Új Aranykor, avagy egy új korszak hajnalán

Az Aranykorral elindult a lehetőség, hogy az isteni tiszta jót megtapasztaljuk. Lelki napsütéses áldást! ujaranykor kukacgmail.com

Új Aranykor igaza 4 magyarság

A beszélt nyelvek 2012. szeptember 20.
Vannak energetikailag  elnyomó nyelvek mert dominanciájukkal átveszik a hatalmat. Bizonyos ideig uralkodnak aztán nyomtalanul kihalnak. A magyar-szkíta túlélő nyelv, mert szerényen megbúvik a tömegben és csak annak adja titkát, aki megérdemli és igazán szeretné megismerni.
S ne feledjük a nyelvek, amelyeken beszélünk kétfélék lehetnek Testileg megfoghatóak, hisz a szájunkban vannak és azokon, azokkal beszélünk. És a nyelvek, amelyeket kommunikációnk közös nevezőjeként használunk. Hisz amikor egyazon nyelven beszélünk akkor megértjük egymást. Ha két különböző (más nyelvcsaládba is tartozó) nyelven beszélők állnak egymássak szemben akkor a beszéd önmagában nem segít a közös terep megismerésében. Ám ha ugyanazt a nyelvet beszélik, akkor értik egymást. Sőt a harmadik értelmezés csak magyar nyelven tapasztalható: Ha közös nyelven beszélünk (mondjuk mindketten magyarul) és ugyanarra is gondolunk (!), akkor bizony nagyon megértjük egymást. Így nem beszélünk el egymás mellett. Ugyanazon nyelven a szájunkban, ugyanazon nyelven a nyelvcsaládok és nyelvek közül és ugyanazon nyelven hiszen értelmezésében ugyanarról beszélünk.
Gyarmati Gábor :)

copyright: Istené

17.jpg


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 5
Tegnapi: 16
Heti: 306
Havi: 1 457
Össz.: 142 177

Látogatottság növelés
Oldal: Új Aranykor 2012 ősz 4 magyarság
Új Aranykor, avagy egy új korszak hajnalán - © 2008 - 2018 - ujaranykor.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: ujaranykor.hupont.hu - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »