Új Aranykor, avagy egy új korszak hajnalán

Az Aranykorral elindult a lehetőség, hogy az isteni tiszta jót megtapasztaljuk. Lelki napsütéses áldást! ujaranykor kukacgmail.com

A jelek szava

Szerző: Gyarmati Gábor  |  2013.10.04. Lexi.hu

Tudjuk, hogy a másoknak szóló üzenetek nekünk is szólnak. Ezek jelzések. De mit is jelentenek ezek a jelzések, jelek?

Életünkben külső és belső jelek kerülnek elénk, hogy irányítsanak utunkon. Sokszor magunk is jeleket veszünk magunkra ruházattal, tetoválással. Mindennek oka van. Amelynek eredete bennünk van, s amiről a jeleket mindig megkapjuk.

Elégszer elmondták már a jelek? Sokat elárulnak. Az interneten, az újságból vagy az utcán hirtelen elénk kerülő felirat, egy ismeretlen szava, aki lehet, hogy nem hozzánk beszélt, de nekünk is szól, mindenképp figyelemre méltó a mi életünk szempontjából is. Mivel felfigyeltünk rá, ezért jelenlegi életterületünk valamelyikével kapcsolatban aktuális üzenetet hordoz az a pár szó, melyet épp meghallottunk. Mindig érdemes odafigyelni, ha hallunk, látunk egy rövid üzenetet, mondattöredéket, kapcsolódva aktuális szituációinkhoz. Az valamiképpen nekünk (is) szól. Ezek a jelek ismétlődnek. Minél gyakrabban kerülnek elénk, annál aktuálisabb azon elgondolkodnunk. Elmélkedni javallott azon, hogy az a szó vagy üzenettípus miért ismétlődik oly sokszor, miért kerül elénk.

A jelek magukért beszélnek. Amikor sokszor elénk kerül ugyanabban a minket éppen foglalkoztató témakörben valami, az jelent valamit. Elég az is, ha egy más témakörben szóló beszélgetésből egy mondattöredék eltalálja az éppen futó más témakörben levő gondolatunkat, és hozzátesz valamit, amitől az addig futó gondolatmenetünk más lesz. Picit más szögből látjuk általa a világot. Nagyon is sokat jelent ez. Éppen olyan sokat, hogy segít és motivál, hogy megváltoztassuk az életünket adott területen, de legalábbis törekedjünk rá.

Azt mondják, hogy a kismamák, mielőtt a baba megfogant, vagy legalábbis gondoltak volna arra, hogy babát szeretnének, addig nem nagyon veszik észre az utcán a babakocsikat vagy a sétáló kicsiket. Amint azonban megfogant a gyermek, de legalábbis a nő igazán vágyni kezd a gyermeki utódlásra, valahogyan tudat alatt vagy tudatos figyelem okán, megváltozik minden. Az utcán mindenhol várandós vagy babakocsit toló kismamák, sétáló gyermekek kerülnek eléjük. Pedig addig is ennyien voltak, amíg nem figyelt fel rá rájuk, amíg ő belül, lelkében még nem akart gyermeket. Csak ő ezzel nem foglalkozott. Vagy másként mondva ő nem ezzel foglalkozott. Íme, itt vannak a jelek, hogy az élete új területére, a gyerekekre is figyelnie kell, hisz ő maga is hamarosan életet ad, vagy legalábbis megérett és esetleg vágyik rá.

Természetesen a jelek önmagukban nem adják meg a teljes megoldást, hiszen nekünk kell kitalálnunk, mi is legyen most, nekünk kell értük, magunkért tennünk.

A jelek érkezése ugyanígy igaz az élet minden más területére is. Ha munkahelyi gondja van valakinek, vagy éppen el kell jönnie régi helyéről, váltania kell, akkor a jelek összessége sokat elárul erről, hogy itt az idő. Bizony akár a régi búcsúztatásaként, akár egy új hely ötleteként fog elé kerülni egy csomó jel ezzel kapcsolatban. Természetesen a lépést neki kell megtennie. Ám ha sokáig vár, akkor bizony meglehet, hogy kibillentik szokásos élethelyéről.

Lehet olyan, akinek el kell adnia valamijét, az autóját, a házát, s bizony nem akar megválni tőle, akkor mindenféle események történnek vele, hogy rákényszerítsék. Megbünteti a rendőr, a bank kezd el leveleket küldözgetni neki a hitelével kapcsolatban, baleset éri... Sorozatban történnek vele az adott tárggyal kapcsolatos problémák. Ezek is mind jelek.

Mindig érdemes jól megfigyelni, hogy milyen üzenetet hordoznak számunkra a jelek, mert életünk további lépéseiben hordozhatnak fontos, akár sorsdöntő változtatási tanácsokat. Megsúgják, mit tegyünk, ha nehéz helyzetben vagyunk.

A jelek, a megérzések, a mások szavai, az utcai feliratokból ránk tekintő betűk is sokszor mondanak valamit, többet, mint amire eredetileg szánták őket. A jeleknek, amik valamiképpen mi vagyunk, mivel mi vonzottuk be, mondaniuk szükséges számunkra valamit. Ez a valami a (vala = létezés) vala + mi. Vagyis azzal, hogy elénk került valami, mi is létezünk, s ez jó nekünk. A jelek a változásunkat készítik elő. Mindig figyeljünk oda rájuk!

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 43
Tegnapi: 20
Heti: 84
Havi: 793
Össz.: 145 400

Látogatottság növelés
Oldal: A jelek szava
Új Aranykor, avagy egy új korszak hajnalán - © 2008 - 2018 - ujaranykor.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: ujaranykor.hupont.hu - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »