Új Aranykor, avagy egy új korszak hajnalán

Az Aranykorral elindult a lehetőség, hogy az isteni tiszta jót megtapasztaljuk. Lelki napsütéses áldást! ujaranykor kukacgmail.com

Részletek Új Aranykor 8. számából (szerkesztő Gyarmati Gábor) Isten áldásával 

 

Új Aranykor lapja

fogadd nyitott szívvel és terjeszd szeretetben

 

 

 

Nyolcadik szám

 

2012. november 16.

 

Istentől kapott örökségünk

 

A spirituális gondolkodású emberek, akik elindultunk és haladunk az isteni úton, akik másszuk a fáradságos lépcsőket, önmagunkkal is foglalkozunk (vagyis keressük és javítjuk hibás berögződéseinket, beidegződéseinket, programjainkat, eltüntetjük félelmeinket). Mindemellett mi nagyon jól érezzük magunkat, amikor egyedül vagyunk vagy olyanok társaságában, akik hozzánk hasonlóak, sőt akkor is amikor bárkivel vagyunk együtt.

Megfigyelésem szerint (és a kapott információk alapján) a racionális emberek, azt várják, hogy valaki majd segít nekik, és mérgelődnek, hogy a szomszéd vagy akár a családtagjuk ilyen vagy olyan. Úgy látom, ők szenvednek, amikor magukban vannak és szenvednek, ha másokkal vannak. És bizony, amikor látják, hogy mi spirituális emberek jól érezzük magunkat, ez felbőszíti őket. Vagyis a Földre is leérkezett ez az ellentét, ez a kontraszt, ami a háttérben, nagyban is háborút okoz. Az energiaváltozások olyan erősek (érezzük ezt mindannyian), hogy a bennünk lévő valaki (pusztuló egónk) is szenved. Gondolhatod, azok hogy szenvednek, akik nem hajlandóak dolgozni magukon.

 

Korábban azt gondoltam elkerülhető, hogy velük a racionálisokkal foglalkozzunk. Azt hittem elegendő, ha a mi repülő léghajónkkal foglalkozom. De rájöttem, hogy a napi találkozások sokasága és az egyre gyakoribbá váló konfliktusok a racionálisok és a spirituális emberek között megoldást igényel. A spirituálisan élőket folyamatosan megtámadják ilyen vagy olyan, vélt vagy valós (inkább kitalált, mint jogos) indokokkal. Bennünk Valaki dolgozik. Köröttünk Valaki dolgozik. Érezzük, hogy e mindenkit érintő Aranykori változás jó irányba visz. De ők, a racionálisok ezt azért tartják lelkileg fájdalmasnak (a fizikai fájdalmak mellett), mert a régi világuk a rothadó vaskor omlik össze. Bár nyomják még beléjük a napi híradó adagokat egyre több szenvedéssel. Azzal a felkiáltással, hogy nézd a másik szenvedését, attól a tiéd elmúlik. Vagy ki tudja miért. De ez már egyre hatástalanabb.

 

 

 

Lássuk az energiák mozgását. Egy egyszerű összehasonlító példával hadd jöjjek. A Föld óceánjai és tengerei az ár-apály jelenségben egy óriási mozgást visznek végbe. Gondolj bele az az óriási víztömeg folyamatosan mozog oda vissza.

 

 S mint az újhold előtt még megy kifelé az energia (vagyis csökken a hold), az apály is utolsó kifelé mozgását végzi, majd fordul és befelé kezd jönni, mint az újhold bevonzó energiája szép lassan, ahogy  a pici jin fekete sarkában átmegy yangba. S a bevonzás, a dagály tart a teliholdig. És az utolsó nagy ár mielőtt elindul vissza, akkor van a csúcsán a bevonzás. S itt fordul a yang jinbe.

 

 Ezek a mozgások (újhold-telihold, ár-apály, jin-yang) más üteműek, de a jelenség, az energia mozgása ugyanolyan erejű. A tenger naponta kétszer csinálja meg az ár-apályt, a hold 28 naponta.

 

A jin és a yang folyamatosan és állandóan az élethelyzettől függő ritmusban váltakozik.

 

E hullámcsúcs a dagály utolsó másodperce vagy apály vég az apály utolsó másodperce, mielőtt visszaindul a víz fordulata a másik irányba. Nevezzük ezt fordulatnak. A holdnál is amikor óra percre átvált fogyóból növőbe (újhold) vagy növőből fogyóba (telihold). Ekkor van a fordulat.

 

Most az Aranykor küszöbén is a fordulatot végzik. Ez a korszakok közötti idő mindig 13000 év. Vagyis olyan idő, mint a holdnál a 28 nap , a tengernél a 12 óra. S sokan e hullámcsúcs jelenségnél vagy apály dagály fordulatnál most valami apokaliptikus jelenséget várnak, miközben annak nem kellene ott lennie szükségszerűen. Ahogyan a teliholdnál vagy a dagály fordulatánál sincs baj. Legfeljebb erősebb, izgalmasabb a helyzet. Ez az apokalipszis kérdés, emberi bevonzás kérdése. Sajnos az ember a napi katasztrófák nézésével arra van nevelve, ráhangolva, trenírozva, hogy erős impulzusokra van szüksége. És mivel az ingerküszöbe már nagyon nagy, mindig nagyobb bajok kellenek neki. De azt elfelejtetik vele, hogy csak hallani, látni akarja, átélni nem. Azt szintén diszkréten elfelejtik, hogy egy világméretű apokalipszis mindenkit érintene és nem csak a szomszéd utcáig ártana. Az, hogy az én utcám, házam kimarad az természetes. Az erre való ráhangolás az ami a híradóban van, amikor a szomszédot megkérdezik, hogy és mit látott amikor a szomszéd utcában ez és ez volt. Vagyis ő a híradó néző csak szemlélője lenne. Ez a végtelen becsapás. És ők ezt nem tudják, mert minden nap levakítják őket a tévéből jövő (nemcsak szembe fülbe érkező információval, hanem) lassú frekvenciájú, butító sugárzással is

 

 

 

Imádkozom minden nap akként, hogy hálát adok a Mennyei Atyának, hogy a Föld és a lakói békében, nyugalomban, szeretetben élnek.

 

Fel szeretném hívni a figyelmed, hogy sokan (főleg a földi háborúzó racionális felek képviselői) igyekszenek mindenféle mendemondákat és pánikkeltést indítani, hogy mikor mi lesz. A Jó Isten sem tudja. Hiszen a Mennyei Atya egy ember szabad döntésébe sem nyúlhat bele, nemhogy ennyi emberébe. Az univerzális törvények alapján meg kell várnunk az elrendeződést. Vagyis ha összegyűröd a terítőd, ki kell simítsd hogy újra kezdhess. Ezért meg kell várnunk mi lesz, illetve mikor lesz vége e háborúskodásnak. A spirituális emberek az oldalukon az égi segítőkkel és a Mennyei Atyával és az ellenfelük a földi racionálisok közötti háborúnak véget kell vetni! Imával!  

 

Egy biztos. A béke és a nyugalom a vége és a kezdete tartósan mindennek. Az örök háborúzó vaskor, sajnos most is egy utolsó háborúval akarja lezárni a saját zavaros, zavargásokkal teli ötezer éves időszakát. Korábban szó esett erről, hogy ezek a csaták már zajlanak. Azt vettem észre, amint említettem fent is, hogy az égi háborúk elérkeztek a kisemberek szintjére is. És bizony ezek kitisztítására, békés lezárására egy mód van, a szeretet megnyilvánulása és kinyilatkoztatása. Amikor a rád zúdított szemét(ség)re úgy reagálsz elfogadó szeretettel, hogy „igen emberbarátom Te még nem vagy elég érett erre. Valószínűleg ezért látod így és így, kommunikálod, harcolod le velem ekképpen a kapcsolatot. Amikor majd megérsz, akkor belátod, hogy nem a másik bántásán keresztül juthatsz el az egyetlen igazság feltalálásáig. Eljutni Isten az egy meglátásáig.”  Így kell közelednünk hozzájuk.

 

Amikor belátják, hogy amikor velünk harcolnak, magukkal harcolnak. Ilyenkor azonnal leteszik a fegyvert. Hisz ki az, aki saját magát meg akarja sérteni akármi módon is?

 

 

 

A saját szeretetünk vezet el a békéhez. Ezt kell tudatni mindenkivel akként, hogy lelkünk kútját kitisztítjuk, példát mutatunk és ők a racionálisok is követik példánkat. S onnan jön, kezdődik az Aranykor teljes díszében. Hogy ez mikor lesz itt e Földön? Csak rajtunk múlik. Azon, hogy mi milyen példát mutatunk. És mennyien tesszük, hisz ebben is a nagy számok törvénye dönt, vagyis minél többször minél többen indítják el az ima energiáit, annál hamarabb lesz rend. Az égen már december 21-én Aranykor lesz és annak a fénye érkezik a Földre. Az, hogy a dúvadként dulakodók mikor akarnak a vaskori rozsdás szekereikkel való harcolás helyett Aranykori fényben úszni ezt majd meglátjuk. Nyilván egy harcolásból élő gondolkodásmódúnak nehéz elmagyarázni, hogy ülj le fiam és meditálj, elmélkedj, szeresd a másikat. Ő még őrjöngeni akar. Hisz a baj azt éri el aki azt bevonzza. És azok akik jól érzik magukat és ezt tudják békében élhetnek, mert a nyugalmat, békét vonzzuk be. Annak a kornak véget kell vetni, amikor azt mondjuk ő a hibás, ő kezdte. Itt már mindegy ki kezdte, Itt az a lényeg ki fejezi be előbb. Ki az, aki utat, példát mutat a másik(ak)nak. Nem az a fontos, hogy szóljunk neki, hogy Te rosszul csinálod, hanem az hogy példát mutassunk. S ha elég fejlett, akkor belátja.  Amikor valakit háromszor megvág az áram, akkor nem fog a drótokhoz nyúlkálni buliból sem felvágásból, sem azzal a felkiáltással, hogy ő szereti a kihívásokat. Ha nem elég fejlett a belátáshoz, vagyis nem elég nagy ahhoz, hogy belásson az igazság ablakán, akkor hiába mondogatjuk neki. Ő elé kell állni és mutatni kell neki mintát. A kihívások kora véget ért. Most már nem a sorsot, meg a világot kell kihívnunk, hanem magunkat kell megismernünk, hogy végre béke és Aranykor lehessen. Terjeszd a jó hírt, hogy mielőbb nyugodtan kiengedhessük gyermekeinket az utcára, ahol békés boldog emberek járnak. Akik békés belsőjüket kivetítik kívülre. Szeretetben. Isten nevében és isteni kúttal lelkükben, Aranykorban.

 

Nincs értelme e jó/rossz versenynek. Ki jó, ki rossz. De ha már kihoztuk kijelentem, hogy számomra az a jó, aki a békére a nyugalomra vágyik és ezt is sugározza, cselekszi. S az a rossz e Földi környezetben, aki harcol és beleköt a másikba, veszekszik vele, akármilyen okból. Cselekszi mindezt ahelyett, hogy ezt nyugodtan megbeszélné vele. Számomra a csend és a béke sokszor a legnagyobb segítség, sok nekem eső támadási helyzetben.

 

Imádkozom tehát minden nap: Hálát adok a Mennyei Atyának, hogy a Föld és a lakói békében, nyugalomban, szeretetben élnek. Ámen

 

A Jó Isten áldását hálásan köszönöm mindannyiunkra! Gyarmati Gábor

 

 

 

Részletek Új Aranykor 9. számából (szerkesztő Gyarmati Gábor) Isten áldásával

 

Új Aranykor lapja

 

fogadd nyitott szívvel és terjeszd szeretetben

 

 

 

Kilencedik szám

 

2012. november 18.

 

Istentől kapott ajándékunk, a szeretet képessége

 

 

 

 

 

Tudod!

 

Egy ember amikor imádkozik és küldi szét a szeretetet, az egyszeres hatásfok.

Két ember amikor imádkozik és küldi szét a szeretetet, az sokszoros hatásfok!

Több ember amikor imádkozik és küldi szét a szeretetet, az felbecsülhetetlen sokszoros hatásfok!

Ezért érdemes szeretettel, békével gondolni mindenkire.

A földi mennyországba közeledvén csak tájékoztatásként küldöm és később majd kibontom e témát, hogy bekapcsoltak a kódok a gyerekek 4 csoportjánál (indigó, kristály, gyémánt, szivárvány) emellett hamarosan jönnek az Aranygyerekek!

Spiritualitás Istennel a szellemi egységben való hit és tudat. Ez az egyetlen isteni állapot, amely elvárás mentes. Itt nincsenek szabályok, könyvekben leírt bűnök és feladatok. Itt csak az egyszerű jelenlét és az univerzális ok-okozat, vagy karmai törvények vannak.

Az ezotéria a spiritualitás földi megfelelője. Itt már nem az isteni szellemi egység hanem annak földi levetítése, megfelelése is. számít. Vagyis ezotéria minden szellemet és földi tárgyakat, s főleg embereket összekötő híd. Ebbe nagyon sokféle terület beletartozik. Az ember testével és működésével kapcsolatos tudományok mint az egészséges táplálkozás, a ma még alternatívnak nevezett gyógyítások (pl. Bach virágterápia, gyógynövény gyógyászat stb.) , a test különféle jótékony mozgatása mint a jóga aikido lehetne sorolni milliót. És természetesen ide tartoznak a testet körülvevő helyek, rendszerek rendben tartása mint pl. a feng shui, vagy a régi magyar paraszt ház tájolása, továbbá az erővonalakkal kapcsolatos energiarendszerek mint a György vonal. de ezek csak feldobott példák.  Ezeket természetesen hosszan lehetne sorolni. A test lélek szellem harmóniájáról is az ezotéria szokott részletesen vizsgálódni.

 

 

 

Imádkozom tehát minden nap: Hálát adok a Mennyei Atyának, hogy a Föld és a lakói békében, nyugalomban, szeretetben élnek. Ámen

 

A Jó Isten áldását hálásan köszönöm mindannyiunkra! Gyarmati Gábor

 

 

 

Részletek Új Aranykor 10. számából (szerkesztő Gyarmati Gábor) Isten áldásával

 

Új Aranykor lapja

 

fogadd nyitott szívvel és terjeszd szeretetben

 

 

 

Tízedik szám

 

2012. november 24.

 

Isten velünk, bennünk és mindenkiért.

 

Szia! :) Oly jó a fákkal sűrű erdők, a színes virágokkal teli mezők, a halakban dúskáló tengerek jelenlétét megélni és oly gyönyörű a Kék Bolygó a Nap ragyogásától az égen a csipkézett felhőkkel. S oly boldogság, amikor bármely természeti részére gondolunk, és ott vagyunk, amikor átérezzük a csodát, amely ó mióta itt forog tengelye körül. Szeretném még sokáig ilyennek vagy még egészségesebbnek, tudni és élvezni a Föld jelen létét. S egy csodás korszak is közeledik, amely már egyszer volt a Földön, és amelyet Aranykornak hívnak, de semmi köze a földi tárgy aranyához. Ez egy szeretetteli időszak. Szereted a bolygót és szereted az embereket és mi hisszük, hogy a bolygót megmenthetjük lakóival együtt. Amikor minden reggel felébredsz, és esténként mielőtt nyugovóra térsz, gondolj szeretettel a Földre. Így nagy esélyünk van arra, hogy a jó irányba haladjon a Föld sorsa. A jó érzés ahogyan érzel a bolygónk és lakói iránt, jó gondolatot hoz. A jó gondolat, jó szót. A jó szó, jó cselekedetet szül! Legyünk jelen a Föld újjászületésénél, felfrissülésénél! Ez mindenkire vonatkozik, hisz Földünkből csak ez az egy van. Ha fontos volt és tudtunk, tudtak hinni az ember által készített földi tárgyakban, és ezeket csúcs szuperre fejlesztették, akkor tudunk hinni abban is, hogy a Föld megmarad és legyen is fontos! Ez nem egyéni érdek. Ez egységes érdeke mindenkinek, hisz gyermeke vagy családtagja mindenkinek van, és itt vagy Te meg én is, akiknek még soká kell(ene) élnünk! Szeretnénk pozitív előjelű, tiszta vizet önteni egy pohárba, amely a Földért és lakóinak jövőjéért van! Szeretetben.

 

 

 

Imádkozom tehát minden nap: Hálát adok a Mennyei Atyának, hogy a Föld és a lakói békében, nyugalomban, szeretetben élnek. Ámen

 

A Jó Isten áldását hálásan köszönöm! Gyarmati Gábor

 

Részletek Új Aranykor 11. számából (szerkesztő Gyarmati Gábor) Isten áldásával

 

Új Aranykor lapja

 

fogadd nyitott szívvel és terjeszd szeretetben

 

Tizenegyedik szám

 

2012. november 25.

 

Az új világrend alapelvei.

 

 

 

A régi vaskori világban a racionálisok azt diktálták, hogy mindegy mit csinálsz, csak dolgozz. Nem baj ha nem szereted csak foglald el magad. Még akkor is ha nem kapsz annyit amennyire szükséged van.
A spirituális emberek érzik, hogy hol nekik a legjobb, miben tudnak tökéletesen dolgozni, de főleg a legenergiatermelőbben (itt spirituális energiára gondolok) és energiaátadóbban dolgozni. Ahol értéket hoznak létre. Ahol jó és amit mások is szeretnek. Nem beszélve arról a tényezőről , hogy munkájuk folyamata és vagy gyümölcse mennyire barátja a Földnek.

 

A nálunk lévő javakra vigyázni kell, de nem kell belepusztulni a materiális javak megtartásába.
A racionálisok, régi világ képviselői a pénz és a vagyontárgyak gyűjtését megtartását tűzik zászlójukra. És ha javaik vannak azt főleg egymáshoz pl. az emberi értékek felméréséhez, viszonyításához hasonlítják. Nekik az a valaki, aki vagyonos. A tárgyért fel kell adni önmagad.
A spirituális emberek számára a pénz egy eszköz, és a tárgyak egy színjáték kellékei. Ő nem azért dolgozik, hogy vagyona legyen, hanem azért mert a munka és annak kimenetele jót hoz és jót szolgál, és ha ebben, ebből tárgy van, akkor jó, ha meg nincs, akkor meg úgy jó. Hisz a tárgy kísérő eszköze eme földi színjátéknak. S a lényeg a spirituális lelki fejlődés magas szellemiségű környezetben. Természetesen, amíg a vaskor végleg ki nem hal szükség lesz pénzre. Az azonban más kérdés, hogy milyenre. A spirituális ember nem a vagyon gyűjtésre hanem a lelki szellemi boldogság kialakítására, létrehozására és annak fenntartására törekszik.

 

 

 

Spórolás, takarékosság
A racionális ember spórol ész nélkül. Beugrik mindenféle akciónak, ami hosszú távon kárt okoz neki, megvesz valami olyan élelmiszert, ami azért alacsonyabb áru mert megromlott vagy káros anyagok vannak benne.

 

De nem használja ki a jó lehetőségeket ahol,és amikor a tényleg alacsonyabb áron tud beszerezni. Mondjuk tartós fogyasztási cikk kedvező áron van. Ám ő nem veszi meg mert spórol, pedig otthon kezd kifogyni belőle és következő héten még ugyanebből a fizetéséből rohan és megveszi a drágább ugyanazon terméket.
A spirituális ember takarékoskodik, bölcsen előre eldönti, mire van szüksége mielőtt a boltba megy. És tudatosan a legjobbat veszi meg. Elkerüli, hogy sznobként a legdrágább terméket vegye meg. Óvja a környezetét és önmagát.

 

 

 

A kapcsolatok.
A racionális embert a saját hosszú távú érdekei vezetik kapcsolatai kialakításában.
A spirituális embert a szeretetteljes hozzáállás és az vezeti, hogy vele közel azonos lelki beállítottságú, szellemi energiaszintű emberekkel vegye magát körbe. Minden kapcsolata a jó szándék és a jól érezzük egymást gyerekek alapjára épül.

 

 

 

Gondolkodásmód
A racionális embert a racionális közgondolkodás és leginkább a vagyonért megtett harc vezeti, alakítja, sosem ő maga belülről. Csak azt fogadja be, ami a kocka formájú elképzeléseibe belefér és bele illik. Minden más formát elutasít.
A spirituális ember nyitott a világra. Befogad. De az adaptáció során mindig figyelembe veszi megérzéseit, isteni hangjait. Belsője, isteni önmaga vezeti.

 

 

 

Ezek nem minősítések, hanem megállapítások. A racionális ember dönt és néha a fejére dől amit megmozdított. Te választhatsz. És jól is választasz, nyersz.

 

 

 

Imádkozom tehát minden nap: Hálát adok a Mennyei Atyának, hogy a Föld és a lakói békében, nyugalomban, szeretetben élnek. Ámen

 

A Jó Isten áldását hálásan köszönöm! Gyarmati Gábor

 

 

 

Részletek Új Aranykor 12. számából (szerkesztő Gyarmati Gábor) Isten áldásával

 

 

 

Új Aranykor lapja

 

fogadd nyitott szívvel és terjeszd szeretetben

 

Tizenkettedik szám

 

2012. november 29.

 

Az új világrend alapelvei 2.

 

 

 

A múlt héten átküldött racionális/materiális illetve spirituális összehasonlítás elküldése után jött egy újabb anyag.  Amelyet most kiegészítve, mint második részt ide kell csatoljam.

 


Racionális illetve spirituális. Nyilván ennyire kategorikusan nem lehet kijelenteni, hogy két csoport van. Vagyis az ritkaság hogy mondjuk egy csak spirituális beállítottságú mester van, mint a Dalai Láma. Nyilván az energiaszintje jó magas!

 

Ugyanígy egy átlagembernek nehéz elkülöníteni a csak racionálist. Bár ha jól figyelünk egyértelmű meglátni, hisz utóbbiakban nagyon alacsony az energia szintjük. De tudjuk minden racionálisban van valamennyi spiritualitás, például szívvel érez. De ezt a szívszeretetet a materiális dolgok hamar felülírják. Pl. a másik iránti szeretetét hamar feledi és rögtön veszekszik, ha valakiről azt gondolja, anyagi hátrányt akar neki okozni. Mondjuk a gyereke a konyhában ezt vagy azt csinál, ami neki a racionálisnak nem tetszik és veszekszik vele.

 

A spirituálisok is lehetnek teli félelmekkel bizonyos területek felé materiális értelemben. De tudjuk, hogy a spirituális ember magasabb energiaszintű és az anyagi félelem idejére lesüllyed a mélybe, hogy szenvedhessen (persze nem akarja, de mégis megteszi). Ám tudjuk, hogy materiális félelme annak nincs többé, aki felül tud emelkedni a materiálisként látszó nehézségeken, vagyis felülemelkedik, energiaszintben. Tudja, hogy ezek csak átlátszó játékok, amik ha felülről nézzük, nem is léteznek. S fentről pillanatok alatt látszik a megoldás, míg ha lenn soha nem jön rá a megoldásra, vagy csak nagyon soká.  

 

A 11. Aranykor újság egy jövő képet mutatott az elkülönültségről a magas és az alacsony energiaszintűek különbségéről. Mint ahogyan most az arkangyalok és angyalaik magasabb energiaszintűek, mint bármelyik ember a Földön. Ez is egy elkülönültség. Persze a magas energiaszintű ember szeretne az istent segítő angyalok szintjére kerülni. Ám nem távoli jövő az amikor az ember spirituális ember = szellem ember, aki Isten közelinek illetve Istennek tekinti önmagát feljebb emelkedhet. Persze nem elszállva egóval, hanem elismeri, mint Jézus is tette: „Én vagyok az Úr fia”. Ezt kell tenni az embernek is, hogy felülemelkedik. Igaz angyallá még nem válhat! Ekkor a két csoport energetikailag elkülönül egymástól. Vagyis a spirituális és a racionális olyan mértékben megkülönböztethető lesz, hogy ránézésre megmondható majd egy emberről, hogy materiális-e vagy spirituális. Viszont most kell választanod. Ezt a kijelentést magatok felé kell megtenni, befelé, a Mennyei Atya felé.
És természetesen a cél, hogy mindannyian, a racionálisok először spirituálisokká válva (akármennyi idő alatt is) feljebb emelkedjenek. Illetve mi, spirituálisok pedig kidolgozva magukból minden negatívumot, még magasabbra emelkedve eljussunk egyszer Isten egységéhez.

 

A racionálisok még nem tudják vagy képtelenek rájönni arra, hogy felismerjenek dolgokat, a spirituálisok egyre több dolgot ismernek fel napról napra, s közelednek a végső felismeréshez, megvilágosodáshoz. Ám addig még sok mindent kell tenni.

 

A racionálisok még egyelőre egyszerű energiarablási módszerekkel megoldják maguk számára az energia utánpótlást. Lássunk egy példát. A racionálisoknak van egy tökéletes energia szerzési módszere. Ha valamiben hibázol, beléd köt (pl. kapcsold le a villanyt) ő azonnal szól, míg ő is ugyanígy hibázik (és égeti a villanyt máshol). És így tovább, bármivel kapcsolatban. Ismerjük az ilyen viselkedéssel kapcsolatos közmondásokat másik szemében a szálkát észreveszi, a sajátjában a gerendát nem veszi észre.

 

 

 

 

 

2012. december 21-én (ahogyan nagy elődeink is jelezték és jósolták) nagyon nagy energetikai mozgások lesznek. Itt csak jó szándékkal jelezni, figyelmeztetni, a jó irányba megy minden (ha egyelőre lassan is), de ehhez meg kell tenni bizonyos dolgokat. Magunknak is és a világnak is. Olyan különleges bolygó és univerzum állások lesznek ezen a kérdéses napon, amelyekről olvashattál már más írásokban , amik 13.000 illetve 26.000 évente szoktak bekövetkezni. Szerinted erős lesz?

 

 Ez nem szükségszerűen fog együtt járni racionális eseményekkel, de azt tudom, hogy a képletes példával az első félévünk 2012-ben a Kékesig eljutás volt. Érezhetően erőltetett menet volt az ősz folyamán a Himalája Mont Everest (Mindenek hegye vagy Legebb hegy) csúcsa felé tartó több ezer méter magasságának legyőzése energetikailag. Úgy tűnik december 21-én azon az egy napon 1000 métert is kell megtennünk energetikai emelkedésben, (míg ugyanezt a mennyiséget előtte januártól júniusig.  fél év alatt tettük meg!). Szerinted ez mit fog jelenteni? Azt még nem tudni, hogy azon a napon milyen elektromos, rádió vagy más sugárzások következnek be, de az biztos, hogy arra a napra lehetőség szerint ne tervezz, csak pihenést. Mert még mi is, akik fel vagyunk készülve és dolgozunk magunkon, ki szoktunk dőlni egy-egy nagyobb emelkedés miatt az ősz folyamán. Elképzelem az energetikai változás december 21-én mit fog okozni. És ez egyáltalán nem ijesztgetés, hanem egyszerű felkészítés. Kicsit olyan érzésem van, hogy aki megtanult jól úszni az egy nagyobb viharban is valamiképp úszkálva kikecmereg a partra, míg aki nem gyakorolt egyáltalán, az … (elképzelhetjük). Persze nehogy vízkatasztrófára gondolj. Olyan nem lesz! Ez csak képletes példa volt. Ez inkább arra vonatkozik, hogy egy vizsga napján vagy egy olimpia napján, vagy egy előadás napján a vizsgázó, az olimpikon, a szereplő nyilván mást él meg, mint a felkészülési napokban vagy hetekben.

 

Még egyszer hangsúlyozom, itt nem fizikai racionális eseményre kell készülni (bár együtt járhat), hanem inkább energetikai eseményre. Több bolygó együttállása, és univerzumok találkozása lesz akkor. Ez nagyon nagy dolog. Ugye tudod, hogy egy kis hullámzás is hogy megmozgatja a mólóhoz kötött csónakokat a vízen. Szerinted ez az energetikai változás mennyire fog hatni ránk? Energetikailag biztos, hogy nagyon.

 

December 21-én mindenesetre befejeződik a szétválasztódás a racionális és a spirituális csoportok között. Az energia különbség állandóvá válik. És utána mindenki egy irányba indul el. Persze ha a racionálisok lenn akarnak maradni materiális szinten, megtehetik. Ám az új időszak nem fog kedvezni a materiális szintű gondolkozásmódnak és annak támogatottsága teljesen lecsökken. Míg végül 2013-2014 során teljesen eltűnik. Vagyis aki 2012. december 21 után nem szeretne foglalkozni lelki dolgaival és távol akar maradni Istentől, belső önmagától, és inkább másokkal foglalja el magát mondjuk úgy hogy, pletykálkodik vagy másokból csinál hasznot, azoknak a vitorlájából kigyengül a szél és elég nehéz dolguk lesz, hogy érvényesüljenek és létezzenek. Hisz magasabb energiaszint lesz a Földön és ezt megélni, túlélni csak felkészülten lehet csak. Emlékszel az Avatar című filmben a racionális emberek akik kiásni akarták az ásványkincseket maszkban tudtak csak a bolygón tartózkodni, míg a bennszülöttek maszk nélkül is tudtak lélegezni. Körülbelül ilyesmi lehet itt is. Ez is csak példa volt.

 

Szeretném hangsúlyozni, hogy 2012. december 21-e kardinális esemény lesz mindkét csoport számára. Azok, akik eddig dolgoztak magukon és energetikailag emelkedtek, elkezdik érezni, élvezni az előnyeit, illetve az eddigi jó dolgok felnagyítódnak, megsokszorozódnak. 2012. december 21. után a magas energiaszintű spirituálisok (és itt tényként állapítom meg) olyan módon tudnak energiát szerezni, amelyet máshonnan, másként nem lehet megszerezni csakis Isteni forrásból.

 

Ezt a racionálisok ha nem tanulják meg akkor nehéz dolguk lesz hisz egyfajta (ha nem is a tüdőn mutatkozó) fulladozási érzés lehet bennük, rajtuk. Vagyis nem tud a régi szokásos módon energiát szerezni. Az energiaszerzésnek egyetlen módja a természetes módszer. Az egymástól rablás materiális elavult módszer. Ez utóbbi 2012. december 21 után megszűnik, vagy nagyon lecsökken. Így a racionális energiarablók kellemetlen helyzetbe kerül(het)nek. Nem érdemes a racionálisok szintjére lemenni, veszekedni velük, mert csak eltereli a figyelmünket.

 

 

 

A 2012-es karácsony csodálatos családi ünnep lesz. Elsősorban azonban azoknak, akik az idei karácsonyt nem az anyagi elhalmozással, hanem a szeretet átadással töltik és erre így is készülnek fel. Ne a pénzköltés mutassa idén számodra és a másik számára, hogy mit adsz, hanem a mosolyod, amiként adod.

 

 

 

Mindenkinél másként jönnek elő a rosszullétek és érzetek. Van aki fizikai, testi bajokról, levertségről, fejfájásról, s van aki lelki vagy szellemi érzékenységről panaszkodik. Mintha az agya lassított felvételre lenne kapcsolva. Mindezek szerintem annak függvényei, hogy ebben az életünkben milyen területen kell megtapasztalnunk és fejlődnünk. Emellett továbbra is spirituális emberek maradunk.

 

 

 

Imádkozom Hálát adok a Mennyei Atyának, hogy a Föld és a lakói békében, nyugalomban, szeretetben élnek. Ámen

 

A Jó Isten áldását hálásan köszönöm! Gyarmati Gábor

 

copyright: Istené

 

oszikep.jpg

 

 



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 68
Tegnapi: 14
Heti: 68
Havi: 906
Össz.: 225 109

Látogatottság növelés
Oldal: 2012 ősz, tél Új Aranykor lapjai 8-12
Új Aranykor, avagy egy új korszak hajnalán - © 2008 - 2024 - ujaranykor.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »