Új Aranykor, avagy egy új korszak hajnalán

Az Aranykorral elindult a lehetőség, hogy az isteni tiszta jót megtapasztaljuk. Lelki napsütéses áldást! ujaranykor kukacgmail.com

Új Aranykori Alapfogalmak

 

A 8-12-es csakrák

Akik a magas hét csakrás szinten vannak meg azon túl, azokra rakódik rá napjainkban és az idei évben a nyolctól tizenkettes csakra amelyeknek az a szerepe, hogy további antennaként működnek Isten felé.

Hiszen a hatos csakra az ugye a földi antennám, érzékelem, azt ha ő rossz kedvű. Ha te jó kedvű vagy én azt is rögtön érzékelem. Bemegyek és rögtön érzékelem. A hetes csakra amivel vesszük amikor Isten küld nekünk valamit. A 8 - 12 csakrák még nem nevesíthetőek, hogy mi egyenként a feladatuk.

A nyolcastól felfelé ugyanúgy kell magadon dolgoznod. a tizenkettest ha eléred akkor készen vagy. Mindegyiknek lesz egy nagyon komoly szerepe abban, hogy ez az antenna rásegít a hetesre.

Egy hétköznapi példával:amikor veszel egy tévét, ráteszel egy sima szoba antennát, attól még hangyás lesz a kép. De ha odateszel egy szatelit antennát ami ugye, azért mindenféle értelemben jól vesz, szebb lesz a kép, mintha csak egy kis drótot vagy antennát kidugsz és azon próbálsz tévéadást venni. A testeden a hetes csakra a "szobaantenna", a 8-12 csakra lesz egy "szatelit antenna", ami gyakorlatilag körbeveszi a hetes csakrádat. Akkor sokkal jobban veszed az isteni égi adást. Nagyon fontos, hogy ezek az antennák, csakrák, akkor dolgoznak igazán, ha tiszták...

Gyarmati Gábor

2013 február 10.

Angyalok

 Mindenki érzi az angyalokat csak az emberek nagy része nem hisz bennük. S mivel nem hisz, képtelen elfogadni, hogy angyal létezhet. Így csak képzelete szüleményének tekinti a jó, isteni segítők érzését.

Aranykor

 Új Aranykor fogalma

 

Aranykor egy spirituális, ezoterikus (idő)meghatározás az emberiség és a Föld történetében.

2012. december 22-e óta ismét Aranykor van. Atlantiszon volt előzőleg utoljára Aranykor.

Lássuk, hogy mit tehetsz Te és mindenki, azért, hogy ezen gyönyörű aranykort végre az életünkben és a mindennapjainkban kézzelfoghatóan is érzékeljük. Mindennek az alapja belül van. A lelked, a szellem elfogadásán és annak isteni rendbe helyezésén múlik minden. Ez az egész. A részletekről olvashatsz itt a honlapon. Gyere el előadásainkra valamint csatlakozz Isteni lélekre hangolás önismereti csoportjainkhoz, továbbá gyere el szerepelni a Dia és Gábor Lélekszínházába.

 

Ezek mind valami újat adnak, amilyent eddig nem kaphattál vagy nem így kaphattál, mert eddig az energiák nem voltak erre alkalmasak, készek. Most érkezett ez a lehetőség, hogy jól érezzük magunkat. Ám ezt kívülről senki és semmi nem tudja befolyásolni. Csakis Te egyedül. Azt, hogy Te miként érezz és miként gondolkodj, miként érzékelj és mit láss, miket tapasztalj, azt csakis Te tudod. Azt, hogy milyen képességeid vannak azért, hogy még jobbá tedd életedet azt is Te tudod egyedül. Ha Te jól vagy ezt látják, érzik mások is és ez nekik is jó. Erről is tanulhatsz nálunk.

A címben szereplőt időt zárójelbe tettem de a lehető legkisebb betűkkel írnám. Hisz idő valójában csak a földi világban a 3. dimenzióban létezik. S amint egy dimenziót előre lépünk máris időtlenségben vagyunk. S az Aranykor is ott van időtlenül. Ám itt a Földön mégiscsak a földi időhöz kötjük az Aranykort. Egyelőre. Gyere el és megtapasztalhatod milyen Aranykori módon gondolkodni és élni. Előbb vagy utóbb mindenki így fog. Akkor Te kezdd el most, miért várnál?

S megtudhatjuk, hogy hol van Isten hozzánk képest. S mi hol vagyunk hozzá képest. S mit jelentünk Isten számára, és Isten mit jelent számunkra. Mert Isten bennünk is lakik és mi is benne lakunk. Részei vagyunk és ő a mi részünk. Az egész univerzum bennünk is van és mi csak egy piciny porszemek vagyunk az univerzumban. Dimenzionális és univerzális alapkérdések alapszinten a tudományosság kerülésével,egyszerűen a legegyszerűbb gondolkodású embereknek is. Hisz nem az az okos ember aki bonyolultan beszél. És bonyolultan ért. Hanem az a bölcs ember aki pár mondatban megfogalmazza a világot. Mi itt az Új Aranykoron igyekszünk eleget tenni mindennek. hisz minél egyszerűbb valakinek az élete annak annál egyszerűbb a szeretetét kifejeznie mások felé.

2013. február 6.

Gyarmati Gábor

Aranykor: Egy lelki állapot időszaka. A szellemünk örök.A lelkünk földi idő szerint kb 25920 évig él. S ebből a felénél több 13000 vagy a nagyja letelt jónéhányunknak. Megöregedtünk lelkileg. :) Kívül viszont frissek vagyunk, üdék és boldogan befogadjuk a tényt, újra itt van Aranykor.

Egykor már átéltük Aranykort. Aki még nem élt ott  Atlantiszon az Aranykorban az kételkedik benne. Hisz ő még sosem járt ott. De mi már igen. És tudjuk milyen jó!!! Lássuk meg a gyönyörűt az elérkezett új Aranykorban! S minél jobban látjuk, annál hamarabb elkövetkezik a személyes életünkben is. Ha kételkedik valaki, annak lassan jő el hisz ő még nem szeretné látni.Ezért itt a honlapon és a fb-on bemutatjuk mi következik. Tudatosítsd magadban, s fogadd be, arany életed lesz tőle. Lelkileg biztosan s ezáltal a külső világodnak is.
Aranykor: 13 ezer év után ismét visszatért!
Szeretnéd megismerni? Ismerd meg magad és tudni fogod, hogy mi ez az Isten által hozott csoda.

Aranykor:
1. Matriarchatus az egyenlő lehetőségek örök mezejének megtartásával.
2. Jó szándék, jóakarat, jóindulat
3. A szeretet vezet
4. Az igazság tisztasága
5. Kétség helyett egység bennünk és ez kivetül mindenkire.
6. Mindenkiben él a képesség a jóra változtatásra.

Aranykor titkai benne rejlenek
1. A rovásírásban.
2. Az isteni szavakban
3. A felemelkedett mesterek üzeneteiben
4. A hétköznapi emberek jóindulatában, szeretetében
5. Az élet minden pillanatában fűben, fában, a világban, írásokban, szavakban, gondolatokban, s az igazi valóságban.

 A karma-vizsga
Az életünk pici vizsgákból áll akár tudunk róla akár nem. Itt természetesen nem iskolai vizsgákról beszélünk, hanem lelki vizsgákról, amikor az addig jól felépített egonk szembesül valamivel, amivel addig nem akart. És a lélek ilyenkor levegőhöz jut, s előtérbe léphet. Megoldhat egy régi hibát, amely az ego előretöréséből jött létre s abból h akkor a lélek hátra húzódott. Most ideje van a léleknek. S a karmák letételének.
A karmák ezen régi hibáink amelyek biztos előbb utóbb visszaköszönnek. S csak a fogadtatásunkon múlik, hogy jól vagy rosszul fogadjuk e karmikus vizsgákat. Baj sosem érhet csak akkor ha elszaladsz előle, mert akkor a vizsga visszatér.

2013 február 25

 Kétpólusúság

Tény: Ketté kell válnia a világnak, hogy utána újra örömben egyesülhessen. Hisz ahhoz, hogy örüljünk valaminek / valakinek először meg kell ismernünk a hiányát.

2013 03 18

Gyarmati Gábor

Matriarhatus
A nőnek van az a képessége, hogy extra, isteni erőket is életre tud kelteni még akkor is, ha nagyon fáradt. Egy túlhajtott kimerítő nap után amikor reggel a gyerekekhez korán kelt, majd a munkában teljesített és bevásárolt, este jártányi ereje alig van, de összekapja magát, s vacsorát készít, bedob egy mosást s tanul a gyerekekkel. Ezzel szemben egy férfi szintén fáradtan hazajön s a vacsora betermelése után nem mosogat el hanem ágyba fekszik vagy lehuppan a tévé elé, hogy ő már nem bírja tovább.
A nő alapból tud teremteni. Ezért foglalták el a vaskorban, h ne teremtsen, mert akkor kiderült volna h mit tud. Csak mernie kell vagyni, vágyni. Önmagát létezően felvállalni. Lányok higgyetek, mert ezzel teremtetek.

2013. 02. 25.

Megvilágosodás

 

A világ dolgaira rálátok, megértem. A világosság, a fény tölt el.

A múlttal foglalkozni

A múlttal csak annyiban kell foglalkozni, hogy elfogadjuk magunkat, a jelenünket, a múltunkat. Megbocsátunk magunknak. Kiszedjük, kiragadjuk, kidolgozzuk magunkból azon negatív dolgokat, amelyek elcsúsztatnak a tudatosságtól, a tisztaságtól, és az összes többi jó tulajdonságtól. Tehát ha valamilyen lelki problémánk van, ha valamilyen egó gondunk van, bármilyen olyan bajunk van, ami félrevisz ettől az egésztől, akkor azon dolgoznunk kell. Ha dolgozunk ezen, akkor fog létrejönni a közeledés az Istenember állapotához. De ehhez még van egy pici időnk...

2013 március 13

Gyarmati Gábor

 


Objektív igazság

 

Objektív igazság: Az isteni rend szerinti valóság. Felülről néz. Kívülről. Univerzális mozgató energiák rendje. Az objektív igazság az egyéni (emberi) szubjektumon való felül emelkedés, a mája fátylán túli valódi igazság meglátása és megnyilatkozása

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 18
Tegnapi: 16
Heti: 319
Havi: 1 470
Össz.: 142 190

Látogatottság növelés
Oldal: Aranykori Alapfogalmak
Új Aranykor, avagy egy új korszak hajnalán - © 2008 - 2018 - ujaranykor.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: ujaranykor.hupont.hu - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »