem tudhatod a fájdalmai lehet sokszorosai a tiédnek, akár lelkében, akár testében. 7.Mosolyogva fogadd az életet, a mai napot és a holnapot. Vállald el a feladatokat ha úgy érzed előre viheted magad és általad a világ sorsát. 8. Tagadd meg a feladatot, ha rosszindulat, egyéni önzés, kizsákmányolás vezet oda. Mindegy h tiéd vagy másé. 9. Nézz körül az életedben. Tele van tragédiákkal, nehézségekkel? Ne mások baját figyelgesd, hanem saját örömedet.

 

6.Mi az ami örömet jelent neked? Van egy vagy több csodálatos gyermeked? Egy varázslatos édesanyád? Példamutató apád? Barátaid? Hűséges kutyád? Bármi. Ha előbbiek nincsenek veled, akkor van, kell hogy legyen valami az életedben ami örömet okoz. Jó tulajdonságod (biztos van több, sőt sok), vagy képességeid amik másoknak nincsenek. Jó szíved. Csodálatos lelked. Pozítiv hozzáállásod az élethez. Bármi is az, tudd hogy különleges vagy. Minden reggel azzal ébredj, hogy hálát adsz a Jóistennek azért a csodáért amely körülvesz, azért a varázslatos önmagadért ami benned van. S ne feledd ki az életből azon örömöket, csodákat amit mások akár család, barátok, akár idegenek okoznak neked, s mindig tudj örvendeni az élet váratlan pillanatainak. És este adj hálát Istennek ezekért a gyönyörű dolgokért, amik aznap illetve  naponta értek. Ehhez végezzünk el egy gyakorlatot, amely elméletében és gyakorlatában is igen könnyű. Tegyél elhatározást, ne ígéretet, hogy mától kezdve egy pici noteszba vagy a kistelefonodba vagy bárhova mindig felírod a csodákat, amik érnek. Mindig ott a pillanat megélése után rögtön. Ezzel két hasznod lesz azonnal. Az egyik, hogy nem felejted el bármekkora zagyvalék is jön veled szembe a következő utcasarkon. S a másik, hogy ezek a lejegyzések a te akkori gyönyörűséges energiádat fogják tartalmazni, ami akkor ezen csoda átélésekor ért. Hisz minden velünk történt esemény, megtapasztalás megérint bennünket, legyen az akár jó akár rossz. Neked az a feladatod, hogy a jóra koncentrálva keresd az élet varázs pillanatait. Lehet ez egy virágot porzó méhecske, egy jól sikerült cselekedeted, szeretetteljes pillanatod, nagy helyzet, vagy akár baj elkerülése. Jó képesség, vagy... Lehet anyagi dolog is h rendkívül akcióban olcsóbban vettél meg valamit, de ha lehet inkább természeti és természetes dolgokra helyezd a hangsúlyt. Bármi lehet, amit te jónak látsz, érzel, számodra illetve a világ számára örömtelinek tartasz, s amely természetesen nem okoz másnak rosszat, csak jót. S minden napot így kezdj és így fejezz be: imádok élni!

 

7. Jóslatok vagy igazságok? Netán mindkettő együtt...

 

Lássuk miről is van szó tényszerűen. Az itteni felsorolás nem annyira az időszerűségre hanem az eseményekre és történésekre igyekszik helyezni a hangsúlyt. Ha ebből bármelyiket is most elképzelhetetlennek tartod, akkor gondolj arra, h a hetvenes években alig néhány helyen volt hivatali számítógép. A személyi számítógép mobiltelefon pedig elképzelhetetlen volt egy közember számára és ma az életünk el sem képzelhető nélkülük.
Az alábbiakat nevezheted a képzelet vagy a valóság kivetülésének. Bármelyiknek is nevezzük, is ez az igazság.
+ A vándor hazatér a forráshoz.

 

+ Hamarosan a külföldön élő magyarok nagy része hazatér, s otthon szeretettel fogják várni őket.
+ Jézus 2. eljövetele a létezésben. Jézus visszatér a Földre de más formában mint gondolnánk és ahogyan eddig itt volt.
A Földön a világ világossága terjed szét.

 

+ Életünk ritmusa és jellege megváltozik. A hétköznapok és ünnepek éles szétválasztottsága eltűnik.

 

+ Az ember testi alkata is átalakul, 12 csakrája lesz.

 

+ Egy új kommunikációs forma veszi kezdetét.

 

+ Bevezetődik a vegetáriánus étel fogyasztás mellett a fénnyel táplálkozás. Ezzel egyidejűleg az emberek elhagyják a húsevést.

 

+ A következő 10 évben a természet visszakapja a tiszteletet és megbecsülést. Az időjárás megenyhül és a pusztító viharok, a szélsőséges meleg hideg változások eltűnnek.

 

+ A 13 kristálykoponya találkozik 2012+ben (nem a fizikai találkozásról van szó). A lélek azonosságuk létrejön és a világ összes tudása ismét egy helyre kerül a Földön is.

 

+ Az akasha mellett egy Földi tudás jön létre, amely csak a szereteten alapul. Tehát földi értelmű hatalommal sem pénzzel sem erővel nem megszerezhető.

 

+ 2012-ben szeles természetünket lerakjuk

 

+ A természeti szertartások elkezdődnek általánosan elterjedtekké válnak.

 

+ És így tovább
Isten áldásával

 

És mi az amiről még nem tudunk...

 

Új Aranykor 8.  2012. nyár
Ha valaki az egyik életében teljesíti életfeladatát és jelentősen emeli energiaszintjét, akkor a következő életében egy magasabb létsíkba kerülhet. De ehhez jelentősen kell haladnia az életen belül, nem éppen hogy csak. Ez más mint átcsúszni egy vizsgán egy ponttal. Itt csak akkor mehet magasabb létsíkba ha teljesít, pontosabban felmutat. Lássuk mit is..
2012 azért is csodálatos, mert itt életen belül kerülhet bárki magasabb létsíkra, ha sikerült jelentősen bizonyítania erre való alkalmasságát önismereti fejlődésével és másoknak segítség folytán nyújtott munkájával. Ehhez a továbblépéshez emelkedéshez a szellemi érettségnek és a lelki érettségnek is produkálnia kell az előrejutást, a haladást. Ezen érettségeknél nincs köze az iskolai agyi tevékenységet vizsgáló érettségihez. A szellemi érettsége a racionális jellegű feladatok végrehajtásának eredményessége, a lelki érettség a spirituális, elvontabb jellegű feladatok eredményeinek növelése.
Itt természetesen nem számszerűségi adatokról beszélünk, hanem a lelki csodákról, amiket az ember fejlődése, tanulásai, felismerései során megalkotott. A magasabbrendű (és itt nem felsőbbrendűről beszélünk!) alkotások az embert előreviszik. Mik a lelki alkotások vagy csodák? Az önismeretben való előrehaladások. Mik a szellemi alkotások? Amik a másik emberekkel kapcsolatosak, lelki tanácsadások, segítségnyújtások, adományozások (nem csak tárgyi hanem lelki, szellemi is), odafigyelés, előzékenység stb.

 

Az előzékenység az, amikor lemond saját földi helyzeti előnyének alkalmazásáról. Ennek fokozatai az utcán buszon előreengedéstől, hely átadáson át egészen a komolyabb helyzetekig terjednek mint karrierbeli előrehaladásról lemond a másik javára, h a másiknak jót tegyen. Persze ez a másik oldalról azt is jelenti h ha van egy jó lehetőség, felajánlás amikor azt nekünk nyújtják, és úgy érezzük, akkor azt mindig ki kell használni, hisz ezzel ő a helyzetet felajánló is több lesz. Azonban a helyzettel nem szabad visszaélni, tolakodással, rábeszéléssel vagy a másik becsapásával megteremteni az előzékenység helyzetet! Amennyiben egy embertársunkon kell segítsünk és egonk háttérbe szorításával megállunk segíteni neki azzal úgymond a saját ritmusunkat is lassítjuk és ezzel lemondtunk saját előrehaladásunkról. Ez előrevisz szellemileg ha életfeladatunk volt az illetőnek segiteni. Amennyiben azonban valaki az útján mindig mások dolgaival vélt vagy valós okú segítségnyújtásaival van elfoglalva és a saját dolgát állandóan háttérben hagyja, akkor lelkileg nem fejlődik. Azt az embert, akivel dolgunk van, mindig tudjuk,hogyan kell segítenünk neki. Akivel érezzük, h nincs dolgunk, akkor továbbmegyünk mellette. Hisz azt a feladatot neki egyedül vagy mással kell megoldania. Lássunk egy lelki példát. Amennyiben tanácsot kellene adnunk valaki olyannak akivel van dolgunk, de ezt elmúlasztjuk az is gátló tényező fejlődésünk szempontjából és az is ha olyannak adunk tanácsot akivel nincs dolgunk. Előrevisz viszont ha tanácsot adunk olyannak, akivel dolgunk van. Egy anyagias jellegű példa. Az utcán ha járunk sok koldust látunk, mégis csak egy bizonyoshoz megyünk oda h pénzzel megsegítsük. Hisz ha mindhez odamennénk, akkor szétosztanánk a saját pénzünket (hacsak milliomosok nem vagyunk) és mi is koldusbotra jutnánk. Ennek meg ugye nincs értelme. Ezt senki nem várja tőlünk, a Jóisten sem. Azt azért tudni kell h Teréz anya, Pio atya, Szent Ferenc földre született angyalok voltak a szó mindkét értelmében. 1. jó szándékú segítők voltak 2 angyalok voltak. az angyali rendből ideszületve. Vezettek bennünket előrevivő, példát teremtő cselekedeteikkel. Ilyen angyal volt Diana hercegnő is. Házasságával Isteni elrendeltetésből bekerült egy olyan helyzetbe, a királyi házba, amelyben világraszóló példával alkothatott. Teréz anya, Pio atya, Szent Ferenc korában a példájuk főleg a köröttük élőket érintették meg és hírük szóbeszéddel terjedt. Diana idejében a kor segítsége által mindenki azonnal értesült jócselekedeteiről. Mindegyikük példája a végtelen szeretet megnyilatkozása. Egy lelkileg meg persze fizikailag szenvedőnek egy együttérző kézfogás jelenthet a legtöbbet és reményt adhat h lelkileg felemelkedhessen.
2012 lényege h ha 1. hajlandó vagy önmagadon dolgozni (hibáidat kiküszöbölni, javítani magadon) és 2. egod lefaragásával a másikon hajlandó vagy segíteni lelkileg jószóval, (netán pénzzel is) akkor előreléphetsz egy isteni létforma felé.  Mondom felé! és nem istenné válni, mert aki ezt gondolja h ha segít, ő isten, azt az egoja hajtja és az nem előrehaladás hanem visszafejlődés. Természetesen ez pénz adományokkal nem kiváltható ha nincs lelki vagy fizikai segítségnyújtás a másik felé.
Igyekezz 2012-ben (is) emberileg a legjobbat, legtöbbet alkotni, példát mutatni, lelkileg és szellemileg felemelkedni, de nem azért h kipipálhasd h te milyen ügyes vagy, hanem azért h neked is jó legyen és másoknak is általad. Vagyis az általános jóérzést emelhesd. Másoktól ne vedd el a feladatot, amivel nekik van dolguk. Segíts, amint úgy érzed neked dolgod h neki adj. Ez az igazi segítség másokon. És egyben magadon. Ja és azt ne feledd el, ha valaki jó szándékkal adni szeretne neked lehetőséget, jó szót, segítséget, pénzt, ajándékot, (ne legyél büszke azzal, h visszautasítod). Mindig fogadd el, még akkor is, ha úgy érzed neked az nem kell. Később kiderül(het) h szükséged van rá. Minden beleillik egy isteni rendbe, tervbe. Ami veled kapcsolatos az is. Jókor adj és jót fogadj el. És az előrevisz. Engedd magad emelkedni 2012-ben.

 

Az önnegbocsátás az egyik legnagyobb emelő tényező. Amikor életünkben saját magunk (által alkotott vélt vagy valós) bűneinket engedjük el. Ez óriási legkönnyebbülés és felszabadulás. Persze az önbűn elengedése nem azonos az önbecsapással h én mégsem bocsátottam meg neki, mégsem engedtem el. Az önnegbocsátás nem a semmissé tétel, hanem a megtörténés feletti továbblépés. Mindez persze úgy h az érintetteket lelkileg és/vagy más módon pl anyagilag kártalanítjuk. Kártalanítás nem csak az anyagi vissza vagy megtérítésből áll, hanem az önfeloldozásból. Ez a lelki megtérítés.

 

Minden döntésed jó ha az elhatározásaidat jól megvalósítod.

 

Új Aranykor 9. 2012. nyár
Terv mindenkinek 2012 második félév
1. lelki búcsú a régitől
2.  emelkedett jó és szépség megvalósítása
3. kiárasztása
4. boldog béke élet megteremtése
5. felső hit kidolgozása
6. komoly őszinte igazság felemelése
7. megvilágosodás megtisztulással

 

Minden egyes spirituális munka, önmunka, másokon való segítés, tanácsadás a tisztaságon alapul. Ha nem vagyunk lelkileg tiszták, rossz döntéseket hozhatunk életünk vagy mások életének haladásában.
Amitől nem vagyunk tiszták: ego akarása, félelem, vágyakozás, zaklatott világ amikor a gondolkodásunk összeszedettsége elhomályosul, mint amikor a gyönyörű víztükörbe több követ dobunk, akkor zavaros lesz és nem látjuk a nap fényét tükröződni. A külső zaj, a stressz ami még bepiszkolja a tisztánlátásunkat. Stb...

 

Amitől megtisztulhatunk: a csend mindig visszatérés a lelki megpihenéshez. Meditáció vagy nyugodt környezetben megpihenni. Isteni kapcsolat. Park, és amikor magunkban vagyunk. Mert belül mindig tisztaság van.

 

Az életet örömmel kell élni. Ha szomorúak vagyunk,  lelkiismeretfurdalásunk van, ha szégyenkezünk vagy bármi negatív hozzáállással közelítünk mi lesz jobb?

 

A bölcs fa azt mondta egyszer. Szeretnél jobban élni? A jóságodon múlik, mennyire vagy kedves és jószándékú az emberekhez. És magadhoz. Ezután a fa csendességbe burkolózott és hagyta hogy felfogjam mit szólt. S ma már tudom, h mindig jó nekem. Csak el kell fogadnom. Mindazt a jót amit az élet minden pillanatban adogat nekem különböző csodák formájában. Észre vetted? :) milyen jó! :) Nagyon!
Csak így ilyen egyszerűen éld meg minden napodat amint reád ragyog. Istenien.
Isten az ősrend áldásával
Gyarmati Gábor :)

 

Új Aranykor. 10. 2012. nyár
Mától kezdve hét fő témakör szerint gyűjtve közlöm az Új Aranykorról szóló híreket, isteni üzeneteket. Az egyes fejezetek irányvonalat adnak de nem zárnak keretbe és szabadon hagynak. Ezért lehet minden mindenütt mindenhol mindenkoron, hogy a semmiből egészet teremtsen Az 1 és a 7 szinte ugyanúgy néznek ki. Látod? 1 7. Ez azt jelenti hasonlók. Isten hasonlít hozzánk. De leginkább mi hasonlítunk Istenhez ha igazán szeretnénk, amikor igazán szeretünk. Lássuk mi emelkedik ki ma a nagy egészből. Az 1 Isten száma itt 7-et kapott.

 

1. Önismeret
Ne bízz senkiben csak magadban. Ha már magadban hiszel aki az univerzális egész része vagy és annak része mindenki, így tehát mindenkiben megbízhatsz. Eképpen lehet eljutni az egoizmusból a spiritualizmusba. Amikor a másik rosszat követ el ellened, annak ellenére, hogy te mindvégig megbíztál benne, csak legyen mindig előtted: ő akkor és ott nem tudta mit cselekszik és el kell fogadnod, h neked ezt kellett tapasztalnod, tanulnod. Azért azon az elven, h így kellett lennie, ne légy naiv és ne menj háborúba, de még csatákba sem. Fogadd el a gyönyörű életet olyannak amilyen.

 

2. Másokkal való kapcsolatunk
Az egymáshoz menekülő kapcsolatoknál az a veszély h egymástól várják a megoldást saját egyéni életük dolgainak megoldására.

 

3. Aranyigazságok
A bölcs fa azt üzente, h ma egy szeretet többet ér mint holnap két ártás. Csak jót tegyél mindenkivel. S meglásd ez elterjed majd, s így később jót is kapsz vissza. De soha ne azért tedd, h elvárd mit is kapsz vissza. Önzetlen legyél és szeretetteljes.

 

4. Univerzális állapotok, a Föld
A horoszkópok veszélyei: 1. Nem mindegy ki csinálja Neked a horoszkópot, 2. és figyelembe veszi-e a 3%-os elfordulást, 3. Tudd h minden, még a személyre szóló horoszkóp is befolyásol és módosítja egyéni személyes életutunkat. 4. a régi horoszkópok 2012 december 21-ig tudnak viszonylag "pontos" információt adni, utána új, (most még ismeretlen) horoszkóp lesz!

 

5. 2012. az év
Mi az ami döntő változást indít el egy embernél?
1 klinikai halálból vagy halál közeli állapotból való visszatérés.
2 súlyos betegség vagy baleset
3 valami más. Egy olyan lelki jelenség, olyan élethelyzet, egy olyan pillanat, egy olyan utazás, amely kibillent. Ez az érzés nem tervezhető. Ez isteni állapot. 4 2012 ajándéka a változás lehetősége a fentiek  (1-3) bekövetkezte nélkül is, ha igazán akarod. Csak úgy kell döntened h a belső lelki változást szeretnéd, hogy fel szeretnél ébredni. És megkapod.

 

6. Aktuális feladatok
A korábbi Új Aranykor levélben már szó esett a lelki  tisztaságról, tisztításról. További tisztává varázsló módszerek a mindennapokra: ima, őszinte szeretet, szívbéli adás és elfogadás

 

7. Isten
Észrevetted az útszéli rózsát
Amint feléd kacsint? Ő is Isten megtestesülése varázslatosan.

 

Új Aranykor. 11. 2012. nyár

 

1. Önismeret
A változások alapjai. Amikor egy ember távozik, akkor nem aggódik azon dolgok miatt amiket maga mögött hagy. Amik régen aggasztották. Mert ha aggódik , azok követik. Ne nézz vissza sosem. Csak a jelen örömét és ajándékait nézd amit befogadsz és főleg, de leginkább azt, amit adhatsz.

 

2. Másokkal való kapcsolatunk
Az igazi közlekedést nem autó vezetés közben kényelemben tanulod meg, hanem amikor gyalog kinn mész a forgalomban elugrálva az autók elől.

 

3. Aranyigazságok
Az akadályokat egyedül Te állítod magadnak és az utadat egyedül te építed és járod magad.

 

4. Univerzális állapotok, A Föld
Döntések vannak és megdöntések.
Az életet létté alakítani, úgy élni h inkább létezni, s befogadni mindazt aminek létezni kell. Te döntesz helyzetekben és mind téged szolgál. Rövid távon. Ám életutad, léted szerint csak egy jó döntés, irány van. S ez mindig ott utólag derül ki, amikor döntöttél és a helyzetben benne vagy. Ez az életjáték, h mindig utólag tudod meg amikor az a helyzet visszaállíthatatlanul megváltozott. S hogy melyik jó vagy rossz? Nincs ilyen. Legfeljebb energetikalag lassító és gyorsító folyamatok. De az örök változásba beleírni a neved a döntéseiddel, olyan mint a létbe a tudást ágyazni. Ha jószándékú akkor a lét szebbé válik általad. S ne a rövid távú nyereséget nézd sosem. Csak a középső utat, amely a hiten át tudásba, tudatosságba és a mindenségbe visz. S ez a jó elhatározás.

 

5. 2012. az év
A túl tiszta energetikai közegbe kerülés is meg tud betegíteni. Hisz a test akkor, ott kezd igazán gyógyulni aklimatizálódni a zűrös stresszes környezet vagy szituáció után. Ez olyan reakció késleltetve mint izzadás a melegben.

 

6. Aktuális feladatok
A tisztaságunkhoz étkezésünk minőségével is hozzájárulunk. S bár energetikailag szennyezett étel is elénk kerül, ez az étel ital  megáldásával megtisztítható.

 

7. Isten
Mások másnak látnak bennünket mint mi magunkat. Okai:
1. egónk eltorzít, elvarázsol bennünket
2. az ő egojuk is befolyásoló
3. A lelkünk nyitottságától is függ a látott kép, mint a szemüveg, ha tiszta, akkor jól látsz.
4. A környezetünk magunktól elzárása is hatással lehet rájuk, hogyan lássanak bennünket.
5. A minket nézők élete, napi hangulata, pillanata is befolyásoló e téren
6. Mi miként szeretnénk mutatni ez is változtat a fogadtatáson.
7. Istent mennyire hisszük.
Az utóbbi az egyetlen fontos.
Ám igazából maga a kérdés, h mások mit gondolnak rólunk lényegtelen. A fontos az h mi mit gondolunk és miként, mennyire pozitívan állunk hozzá a dolgokhoz és embertársainkhoz  Istenien.

 

Új Aranykor. 12. 2012. nyár
1. Önismeret
Ha belesüllyedsz a félelem tengerébe akkor csak vagy és voltál. Ha a létben szárnyalsz akkor létezel igazán.

 

2. Másokkal való kapcsolatunk
Ha megbántunk valakit vagy ő megbántva érzi magát, lehet, h az érzéketlen és a túlérzékeny találkozott. Bárhogy is van. Mindig kérj bocsánatot. De leginkább bocsáss meg magadnak mindenért. Mert az önmarcangolás visz tovább a másik szekírozásához, s a jó kapcsolat lebontásához. Szeresd magad és a másikat és az Isten is megszeret.

 

3. Aranyigazságok
Mindenkinek más Képességei, körülményei, adottságai, helyzetei mutatják meg (... Innen Te folytatod a mondatot és a gondolatot)

 

4. Univerzális állapotok, A Föld.
Amikor a ház szelleme meghal.
Minden lakott háznak van szelleme. Nem azokra a bizonyos "híres" szellemekre gondolok akik pl. korábban valódi lakói voltak egyes házaknak és ott kísértenek. Egész másra gondolok. Minden lakott háznak az ott lakók szellemei is ott laknak és a szellemek együttműködése határozza meg, h egy ház milyen szellemiségű. Azt h a ház mennyire tiszta fizikailag (takarítás és fenntartás szempontjából) és mennyire tiszta spirituálisan. Ez az amit érzünk ha elmegyünk valakihez vendégségbe. Valami különleges hangulata van minden lakásnak és háznak. Ezt tudjuk megélni mindenkoron ha figyelünk egy új, számunkra addig ismeretlen házba belépéskor. Általában nen szoktunk erre figyelni. Azt nézzük hogyan vannak otthon öltözve, hisz addig utcai ruhában láttuk őket, hogy milyen gyönyörű vagy netán szörnyű egy kép a falon. Egy gyertyatartó a szobában, vagy netán milyen stílusú a bútor. Rend van-e vagy iszonytatos rendetlenség a mi mércénk szerint. Nos visszatérve a szellemiségre. Ezt kevesen érzékelik, kevés figyelmet fordítanak erre az igen komoly és fontos tényezőre. Egy ház felújítása során szörnyű energiák és szagok szabadulnak fel, s amint lassan felújítanak mindent, elkészül és varázslatossá válik nem csak külsőségében, hanem érzésében is. Ám érezni lehet azt, h még üres, ha be is van rendezve akkor is. Amikor beköltözik valaki egy új lakásba, házba vagy netán nyaralásnál megszáll valahol szállodában vagy valakinél egy régen nem használt szobában, akkor első alkalommal belépve az ürességet lehet érzékelni. Spirituálisan. Hogy ott nem lakott semmi. Nincs hangulata. A bútorok adnak egy képet, de lelki hangulatot nem sugároznak. S lassan ahogyan kipakokunk, szétrakjuk a holmijainkat a szekrényekbe, a polcokra, ahogyan kiteszünk egy két kedvenc tárgyunkat az asztalra, úgy lassan belakjuk a lakást. Azt mondjuk a magyar nyelvben birtokba vesszük. Ám ez nem (csak) a fizikai birtoklást jelenti, hanem azt is h a szellemünk birtokba veszi a helyet. Onnantól kb 3-4 nap ott tartózkodásunk után ha valaki bejön a szobánkba anélkül h otthon lennénk, érezni fogja h ott lakik valaki. S ha ismer bennünket és nem tudja h mi lakunk ott, előbb utóbb arra fog gondolni, lehet a mi energiánkat érzi. S a lakásban házban lakók szellemei jószándékú emberek esetén harmonikus ház szellemet hoznak létre. Haragos, gyűlölködő emberek esetén az idegen belépő érzi h a ház szelleme rossz és vágni lehet a rossz, fájó energiákat. A jó emberek örök lelki és szellemi együttlétükkel, még ha nem is született családtagok boldogságot és harmónia érzését és csodás energiákat adnak a ház szellemének. S ilyen jó szellemű házba jó hazamenni egy fáradt estén, mert rögtön feldobódunk.
S a kiköltözésünk előtt, amikor elkezdünk lelkileg és szellemileg ráhangolódni a költözésre, elfogadjuk ennek tényét, és közben belepakoljuk dobozokba bőröndökbe a személyes tárgyainkat, holmijainkat, a lakás vagy a szoba amit addig laktunk elkezd kiürülni. Pedig még ott lakunk, ott vannak a holmijaink. De a szellemünk már nincs ott. Már máshol van, a következő lakóhelyen. Azt szokja be. S a régi hely szellemileg kihal. Majd a következő lakó belakja (szellemével). Ám addig üres. S ha többen vagy mindannyian tervezgetik h kiköltöznek egy házból, és keveset vannak otthon, akkor az addig oly jól harmónikusan együttműködő szellemeik kiköltöznek és a ház addigi szelleme meghal.

 

5. 2012. az év
Minden nézőpont kérdése hova teszed a hangsúlyt, nézőpontunk áthelyezése zajlik 2012-ben a jószándékú, szeretetteljes oldalra.

 

6. Aktuális feladatok
A legnagyobb változást a legmélyebben lévőkkel lehet tenni ha emelsz rajtuk. De ehhez az ő akaratuk kell. Idén ez az emelés még könnyebb.

 

7. Isten
Amikor az ékszerdobozka megreped, vagy amikor az a bizonyos régi (üvegbúrával lefedett hóember vagy más tájképet ábrázoló és havazást szimbolizáló) kis térhatású kép eltörik, olyan ez az érzés amikor az addigi biztonságos közeged megszűnik egy költözés vagy válás vagy más elszakadás kapcsán. És az addigi biztonságodat adó érzésed elveszíteni érzékeled. Pedig tudod, h ez csak illúzió. Életed nagyob dolgok védik mint egy kis üvegbúra vagy lakás. S ő az aki igazán felelős magad mellett a biztonságodért, az ő neve Isten.

 

Új Aranykor. 13. 2012. nyár

 

1. Önismeret
Ha belesüllyedsz a félelem tengerébe akkor csak vagy és voltál. Ha a létben szárnyalsz, akkor létezel igazán. A képzelet szárnyán szállás mindig tartogat titkokat, amik örömmel töltenek el bennünket. Csak egy a feladat, a képzelet hátára felülni. Aki ezt nem teszi meg, annak nincsenek titkok.

 

2. Másokkal való kapcsolatunk
Emberi kapcsolatod
1. A túlzott figyelem a másik iránt sok lehet, s az igen kevés kevés is.
2. Ha keveset árulunk el magunkról az is rontja a kapcsolatot ha azt mondjuk velünk nincs semmi hír, az is.
3. Hallgasd meg a másikat és adj hozzá jó szót energiát.

 

3. Aranyigazságok
A visszatérő gondolatok mindig igazak.

 

4. Univerzális állapotok, A Föld
A gondolat az élet, a tett ennek megvalósulása. Csak szeresd az életet ennyi a dolgod és ő is viszont szeret.
A szeretet az igazság és az élet amik igazán számítanak. Az életet két minőséggel hozod létre és támogatod. A szeretet jóságával és az igazság örökségével. Ez így létrehozza a nagy egészet.

 

5. 2012. az év
A lélek sosem betegedhet meg, csak az ego. Így a test sem betegíti meg a lelket, csak az egot. A lélek olyan mint a titánium ha kalapáccsal ütjük, a kalapács sérül. A lélek csak erősödik az őt ért ütésektől. A lélek a testet teszi beteggé, pontosabban a testén mint felületen jelzi ha nincs megfelelően karban tartva, h nincs foglalkozva a lélekkel.

 

6. Aktuális feladatok
A park természete
a természet rendje
a rend emberi oldala.
Amikor a természet üzen számodra. Akkor ott vagy a jelenben. Legyél ott. A természet jelei és a természet jó h jelen van.
Találj vissza a természetbe
Természetes életedbe.
A létedbe.

 

7. Isten
Amikor a jón nem kell gondolkodni
És a fájdalomokozást el tudod kerülni, az isteni állapot kezdete.

 

Amikor a mező összes színes virága és az erdő fája a kedvenced akkor
Lelkedben is az vagy.
S testedben örök fiatalság halálig, hogy újra szüless.

 

Ha felnézel az égre Istent látod a kék ég előtt az egyetlen fehér puha felhőn lábat lóbálva integetni Neked

 

Amikor lenézel a Földre az állatok és a növények mind Téged üdvözölnek.

 

Ilyenkor köszönj nekik és menj tovább. Szépen szeretetben.
Hirdesd az igét.
Az emberért, a természetért.

 

Aranyozd be te is az életed.
S a lélek országává alakulunk hamarosan a lelki világ alapján
Szellemi és lelki felismerések által.

 

Új Aranykor 14. 2012. nyár

 

1. Önismeret
Kezdj el rendet rakni, s egyszer csak rend lesz. Csak egyszer el kell kezdened!

 

2. Másokkal való kapcsolatunk
Emberi kapcsolatod
Láttad már a vízcseppek játékát a fényben? Ilyen gyönyörű minden emberi kapcsolatunk, amíg meg nem szennyezzük. Igyekezz szép beszéddel, jó gondolatokkal, dicső cselekedetekkel építeni, az emberi kapcsolatokat körötted mint életed csillogó vízcseppjeit.

 

3. Aranyigazságok
A gyertyagyújtás szertartás.

 

4. Univerzális állapotok, A Föld
Ha megfigyeltük a csillagokat a múlt héten 4 napban, gyönyörű volt az ég. Varázslatos lámpácskák világlottak le ránk. Ám egy valami hiányzott az újhold időszakában, maga a hold. Ám augusztus 20-án újra kiviláglott csodálatosan. S a sarlón ott ült ismét a Jóisten lábát lógálva. S a varázslatos napsütés társa a hold is fényleni fog újra. S ha gyönyörű nap élvezete után este megnézted az eget láthattál a csillagok mellett holdat, földi tüneményeket, tűzijátékot és még valamit. Ha jól figyeltél megmutatkozott az égi üzenet.
Augusztus 20-án.

 

Az idő vasfoga kikezdte...
a nyarat. Az idő amúgy is oly gyorsan tellik ebben a felgyorsult vaskor búcsúztató időszakban. Amikor két év elmúlt eseményeire úgy tekintünk vissza mintha tegnap kezdődött volna. Most a búcsúzó nyár a két egymást kergető boldog madár, a pillangók utolsó bájos kecses röpte mind a búcsúzó meleget kíséri távoli útjára.

 

5. 2012. az év
A lélek a reinkarnációs kőrforgásából idén fel tud majd emelkedni. Ehhez két tényezőnek kell rendelkezésre állnia. Az egyik a karmák már nem húzzák le (vagyis az ember elfogadja őket és könnyedén megoldja), a másik h a lélek a lélekfejlődés során olyan szintre jut, h a testet, csakráit és a szellemet is olyan szintre helyezte, h (a lélek) alkalmas elemelkedni a földtől és isteni magasságokba jutni. Erre a 2012 erős tiszta energiákkal rásegít. Ez a magasságokba jutás az emberi test levedlése és a reinkarnációs folyamatok befejezése annyit tesz h ezt az életét végig éli emberként, de tovább már nem fog újraszületésekben részt venni, hanem ha szeretne égi segítőként vehet részt a földi vagy más bolygókbeli lények életében. Ezek a segítségnyújtások általában le nem született szellemi formákban valósulnak meg. Ez azonban nem kívánságműsor, hanem ki kell érdemelni, pontosabban mindent megtenni ennek megvalósulásáért.

 

6. Aktuális feladatok
Minden utazásban vannak örömek és nehézségek. Aki otthonról magával viszi a bajokat és a szomorúságot, az az utazás során sem fogja jól érezni magát. Aki képes az utazását örömmel felszabadultan, vidáman eltölteni az boldog lesz az utazása során. Is.
És az is fontos, mit hozol onnan magaddal.

 

7. Isten.
Áldás Veled!

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 16
Tegnapi: 20
Heti: 57
Havi: 766
Össz.: 145 373

Látogatottság növelés
Oldal: Kezdetek 2012 nyár Új Aranykor nyári írások 7-14.
Új Aranykor, avagy egy új korszak hajnalán - © 2008 - 2018 - ujaranykor.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: ujaranykor.hupont.hu - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »