Új Aranykor, avagy egy új korszak hajnalán

Az Aranykorral elindult a lehetőség, hogy az isteni tiszta jót megtapasztaljuk. Lelki napsütéses áldást! ujaranykor kukacgmail.com

Karcolatok

Ha az ollót papír közelébe teszed akkor elvégzi a dolgát mert ez a feladata h papírt vágjon. De ha az ollót kő mellé teszed kicsorbul, akármennyire is vigyáznál rá. Mert rossz helyen, nem a megfelelő, rendeltetési helyén van. Így van ez az emberrel is, ha nem ott van, ahol dolga lenne. S amikor ezt felismeri már el is indult a jó úton. Csak a felismerés meglegyen.

Az olló a kővel összebarátkozhat, de ebből a kapcsolatból az olló előbb utóbb sérülve jön ki. Az olló a papírral összebarátkozhat, de ebből a kapcsolatból a papír előbb utóbb sérülve jön ki. A legjobb az olló+olló barátsága mert ötleteikkel erősítik egymást. Ugyanígy a papír+papíré és a kő+kőé. Ez így van jól azonos azonost bevonzva élnek. Ez igaz a párkapcsolatokra is

ujaranykor.hupont.hu

2014.01.07.

Gyarmati Gábor

    Az Aranykor:

Ha most nem érted meg, csak fogadd el, később annál nagyobb megértés lesz belőle.

 

Káros ha szokás és függőség tart valamihez kötve? Az kötés. Így a kávé, a mindennapi tea és sorolhatnám. Ha csak szórakozásból, alkalmanként (nem rendszeresen és függően) iszod, nem kötődsz.

 

Minden kapcsolat fontos és hasznos, mindegyikből lehet tanulni és leginkább megismerni önmagunkat. Hisz a bevonzott kapcsolat mindig tükör nekünk. S ebből a másikban látott gyengeségek nyomán rájöhetünk, hogy miben kell saját magunkat építeni, fejleszteni, milyen hibáinkat kell elhagyni.

 

Másokat szeretni csak az tud, aki önmagát elfogadta és szereti.

Senki nem adhatja meg az élet szeretetét csak te magadnak.

 

Van aki szenvedésnek veszi, pedig kalandos, eseménydús az élet.

 

2014. 01. 04.

Gyarmati Gábor

 

 A Dió effektus

A kétpólusúság mellett egykoron létrejött ez a bizonyos dió effektus. Dio az Istent jelenti. Képzeld el a lélek ego kapcsolatát mint a diót. Benne van a dióban a lelkünk. A belső, a dió húsa az a lélek. A dió héja pedig az ego. Ez azért jött létre, hogy egyrészt védje a lelket a külső társadalmi és mindenféle bántásoktól, másrészt azért is jött létre, hogy a lélek bezártsága állapotában egy picit féljen. De az azért jön létre jön létre megértünk valamit. S amikor az isteni napsütés elindul, az Aranykor létrejön, akkor az ego elkezd eltűnni. Hamarosan végtelenül teljesen eltűnik, ez azért nem biztos hogy egy életen belül fog megtörténni, de az ego lecsökkenésének jelentős hatása van már most. Szépen lassan az idők, évszázadok előrehaladtával, majd el fog tűnni teljesen az emberből. Sőt már el is indult azoknál akik tudatosan rá vannak hangolódva, akik tudatosan élnek, akiknek szépen nő az energiaszintje, akik érzékelik a negyedik, ötödik dimenziót. Az ego csökkent, a lélek egyre jobban kilát az életbe. Egyre jobban látja az objektív igazságot. Az ego eddig, az elmúlt évszázadokban szinte teljesen letakarta a lelket. Csak néhány kivétel volt. Eddig tulajdonképpen a mája fátyla takarta az egészet , ami ugye a Föld körül képzeletben , de ott van, mint egy bizonyos dimenzionális takaró...

 

 2013 március 12

 

 Gyarmati Gábor

 

 

 

  A fény kora

 

 Az Aranykor a fény kora. És nem a tárgyaké. A gondolat kora és nem az utasításoké. Az Aranykor az értékes, örök értéket tartó arany kora és nem az elrozsdálódó vasé. Itt a tárgyak már tényleg csak segítő háttért adnak nyújtanak kényelmet biztosítanak és mi már nem a tárgyakért élünk. Azonban nem szabad elfeledni h a tárgyakat elvetni sem szabad hanem meg kell becsülni anink van. S e becsület ad belső épülést, s a lelki jó kisugárzása ad anyagi épülést. Itt már nem a sok munkától keresel sok pénzt, hanem a sok belső jótól gazdagodsz szellemi lelki testi (vagyis anyagi) értelemben is. Ha aggódsz nincs hely bejönnie a jónak. Amikor nem aggódsz mindig van mindened.

Gyarmati Gábor

2013 január 13.

Isten ajándéka

 

 Az Aranykor Isten fő műve az embernek. Az ember fő műve Istennek. Az univerzum legszebb lélegzete. Isten ajándéka.

 

 Gyarmati Gábor  2013. január 9.

 

 Eljutás az ötödik dimenzióba

 

A következő írást óvatos megközelítéssel olvasd. Igaz az utolsó betűig, de ha egosan fogadod, akkor épp ellenkező hatást kapsz. Az ötödik dimenzióba el tudunk jutni 2013-ban. S ehhez meg sem kell halni vagy semmi olyannak nem kell történni amit a múltkori cikkben leírtam. Kb. 100.000 ember lesz olyan szinten hogy valamikor ezt rövid időre kipróbálja. Az mehet oda el tudatos éber állapotban, aki vissza is tud jönni. Azok akik erre alkalmasak időben fogják tudni. Aki most érzi az még nem alkalmas rá.Várj még!!! Ja és öngyilkossággal, önbántással nem lehet oda eljutni! Ehhez folyamatos szeretetteljes belső önmunkára van szükség, tudatosságra, önmagunkban és Istenben való hitre. Ez a módszer hogy miként lehet oda eljutni nem tanítható földi körülmények között (pl iskolákban) csakis önmagunk által tett önfelismeréssel, öntanulással, magunk fejlesztésével lehet oda eljutni. Ez a jelenség akkor lesz, amikor az ego érett ahhoz a gondolathoz, hogy nem ő a legfontosabb, s ahhoz, hogy amíg a lélek az ötödik dimenzióba megy, az ember az ego pihen. Hisz ez a legnehezebb az egonak, pihenni, csendben lenni. Elfogadni a másodlagosságot. A régi rendszer, a vaskor, egoistákat tenyésztett ki. Most ennek levetkőzése a cél és a feladat. Egy megfelelő szinten fejlett tökéletes lélek alkalmas a szellemmel egyedül eljutni oda, az ötödik dimenzióba és rendben vissza is ide a harmadikba. Igaz az iskolákban még nem valószínű, hogy tanítják a pontos módszert, de az emberek lelkileg felkészíthetőek arra a szintre eljutásra. Ám addig is tanácsokat kaphatunk és adhatunk egymásnak. De mindig mi magunk kell eljussunk arra a szintre hogy arra a szintre az ötödik dimenzióba eljussunk. Azt is alázattal tudomásul kell venni ha egy lélek ebben az életében még nem alkalmas erejű az ilyen feladatokra. Idén nagyon sok olyan önismereti kurzus indul, amelyek ebbe az irányba felkészítenek. Ezt azoknak írom mondom, akik érzik alkalmasságukat arra hogy embereket felkészítsenek, hogy csak annyi pénzt kérhetnek el amennyi a költségeiket fedezi. Ezt az isteni munkát profitorientáltságból nem lehet végezni. Mert akkor a kulcsokat nem kapják meg a felkészítéshez. Ezt üzenetként írom le a Mennyei Atyától.

Gyarmati Gábor

2013 01 28.

A negyedik, ötödik és sokadik dimenziók


A negyedik dimenzióba bárki el tud jutni. Az aki a pillanatnak él, akárha rövid ideig is. Hisz az időből kimászni a múlt és jövő aggodalmából kilábalni a jelenben élni igazi Aranykori napsütést jelent negyedik dimenziós állapotot.
Ötödik dimenzióba ember mint átlépő sávba a halálkor kerül. Továbbá klinikai halál állapotában. Valamint tudatvesztéskor. Aztán meg meditáció idején. És éjjel álomban. S akkor, amikor a(z űr)hajókra felszállunk.
Az ötödik dimenzión van mája fátyla, az a háló, amely átlépést enged a földi energetikai közegből az istenibe (12. dimenzió), a szubjektív valóságból az objektív valóságba. Mivel egyre többen és többet megyünk át így, ezért az emberiség tudása eltolódik az objektív bölcsesség felé és egyre inkább látjuk a régi hazugságokat. Ez az átlépegetés is egy lehetőség az ember számára. Az átlépegetés veszélyes lehet beavatatlanoknak! S a negyedik, ötödik dimenzióba átlépés nem fizikai mozgást jelent!!!! A negyediktől felfelé már nem fizikai dimenziókról beszélünk.
A harmadik dimenzió az, ahol az ember lakik.
Kettő vagy egy dimenzió nincs. Ha a lapon téglalapot rajzolunk két kiterjedéssel, annak is van harmadik iránya a tábla vastagsága vagy a lap amin rajzolunk. Hisz ha egy pontot rajzolunk, a tű hegyének is van kiterjedése.
Minél magasabb (nem fizikai magasságban számolható) dimenzió annál finomabb a lét, annál békésebb, magasabb tudatú, annál komolyabb összetettségben, ám annál vidámabb egyszerűségben. Ez a kettős igazság egy létben. Mi itt a harmadik dimenzióban valamelyikek vagyunk. Vagy vidámak vagyunk vagy rossz kedvűek. Egyszerre ugyanabban a pillanatban képtelenek vagyunk megélni a kettőt együtt. A magasabb dimenziókban a kettősség eltűnik és egyben benne van minden. Istenien. S amikor megéljük e kettőt együtt akkor jó minden.

Gyarmati Gábor

2013. január 24.

Az 5. és a többi dimenzió

Ahol se tér sem idő nincsen. Ez az, ahol a világ csak a fény már. Ez közeledik Isten felé, de addig jó néhány létra fok van még, hogy a 13.-14. dimenzióig jussunk. Az 5. 6. az őrangyalaink szintje. Ez az, ahol már nincs igény, csak elfogadás. Ahol nincs akarás csak a beérkezőnek adott öröm.

Ezek a dimenzió számok nem távolságok, nem fizikailag elérhető magasságok, hanem rezgésszintben jelölt mélységek és magasságok. Ezt a Földi életre lebutított emberi agy fel sem tudja fogni. Olyan ez kb. mint amikor egy kútban megfagy a víz és a víz kristályainak sokszínűségének összessége adja Isten létét. A részletekben van a titok. Ezt mi itt leszületve nappali ébrenléti gondolkodásunkkal nem érthetjük, mert az ego rögtön önmagát keresi Istenben és fizikai dimenziókat akar hozzákapcsolni. Éjszaka, amikor álmodunk, akkor jönnek olyan álmok amik közelebb visznek bennünket hozzá. Mert minél kevésbé akarjuk fizikai térhez vagy időhöz kötni akkor meglátjuk vagy inkább felfogjuk, hogy Isten a mindennek a láthatatlan háttere, mind a 13-14 dimenzió összességében.

Gyarmati Gábor

2013. január 16.

A negyedik dimenzió

 

Aranykor az isteni alkotás időszaka. Amikor az embernek jobban teljesülnek a vágyai, létrejönnek az álmai. Ám a félelmet ki kell iktassa életéből. Hiszen a fénylények és az isteni teremtés sokkal aktívabb és az ember azt kapja, amit csak szeretne, csak sokkal rövidebb idő alatt, mint a vaskorban. A szeretettel létrehozott építő gondolat is teljesül, meg a félelemmel futó gondolat is.
Emellett a dns átalakulás során most intenzívebbé válik az étrend igény átalakulása. Kinek kinek más tempóval alakul. Ám megtörténik előbb utóbb mindenkivel.
Vannak akik jobban ragaszkodtak, ragaszkodnak a vaskori pénzuralmi rendszerekhez és az azok által létrehozott kiegészítőkhöz, s vannak akik könnyen veszik az Aranykori új érzések érkezését és az új dolgok hatásait.
Az Aranykor földi mennyországára és annak építésére van most lehetőség!
Az autó is több benzint fogyaszt amikor nulláról állásból elindítjuk 10 km/órára , mint ha 60-ról 70-re felgyorsítjuk. Ezért most az elején az új terveinkbe is több energiát kell adni, s aztán egyre gyorsabban megy a megvalósulás, mint a varázslat. Az Aranykori alkotó energiák sokkal erősebbek támogatóbbak és a fénylények is itt vannak, segítenek. Mert a Föld megmentése mindenkinek célja és érdeke. Példamutatással tehetünk a legtöbbet mindennapi jó alkotásaink során.

A negyedik dimenzió az, amikor az időt kiveszem az életem irányításából. Így, amikor az időt (mint a félelem legnagyobb alapját) ki tudom venni (kiiktatni) az életemből, a mindennapi pillanataimból, akkor a megvalósítás gyorsabban, szinte azonnal létrejön a vágy megfogalmazása után. Így nincs szükség időre, hogy létrejöjjön, mert itt van előttem amint kimondtam. Ez hasonló mint amikor valaki kilépett a testéből (klinikai halál esetén) fénylényként felülről látja önmagát a testét és amit gondol máris ott van. Ez történik itt a testemben is, amire gondolok megvalósul. Minél magasabb a rezgésszintem és az energiaszintem, annál gyorsabban. Aki a negyedik dimenzióban van, annak ez pillanatok kérdése. A kigondolás után elém kerül a fizikai megoldás azonnal. Még ha fizikailag nem is kerül oda azonnal a vágyott tárgy, de nagyon közel kerülök hozzá. Mondjuk arra gondolok, hogy legyek a tengerparton, akkor azonnal elém kerül a megoldás, hogy mikor, miből, mi módon tudom ezt megtenni itt a Földön.

Gyarmati Gábor

2013. január 10.

A jóslat és a varázslat

A jóslat és a bevarázslás akkor működik, ha meghallgatása, megkérése után elengeded és gyorsan elfelejted. Mert ha agyadban szánkázik a gondolata akkor hajlamosak vagyunk negatívan felcimkézni, mondjuk aggodalmakkal, hogy észre se vesszük. Vagy elvárásokat tűzünk hozzá. S miután elengedted, érezd jól magad ott ahol vagy. S a rendelésed amit elfeledtél, ügyesen beérkezik életedbe, meglásd!

Gyarmati Gábor

2013. január 10.

copyright: Istené

17.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 31
Tegnapi: 20
Heti: 72
Havi: 781
Össz.: 145 388

Látogatottság növelés
Oldal: Karcolatok Aranykorról
Új Aranykor, avagy egy új korszak hajnalán - © 2008 - 2018 - ujaranykor.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: ujaranykor.hupont.hu - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »